Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Öyle birşey yok canım hem çikolata kistim vardı hem de pko luyum. Çikolata kistinden ameliyat oldum ama .
O zaman bende senin gibiyim ikiside var demek ki.bende acaba hangi Dr doğrusunu söyledi diyordum.Peki laparaskopi mi oldun çikolata kisilerin boyutu neydi ameliyatla tüplerine müdahale edildi mi.arka arkaya sordum ama merak ediyorum süreci.şimdiden sağol.

O zaman bende senin gibiyim ikiside var demek ki.bende acaba hangi Dr doğrusunu söyledi diyordum.Peki laparaskopi mi oldun çikolata kisilerin boyutu neydi ameliyatla tüplerine müdahale edildi mi.arka arkaya sordum ama merak ediyorum süreci.şimdiden sağol.
Laparoskopi oldum canım. Benim 4 tane kist vardı birbirine yapışmış gibi 4 yapraklı yonca gibi sanki 6cm civarında tüpümde hafif yapışıklıklar varmış onuda açmışlar. Kistin büyük değilse ameliyat olma canım rezervini azaltıyor malasef. Bir de tekrar etme olasılığı var .inşallah tekrarlamaz. Aynı zamanda pkoluyum eşimdede morfoloji % 1 . Allah yardımcımız olsun

Bana 3 cç
Laparoskopi oldum canım. Benim 4 tane kist vardı birbirine yapışmış gibi 4 yapraklı yonca gibi sanki 6cm civarında tüpümde hafif yapışıklıklar varmış onuda açmışlar. Kistin büyük değilse ameliyat olma canım rezervini azaltıyor malasef. Bir de tekrar etme olasılığı var .inşallah tekrarlamaz. Aynı zamanda pkoluyum eşimdede morfoloji % 1 . Allah yardımcımız olsun
3_4 cm olabilir bunlar büyük mü demek

Hayır büyük değil .5cm ve üzerini ameliyatla alıyorlar . İncir kuru falan yapma canım . Bu kür kisti büyütebiliyormus.
Canim morfoloji %1diye takilma bizdede oyle ve sperm sayimiz 3milyon besinci denemem olcak evet ama 3denememde oglum oldu dogum sonrasi yasamadi imsi teknigiyle zaten canli ve en iyi spermler seciliyo hakkimizda hayirlisi olsun bu arada bende pco luymusum bunu daha once bilmiyordum 3denemem sislideki ilk denememde ogrendim yani merkeze guvenin iyi yer

Kistin alındı ve yapışıklık giderildi tüplere noldu?? semra hoca bizi muallakta bırakmadı hiç bu ay yapacaktı ameliyatı ama doluymuş.kesin olmasını çok sevdim inş ben de senn gibi hamile kalırım Allah kimsenn kucağını boş bırakmasın
Tüplerinden mavi su veriyorlar ameliyatta benimki gayet iyi gitmiş tüplerı etkilememiş yani.. Bende kist tedaviler yüzünden oldu zaten östrojen kullanımına bağlı olarak o yüzden naturel siklusu sevdim

Arkadaşlar test günüm yarın ama kanamam var az da olsa gelmeye başladı adet belirtilerim iki gündür vardı zaten...bu seferde olmadı yani :(

Arkadaşlar test günüm yarın ama kanamam var az da olsa gelmeye başladı adet belirtilerim iki gündür vardı zaten...bu seferde olmadı yani :(
Yarini bekle uzulmek icin daha erken kanama olabilir deniyo transferde insallah tutmustur gecen hafta bende negatif aldim seni cok iyi anliyorum ama insallahyaniliyorsundur tutmustur

Yarini bekle uzulmek icin daha erken kanama olabilir deniyo transferde insallah tutmustur gecen hafta bende negatif aldim seni cok iyi anliyorum ama insallahyaniliyorsundur tutmustur
İnşaallah ama sanmıyorum karnım gurul gurul tüm belirtilerim var...daha vakti Zaman'ı gelmemiş demek ki anneliğin

Tüplerinden mavi su veriyorlar ameliyatta benimki gayet iyi gitmiş tüplerı etkilememiş yani.. Bende kist tedaviler yüzünden oldu zaten östrojen kullanımına bağlı olarak o yüzden naturel siklusu sevdim
Canim sende çikolata kisti mi oluştu

Yalnis bilmiyorsam insan vucudu gibi tuplerden gecer gibi bir ortam var iyi soermler burdan geciyo ve yumurtayi dolluyor fakat imsi teknigi morfoloji ve hiz sorunu olanlar icin daha iyi en azindan bize oyle soylendi
Evet canim öyle ama banada morfoloji sorunu olanlarda imsi daha iyiymis gibi geldi doktorlara da soramadim işimize Karışma derler mi diye

Canim aklinda kalmasin ben sormustum imsi teknigini anlatmisti doktorun kim ki sormaya cekindin
Ben sisli ye gitmedim henüz .mersindeyim . Adana acibademe gitmiştim orda soramadim .biraz sorar gibi yaptim:KK70: hemen geri adım attım .mikrocip le zaten biz iyi olanı seçiyoruz dedi.
Ben de kendimce araştırdım imsi uygun gibi geldi size hangi doktor söyledi peki canim

Ben sisli ye gitmedim henüz .mersindeyim . Adana acibademe gitmiştim orda soramadim .biraz sorar gibi yaptim:KK70: hemen geri adım attım .mikrocip le zaten biz iyi olanı seçiyoruz dedi.
Ben de kendimce araştırdım imsi uygun gibi geldi size hangi doktor söyledi peki canim
Sislide aylin hanim soyledi canim simdi ayrilmis hastaneden ama diger doktorlarda iyi ve ilgili

Arkadaşlar test günüm yarın ama kanamam var az da olsa gelmeye başladı adet belirtilerim iki gündür vardı zaten...bu seferde olmadı yani :KK43:
uzulmeeee aynisi bende oldu daha gecenlerde.kasik agrisi lekelenme bende senin gibiydim.hatta test gunu direk negatifi dusunup gittim.hiccc umudum yoktu burayada ayni boyle bi mesaj biraktim :) ama pozitif cikti sonuc

Arkadaşlar test günüm yarın ama kanamam var az da olsa gelmeye başladı adet belirtilerim iki gündür vardı zaten...bu seferde olmadı yani :KK43:
Canim oluk oluk kan degilse adet kani gbi deglse pembemsi kahvemsi ve leke seklinde ise sevinebilirsn.her hafta birine ayni cumleyi kuruyorm kopyala yapistir yapcm vala :) bak byul da söylemiş.geçen aynisi onda oldu.hamile smdi sukur.biz de yasadik.hemen uzulme.

Back
X