Ben ozel hastaneye gidiyordum tuo bebek cok isteyince hic bir problem yokken bile 15gunde knt gidiyordum ama idrarda proteyin kacagi tansiyonu gorunce doktorum serviste yatmam gerektigi icin kanuni sultan suleyman hastaneainin perinatoloji bolumune yonlerdirdi zaten her hastanede olmuyormus orda da fazla bisey yaptiklarini soyleyemem tansiyon olcumu nst den baska bebekte sorun vardi dami goremediler anlamis degilim hala 4aydir aglamadan gecen bir gunum yok cok riskli olmasina ragmen tekrar anne olmak istiyorum kendi hayatimi bile riske atarak cok zorbu tedaviyi sadece benim ailem biliyo esimin ailesine soylemedim diger tedavilerimde sadece tel acip aman is yapma yemek yapma camasir yikama eee bunlari kim yapcak birde yakinlar her sadece stres kaynagi insanlar kizlar bu yaziyi okuyan herkeae sorum basimdan geceni anlatim nolur haksizsam haksizsin diyiniz cunku oglum öldu onun acisina bile koymadilar erken dogum oldu ama normal dogdu hastanede yanimda ablam kaldi ablam cron hastasi onun hic mikrop almamasi lazim neyse 4gorumcem 2eltim var hastanede kimse yoktu bebwk kuvezde baska hastanede sabah taburcu ettiler taksi tuttuk ta avcilara hastaneye gittik gorus saatini kacirmisiz gostermediler ama sut sag dediler ilk dogum hic aut gelmiyo ogluma sifa olsun diye makineyi son ayarda calistirmisim sut ciksin diye makine yara etmis gouslerimi hastaneden metrobus minibus diyerek eve geldik dun dogum yapmis biri olarak aksam ablam tum evi dezenfektw etti ben 2aydir hastanedeydim mikrop almim diye eltim gorumcem birde kayin validem geldiler bana sorulan ilk soru su oldu ikinciyi ne zaman koydurcan ablam dedi dur dogurdugunu daha goremedi neyse yediler ablam onlara hizmet ediyor onlar oylece Oturuyorlar kalktilar gitmek icin kayinvalideyi bizde birakacaklar ablam dediki teyzeyi burda birakmayin sabah hastaneye gidecek bunlar ben hasta o hasta hani hizmet edemem bu olay oldu esimide doldurdular simdi esim ablamla konusmuyor hastanede kadin gecmis olsun demiyo bile esimle bu yuzden kavga ediyoruz ben onun ailesiyle konusmasam hakkim degilmi ha bide cenaze gunu ben agliyorum ya kayinvalide bana aglayinca geri gelse hepimiz aglariz diyo bu evladini kaybwtmis anneye soylenecek bir sozmu ya nolur haksizsak haksizsiniz ablan yalnis yapmis deyin cenaze sonrasi dikislerim mikrop aldi acildi intihaplandi herkes vc kullaninca farkindayim cok uzun oldu ama inanin siDen baska kimseye anlatamazdim ablamla herseyimi paylasirim ama oda uzulmesin esime karsida bir kirginligi olmasin diye bisey soyleyemiyorum kendi kendimi yiyip agliyip duruyorum
v v oylece oturuyor
v v oylece oturuyor