Merhabalar.Aylin hanim ne zaman ayrilmis? Daha yeni ordaydiMemorialde tüp bebeğe başlayacağım doktorum aylin pelin çildi ayrılmış.hangi doktoru önerirsiniz şimdi kararsıx kaldım.bayan doktor istiyorum teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar.Aylin hanim ne zaman ayrilmis? Daha yeni ordaydiMemorialde tüp bebeğe başlayacağım doktorum aylin pelin çildi ayrılmış.hangi doktoru önerirsiniz şimdi kararsıx kaldım.bayan doktor istiyorum teşekkürler
Betül hanım yeni memorialde o yüzden pek bilinmeyebilir. benim muayeneme Sevinç Hanımla birlikte girmişti Betül Hanım ama izlemişti sadece nasıl bir doktor pek fikrim yok.Ya betul hanimi bi tanidik soyledi onceden ayni hastanede calismuslar ama burda kimse betul demiyo bilemedim yawww
Aylin Hanim Ayrilmismi..?! Ne Zaman Benim Doktorumda O.. Dondurulmuslar Icin Tekrar Gidicem..Memorialde tüp bebeğe başlayacağım doktorum aylin pelin çildi ayrılmış.hangi doktoru önerirsiniz şimdi kararsıx kaldım.bayan doktor istiyorum teşekkürler
Ben eski testlerimi götürücem yoksa başvurduğumuz hastane bütün testleri yenidenmi yapiyo tsk ederim bu aradabazı şartlarda o aşılama şartları kalkıyor mesela erkekte azosperm
Benim dr sevinc hanimdi cok ilgili ve guler yuzlu gerci memorial ekip olarak calisiyor hepsi bir birinden basarili cunku baslarinda semra hoca varrrMemorialde tüp bebeğe başlayacağım doktorum aylin pelin çildi ayrılmış.hangi doktoru önerirsiniz şimdi kararsıx kaldım.bayan doktor istiyorum teşekkürler
Tsk ederim darisi sizlere ama.diger sorunu anlamadimcanım raporla nasıl olsun maşallah bu arada muradınıza kavusmussunuz
Sen tum testlerini gotur egerki 6ayi gecmemisse tekrar etgirmiyolar esinden sperm testini illa orda istiyorlarBen eski testlerimi götürücem yoksa başvurduğumuz hastane bütün testleri yenidenmi yapiyo tsk ederim bu arada
kızlar merhaba. sayfalarınızı google da aratınca buldum ve epey gerilerden bu sayfalara kadar okudum. mustafa bahceci hastasıyım. ocak ayında 9 tane embriyom donduruldu. 5 gundur estrofem ve aspirin kullanıyordum snra buraya denk geldim dogal siklusu gordum. doktorum kubra hanımı aradım hemen neden beni ilaclara boguyorsunuz neden ilac kullanıyorum diye. siz dogal istediğinizi söyleseydiniz dogal ilerlerdik isterseniz ilaclarınızı bırakın gelecek regl ile dogal siklus yapalım oranda hicbir farklılık yok dediler. cok kararszım? aksamki estrofemlerimi almadım henuz 30 yasında ilk denemem benden kaynaklı bir sorun yok. esimin degerleri dusuktu. ne dersinizz bana acil fikirr verin lutfen cok ihtiyacım var:[/Q UOTE]
Canim baslamissin devam et esterefom de jelde kullanip kullanmamak cok fazla etkilemiyo bende naturel tedaviydi guya catlatma ignesi verdiler diye jelde verdi doktor kendi doktoruma sordum kanitlanmis bisey degil basladin devam et dedi bakalim persembe sonucum velli olcak yasa gelincede zaman okadar cabuk ilerliyorki inan farkina bile varamiyorsun bende 30yasindaydim basladim suan 36yasindayim esimde sperm sorunu var bende yoktu demek istedigim burda yazilanlara takilma tedavine ve doktoruna guven insallah iyi sonuclar alirsin dogal siklusude bu bebise kardes olarak denersin![]()
tedavin hayirli olsun oncelikle.doktor dogal olanin biraz daha ilacliya gore basarili oldugunu soyle di bana.ama oyle aman aman bi fark yok sanirim.avantaji az ilac alman sadece ya da hamile kalirsan diger ilaclari kullanmak zorunda kalmiyorsun.fakat bi dusuk tehlikesinde baslama gundeme gelir dedi ilaclara.yani o da kesin degil.o nedenle cok da takilma bu konuua ama dr un soyle bi hatasi var sana ihtimalleri o soylemeli.yoksa biz nerden bilecez dogal siklus diye birsey var.isteseydin yaparidik ne demek .o konuda hatalilar haklisin da kizmakda.bildiklerim soylenen bana bu kadardikızlar merhaba. sayfalarınızı google da aratınca buldum ve epey gerilerden bu sayfalara kadar okudum. mustafa bahceci hastasıyım. ocak ayında 9 tane embriyom donduruldu. 5 gundur estrofem ve aspirin kullanıyordum snra buraya denk geldim dogal siklusu gordum. doktorum kubra hanımı aradım hemen neden beni ilaclara boguyorsunuz neden ilac kullanıyorum diye. siz dogal istediğinizi söyleseydiniz dogal ilerlerdik isterseniz ilaclarınızı bırakın gelecek regl ile dogal siklus yapalım oranda hicbir farklılık yok dediler. cok kararszım? aksamki estrofemlerimi almadım henuz 30 yasında ilk denemem benden kaynaklı bir sorun yok. esimin degerleri dusuktu. ne dersinizz bana acil fikirr verin lutfen cok ihtiyacım var:
Doktorun sacmalamis..ne demek söyleseydn..o kadar bilgin olsa tüp bebek doktoru olurdun.bu konuda ben de bazen kızıyorum gereksiz yere ilac mi aldim bana neden soylemediler diye.ama yerinde olsaydim baslamis bir tedavim varsa devam ederdim.zaten oyle yaptım.estrofem ilk bikac gün migren yapti.ona ragmen birakmadim sürdürdüm..hayırlısı olsun umarim doğru karar budur senin için..rahim kalinligini takma bu arada.kendi kendine de uygun kalinliga geliyor.cook tesekkur ederim kızlar. merak ettiğm bir sey daha var. natural siklus ta keyfi durum dısında baska herhangi bir sart aranmıyor değil mi? hormona karsı duyarlılık fln denmis de... bende böyle bir sorun yok ama ne kendime ne bebisime yüklensin istemiyorum keyfi yani. bir de bugun ölctürdüm reglimin 6. günü rahmim 6.7 mm korkum su ki ilacsız gidersem seviye düsük kalır mı? ilacları sanırım bıraktım ve gelecek aya öteledim
Evet naturel tedavide sadece adetin duzenli olma şartı var.oyle bayanlarda hormonlar istenilen seviyeye zamaninda geliyor.yumurtalarin çatlama zamanini falan kestirebilmek gerekiyor.cok dikkat gerektiren bir yöntem.bu yüzden doktorlarin isine gelmiyor bunu uygulamak.gözleri hastanin üstünde olmasi gerekiyor.ilaci verip yollamak daha kolay.nasil olsa ilaci alan bizlerizbende cok bilgili degilim bu konuda belki diger arkadaslar daha cok yardimci olabilir.sadece doktorun bana soyledigini diyeyim.ustune basa basa duzenli adet olup olmadigini sordu yani bi sonraki ay ne zamab olacagini kestirebiliyor musun diye.israrla sorup durdu.bunu adeti duzenli olan ladinlara uyguluyorlarmis oyle dedi kendisi.cunku verdikleri iki ilac varmis bu iki hormonu vucut kendiliginden uretiyormus duzenli adet goren kadinlarda.tek bildigim bu.bende natural siklusun yabancisiyim :))