Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam arkadasim, 40 yasindan sonra anne olanlar topigi var oraya bakarsan, kendi yasinin daha genc oldugunu görürsün. Masallah diyeyim en büyügü 47 yasina girmis ve 46 yasinda baska bir arkadas, su an en büyük hamilelerimiz 45 yasinda bir arkadasimizda, 3 bebek tasiyor maasallah diyeyim, bende 43 yasindayim ve hala umudum taze Eylül ayinda ikiz gebeligimde oldu fakat, kalp atimi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. asla pes etmeyip umudunu taze tutmani dilerim.
Ayyy gerçekten umut oldu İnş Allah bizede nasip eder.Sizin bebek kaybinizada üzüldüm ama şu varki demek ki tutuyor İnş bu sefer hepimizin olur

Bize bakıldı kandan. İlk hamileligimde bebek oluşmuştu 9.haftada olunca bebeği gönderdik ama hücre cogaltilamadigi için bakilamamis.

Embriyolara baktırmanı tavsıye ederim , benimde kanda birsey çıkmadı, ama embrıyoya bakıldıgında maalesef iyi gelmedi sonuç :( benim gittiğim merkezde usa'ya gönderdiler, embrıyo başına da 350$ verdik ...

Merhaba arkadaslar memorial gercektende iyi bir merkez tek sorun cok kalabalik olmasi ben daha once 6 defa tup bebek denedim olmadi esimde sperm sorunu var hic bir merkez sorunun genetik oldugunu soylememisti bilmiyoruz diyorlardi sadece memorial genetik oldugunu soyledi ve dogruydu

Merhaba arkadaslar memorial gercektende iyi bir merkez tek sorun cok kalabalik olmasi ben daha once 6 defa tup bebek denedim olmadi esimde sperm sorunu var hic bir merkez sorunun genetik oldugunu soylememisti bilmiyoruz diyorlardi sadece memorial genetik oldugunu soyledi ve dogruydu

Test yaptırdınızmı?

Insallah bu sefer hersey guzel olacak kotu gunleri unutturacak..Günde ortalama 2mm büyüyormus yumurta benim 18mm de çatladı endometrium 9.8 di galba kontrole gittim eve geldim gülen yüz çıktı günde 2 kere yapmanı tavsiye ederim ben kaçırdım çünkü bikere bi ay sonra tekrar yaptık. Catladiktan 7 gün sonra transfer yapılıyor Son 4 gün prednol ve antibiyotik kullanıyorsun okadar bide folbiol
Canim oglen yaptim silik cizgi cikti aksam.yaptim tek cizgi nedenboyle oldu bir fikrin varmi

Ben de senin gibi dusunuyorm.teyzem 40 ve 45 yasinda dogum yapti.yani oluyor neden olmasin.senin ikizlerin neden kalbi durdu canm ya.kac aylikti.cok uzuldm.

Ileri yas gebeikleri artik cok var, tabii en dogru olani yumurtalar azalmadan dogru zamanda bebek yapmak, yas ilerledikce panik yapilmasi normal su sürecte, dün ATV kanalinda menopoz yasinda kadinlarin bile, cocuk yapacagi yöntemlerin gelistirildigi, bunlardan birinin kök hücre yöntemi oldugu, hatta yumurta kalmayinca bile yumurtaliktan alinacak bir parcayla, 5-10 yila kadar yumurta üretilecegini dinledim. Kalp atimini 6. haftada aldik fakat 8+4 günlük kontrolde kalp atimi yoktu arastirmalar yapildi. Genetik, kan pihtilasma, sonrasinda rahim filmi hic sorun bulunmadi. Sadece pihtilasma testimde, 677 Heterezigot cikti henüz doktorumla konusmadik ne yapacagimizi bilmiyorum. Bu ay sonunda tedaviye baslayacagim özellikle 38 yas sonrasi gebeliklerde pgt genelde öneriliyor simdi öyle deneyecegiz dilerim bu denemede bebegime kavusurum. sizlerinde bebeklerinize kavusmanizi diliyorum.

Ileri yas gebeikleri artik cok var, tabii en dogru olani yumurtalar azalmadan dogru zamanda bebek yapmak, yas ilerledikce panik yapilmasi normal su sürecte, dün ATV kanalinda menopoz yasinda kadinlarin bile, cocuk yapacagi yöntemlerin gelistirildigi, bunlardan birinin kök hücre yöntemi oldugu, hatta yumurta kalmayinca bile yumurtaliktan alinacak bir parcayla, 5-10 yila kadar yumurta üretilecegini dinledim. Kalp atimini 6. haftada aldik fakat 8+4 günlük kontrolde kalp atimi yoktu arastirmalar yapildi. Genetik, kan pihtilasma, sonrasinda rahim filmi hic sorun bulunmadi. Sadece pihtilasma testimde, 677 Heterezigot cikti henüz doktorumla konusmadik ne yapacagimizi bilmiyorum. Bu ay sonunda tedaviye baslayacagim özellikle 38 yas sonrasi gebeliklerde pgt genelde öneriliyor simdi öyle deneyecegiz dilerim bu denemede bebegime kavusurum. sizlerinde bebeklerinize kavusmanizi diliyorum.
Evet artik tıp cok ilerledi.insallah sizin de bu denemeniz olumlu sonuclar verir.yasiniz cok ileri bir yas degil ama elinizi de çabuk tutmaniz gereken bir dönem.embryolara pgt yapilmasi en guzeli olur bence de.kayip yasamak cok kotu çünkü.embryolarniz arasinda saglikli olani yerlestrirler en azindan.hamile kalabildiginize göre de tekrar umutlanabilirsiniz.insallah hayırlı güzel gebelikler elde edersiniz.

Canim oglen yaptim silik cizgi cikti aksam.yaptim tek cizgi nedenboyle oldu bir fikrin varmi
clearblue marka test kullanmıyormusun gülen yüz çıkacak.. diğerleriyle anlayamassın muhtemelen çatlamıştır yumurtan.. yani tam bilmiyorum keşke clear blue kullansaydın

Kızlar ya bademcik iltihabı olmuşum çok kötü napıyım sizce ateşim yok ama bembeyaz bademciklerim şuan ilaç içmek için en riskli zamanlarmış internetten okudum doktora gitsem kesin antibiyotik verecek ama çok halsizim her yanım ağrıyor sizce napmalıyım.. iltihapta kana karışıyor sonuçta ateş yapabilir napıcağımı şaşırdım

Orasi oyle tabi canim..eger onemli bir sebebi varsa tutmuyor malesef...doktor demişti tutacaksa eger ne yaparsan yap o tutar ama tutmayacaksa da hangi onlemi alirsan al tutmaz.
Bakalim araştiracaklar neden tutmadi diye.randevumu aldim ayşe hanima.semra hocayla da görüsmek istiyordum hatta ayse hocaya da söylemistim görüsmek istedigimi o da ikimizden de randevu al ozaman birlikte değerlendirelim dedi.ama semra hoca 1 ay boyunca dolu.1ay sonraya veriyorlar.cok yoğun:(((

Kızlar ya bademcik iltihabı olmuşum çok kötü napıyım sizce ateşim yok ama bembeyaz bademciklerim şuan ilaç içmek için en riskli zamanlarmış internetten okudum doktora gitsem kesin antibiyotik verecek ama çok halsizim her yanım ağrıyor sizce napmalıyım.. iltihapta kana karışıyor sonuçta ateş yapabilir napıcağımı şaşırdım
Canim cok gecmis olsun.bence yine de dr a git.belki yapabilecegi bisey olur.

Gitsem kime gitceğimi bilmiyorum memoriala mı gitsem kadın doğuma yoksa kbb ye mi gitsem perinatolioji ye mi gitsem yoksa..
Cok geçmiş olsn cnm.Kbb ye git.bademcik konsunda hamilelikte yapilabilecek herseyi en iyi onlar bilir.bebegine zarar vermeyecek ilaçları soyleyecek sana ya da alternatif bir cozum onerecek.hamileligmn ilk gununden beri migren ağrıları ile kıvranıyorm.doktorlar minoset ve parol disinda ilac vermiyor.faydasi olmuyor.dayanmaya calisiyorm valla cok zor hamileyken hasta olmak.

Ya dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam kalp oluşumu bu 5. haftada gerçekleştiğinden çok riskliymiş antibiotik kullanımı öyle yazıyor.tarçın kullanıyım dedim bi baktım hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor zencefil kullanıyım dedim ondada adet söktürücü olduğundan kullanılmamalı yazıyor ne yapabilirim bilmiyorum karbonatlı ve tuzlu su yaptım ama sonu hastane gibi görünüyor..

Back
X