Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin canim insallah hepimizin.
Senin kacinci?
Canim benim 5. Olucak
İlk denemem 7 yıl önce kimyasal oldu
İkinci ve üncü denemelerim negatif oldu
4. Denemem pozitifti ama düşük yaptım
1 ay sonra 5. Denememi yapıcam
Anlatırken bile yaslandigimi düşünüyorum

Cyclo yu bitirdikten sonra bikac gun icinde olmustum.
Fsh imi ilk ogrendigimde gecen sene 14tü.
1.tedavimr basladigim ay 6 cikti ve hicbisey yeyip icmedim,kendisi dustu. 6 olmasina ragmen 2 yumurtadan 1i dollendi.

2.tedavide yine fsh 6idi ve yine tek yumurtaydi.

3.tedavideki doktor fsh degeri onemli degil. Onemli olan adetin 2.veya 3.gunu ultrasonda gorulen yumurta sayisidir demisti.

4.tedavisine baslayacak biri olarak ben artik ne fsh a , ne amh ye onem veriyorum. Benim icin onemli olan yumurta sayisi ve o yumurtalarin icinin dolu olmasi ve kalitesi.

Fsh dusuk de olsa yine negatif oldu.
Bazi merkezler fsh yuksekse tedaviye almiyorlarmis sanirim.
Fsh yuksekligi embriyo kalitesini olumsuz yonde etkiler dedi dr.umuz. Biz de dediklerini uyguladik bu ay cnm. Cevabin icin tesekkur ederim. Insallah hepimiz bir an once kavusuruz meleklerimize :dua: son 2 ilacım kaldı, sanirim hafta sonu baslayabilirim tedavime... insallah umuyorum ki ....

Canim benim 5. Olucak
İlk denemem 7 yıl önce kimyasal oldu
İkinci ve üncü denemelerim negatif oldu
4. Denemem pozitifti ama düşük yaptım
1 ay sonra 5. Denememi yapıcam
Anlatırken bile yaslandigimi düşünüyorum

Ben bunlarin hepsini 1 sene icinde yasadim.
Senin daha uzun sure olmus.
Allah insallah bu defa emeklerinin karsiligini verir.
Biz de yumurta azligi var. Esimin degerleri normal. Sizin sorununuz ne?

Fsh yuksekligi embriyo kalitesini olumsuz yonde etkiler dedi dr.umuz. Biz de dediklerini uyguladik bu ay cnm. Cevabin icin tesekkur ederim. Insallah hepimiz bir an once kavusuruz meleklerimize :dua: son 2 ilacım kaldı, sanirim hafta sonu baslayabilirim tedavime... insallah umuyorum ki ....

Canim sen doktoruna inan tabiki.
Ama ben 2 tedavimi de fsh 6 iken yaptirdim ve olmadigi icin inanmiyorum artik.6 dusuk bir deger,tutsa tutardi.

Ben bunlarin hepsini 1 sene icinde yasadim.
Senin daha uzun sure olmus.
Allah insallah bu defa emeklerinin karsiligini verir.
Biz de yumurta azligi var. Esimin degerleri normal. Sizin sorununuz ne?
Ben nisanliyken apandisitim patladi ve tüplerim tıkanmış eşimde bi sorun yok
1 sene önce tüplerim baglandi ama karnımda sürekli sebepsiz nedeni anlaşılmayan şu birikintisi oluşuyor

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çook sağolun Rabbim herkese nasip etsin tabiki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım hepimiz.
bş sorun olacak crinion jeli sgk karşılıyor mu aile hekimlerine yazdırabilir miyiz??

Benimde yaşım 27 olmasına rağmen amh çok düşük 0,5 histereskopi oldum bugünde hafif kan geldi sanırım yarın tam olarak adet olucam ve tüp bebeğe başlıcam doktorumla konuştum çarşamba günü gidicem hastaneye
Histeroskopiyi nerede yaptirdin canim anestezilimi anestesizmi yaptirdin bende yaptircam tirsiyorum

Histeroskopiyi nerede yaptirdin canim anestezilimi anestesizmi yaptirdin bende yaptircam tirsiyorum
Hiç tırsma canım zaten anestezisiz yapmıyolar memorial de Semra hanıma yaptırdım hiç bişey anlamadım sonrasında adet ağrısı gibi ağrım oldu on on beş dk da geçti öğleden sonra çıktım

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çook sağolun Rabbim herkese nasip etsin tabiki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım hepimiz.
bş sorun olacak crinion jeli sgk karşılıyor mu aile hekimlerine yazdırabilir miyiz??

Hayırlı olsun tebrik ederim canım :anneadayı:
Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasib etsin.isteyen herkese de bu duyguları yaşatsın inşaallah.Aminnn

Canim rakam olarak nasıldı kaliteleri
dosyama baktım anladığıklarımı yazayım, bazılarını anlamadım cunku..ilk tedavim en iyisiydi 5AA...sonrakiler
2. gün transfer olan var Grade 2(4-0)4 hücreli demek bildiğim kadarıyla
5. gün transfer olan 2 adet Grade2 (3 CB) (EB)
4. gün transfer olan Grade2

Back
X