Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ultr
Benimde çikolata kistim vardı semra hoca ve kahraman hoca var memorialda laporoskopiyle çikolata kistlerimi aldılar.. tüplerimde sorun yoktu onlara dokunmadılar bide bi düşüğüm olduğu için yapışıklık varmış kürtajdan dolayı heralde onu açtılar
Ultrosonda görünen bir kist yok suan daha önceki oldugum ameliyatin etkileri suan laparoskopi taraftarı degil semra hoca .

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım salı günü bende memorial de ayşe hanımla tedaviye başladım inş tez zamanda bende olumlu sonuclar alırım. bazı arkadaslar ilaç kullanmamış amh degerleri neydi acaba bide ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiilinir dyen arkadaslar var hang hastaneler yazıyor :KK58:

Yaa sorma ben bittim o donem 5 6 kilo verdim.herkes diyordu 3 ay boyle olcam.ben inanmiyordm 3 ayda bitecegine.ya kapiyi acamiyordm komsular sogan pişiriyor diye ben evde kendimden geciyordm ögure ögure.berbat bisey.bebeklere uzuluyorm bi yandan.ama bebek senin yediklerinden degil depolarindan besleniyor Allahtan.yoksa acliktan ölurlerdi gariban yavrucaklar.iki lokmayla gün geciyordu.meyve canavariyim meyve bile yiyemedim.neyse tam 2.5 ay falan oldu normale donuyor.smdi 3 bitti ohooooo hersey canim.cekyor doymuyorm.onume tabak tabak meyve koyuyorm:) ne guzelmis ohhh dunya varmis..istahsizlk berbat yaaaaaa.gececek canim hiç uzulme.
Saol canim inşallah çok zor ya tez vakitte geçsin

Kız burdayım yazıyorum ya millete.. bizde deneyimli tüp bebek ustaları olduk yani he..herkes bize soruyor:KK14:buarada midem çok kötü gerçekten böyle bi mide bulantısı yok yani düşük yaptığımdaki hamileleiğimde bulantım hiç olmamıştı.. ben böyle bişey beklemiyordum.. yiyceğim şeyi aklıma getirmek bile benim midemi bulandırmaya yetiyor beni küçükken araba çok tutardı şimdi yine başladı tarifi imkansız bi acı hissediyorum önce sonra bi yanma sonrada bulanma.. ama olsun sağlıkl olsunda bebiş:KK46: gerisi önemli değil ne zaman bitecek peki ya hiç geçmesse..
Deme öyle geçecek inşallah 3 aylık olsunlar napalım bu fıstıklar için herşeye değer canım sağlıklı olsunlarda bugün 3 defa çıkardım benimki artık bulantıdan çıkarmaya geçti evdeyim dışarı bile çıkamıyorum korkudan napcaz bakalım Allah yardımcımız olsun

Deme öyle geçecek inşallah 3 aylık olsunlar napalım bu fıstıklar için herşeye değer canım sağlıklı olsunlarda bugün 3 defa çıkardım benimki artık bulantıdan çıkarmaya geçti evdeyim dışarı bile çıkamıyorum korkudan napcaz bakalım Allah yardımcımız olsun
ben senin arkandan geliyorum 4 gün. demekki 4 gün sonra bende kusmaya başlıycam ilaç içiyormusun hiç

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım salı günü bende memorial de ayşe hanımla tedaviye başladım inş tez zamanda bende olumlu sonuclar alırım. bazı arkadaslar ilaç kullanmamış amh degerleri neydi acaba bide ilaçları devlet hastanesinde yazdırabiilinir dyen arkadaslar var hang hastaneler yazıyor :KK58:

başlangıçta ilaç kullanmayan kimse yok geçmiş sayfalardan okuyabilirsiniz..bugün birine ayrıntılı anlatmıştım

Bende merak ediyorum pgt yapılırken embriyoya zarar veriliyor mu. Birde dondurulmuş embriyoya pgt yapılır MJ ki[/QUOT
pgt yapılan embriyolarda tutunuyor o yüzden çokta zarar vermiyordur herhalde.pgt önemli özellikle genetik hastalığınız veya kromozom anominiz varsa.dondurulmuş embriyoyada pgt yapılabilir çözüldükten sonra parça alınıp işlenir

ben senin arkandan geliyorum 4 gün. demekki 4 gün sonra bende kusmaya başlıycam ilaç içiyormusun hiç
Ben hic kusmadim cnm. usuttugum icn kustum sadece hamilelikle alakali istahsizlk oldu ama kusma olmadi hic.herkes kusmaz cnm oyle dusunup mideni bulandirma.ilac bile kullanmiyorsn ne guzel.

Hayırlı olsn insallah olumlu olr.ilacsiz tedavi dondurulmus embryo icin sadece canim.sen ilk kez baslayacaksan ilac kullanacaksin mecburen.devlette ilac yazdirmaya gelince ben ilk defa duydum.o ilaclari devlet karsilamiyor ki canim.yazildigi yerin onemi yok malesef.yani gonal f var mesela bi ton para.devlet karsilamiyor malesef.ilac seni zorlayacaksa maddi olarak.memorialda kan alinan yerde ilac bagislari var.tedavisi biten ilaclarini veriyor ordan alabilirsin sabahlari geliyordu ilaclar.

Hayırlı olsn insallah olumlu olr.ilacsiz tedavi dondurulmus embryo icin sadece canim.sen ilk kez baslayacaksan ilac kullanacaksin mecburen.devlette ilac yazdirmaya gelince ben ilk defa duydum.o ilaclari devlet karsilamiyor ki canim.yazildigi yerin onemi yok malesef.yani gonal f var mesela bi ton para.devlet karsilamiyor malesef.ilac seni zorlayacaksa maddi olarak.memorialda kan alinan yerde ilac bagislari var.tedavisi biten ilaclarini veriyor ordan alabilirsin sabahlari geliyordu ilaclar.

rabbim hepimizin yardımcısı olsun elhamd. ilacı karsılayabilirim daha cok ihtiyacı olanlar faydalanır inşallah. bizde başladık bakalım haırlısı bana folikasitle glifor verdiler eşimle ilgili bir iki tetkik var onları bekliyoruz

canım sen bilirsin ama genetik laboratuar olarak en iyisi memorial diye biliyorum onun dışını ben önermem ben bahçeci fulyadan memoriala taşıdım orası çok kötüydü ilgi hiç yok üstelik mustafa bahçeci hastasıydım.. sen bilirsin yinede moralin daha iyi olacaksa git tabi.. biraz embiryonun kalitesine de bağlı galba mesela aynı kişiye donmuş embiryo koyuyor tutmuyo bidahaki ay tutuyo.. demekki embiryo daha iyi zaten mustafa bahçecide semra hocada hep demiştri tutunmama sebebi ve düşük sebebi %80 embiryo kaynaklıdır %10 anne rahmi %10 diğer sebepler.. yani embiryon iyiyse tutunuyor pgt ten sağlıklı gelmesi %100 iyi olduğu anlamına gelmiyor biliyorsun mesela kalbi delik olabilir yada böbrekleri oluşmamış olabilir bu hücreler çoğalmayınca tutunmuyor tutunsada düşüyormuş.. bol deneme çok daha fazla başarı getirir tabi ilaçsız olması şartıyla..
benim embriyoya pgt de yapılıyor üstelik :( değiştirme konusund çok kararsızım inan.daha kötü olur diye korkuyorum.ben oranın karmaşıklığından bıktım.çok hastaları var bıkmışlar artık.geçen tedavide ben embiryoslopa koyulmasını istedim.koydular.düşük olunca yeniden fiyat aldım bu sefer embiryoskop parasıda yazmışlar listeye eğer isterseniz fiyatı şukadar diye.kızdım bu var diye reklam yapıyosunuz.ben hep herkesin embriyolarına kullaıldığını sanıyodum mesela:(ama öyle değilmiş

Yok canım içmiyorum ama çok kötü bişey yiyemiyorum ne olcak nasıl geçecek pazartesi günü doktora gidicem eğer o güne kadar böyle devam ederse doktor dan ilaç isteyecem

Arkadaslar tanisal laparoskopinin fiyatini biliyormusunuz semra hocanın yapmasını istiyorum.sırf meraktan soruyorum daha laparoskopiye var.

rabbim hepimizin yardımcısı olsun elhamd. ilacı karsılayabilirim daha cok ihtiyacı olanlar faydalanır inşallah. bizde başladık bakalım haırlısı bana folikasitle glifor verdiler eşimle ilgili bir iki tetkik var onları bekliyoruz
Canim eger devlet hastanesinden tup bebek raporu alirsan ilaclarda raporlu oluyor ve sen bu ilaclarin %20bir miktarini oduyorsun ve disari raporuda alabilir istedigin merkezde tedavi olabilirsin ben ilk iki denememi devlette yaptimki ozsman bilmiyordum laburatuvarin cok onemli oldugunu 3ddenemem sislide oldu ve tuttu ben bu ilk iki denemeden.kaln ilaclarimi kullandim ve halada artgi burdan baskalarina gonderdim eger zamaniniz varsa kiriterlere uyuyorsaniz devletin verdigi hakki kullanin ha demiyorum orda deneyin diye raporunuzu alin ilac raporunuda alin guvendiniz merkezde tedavi olun

Merhbaalr..ilaclar icin eger rutininde kontrolune gittigin bi doktorun varsa yazip yardimci olabilir belki

Banada aylin hoca dondurulmuşlarda düşük riski yüzde yirmi daha fazladır demişti.. ozaman neden dondurulmuş uygulanıyor vucudumuz de4neme tahtasımı her kürtaj bizden bişeyler götürüyor sonuçta benimkide dondurulmuştu inşallah bişey olmaz
Ayy hadi canim yaa oylemiymis hic soylenmedi bana tutunma daha fazla oluyor dondurulmusta oyle duydum benim mecbur dondurulmaliydi hem pgt yapildi hemde 35 yumurtam toplanmisti ohss riskine karsida donduruldu hakkimizda hayirlisi yapacak birsey yok maalesef :(

Back
X