- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere...dondurulmuş embriyoydu...yeni trend ilaçsız tüp bebek tedavisi olduğu için sadece folikasit kullanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere...dondurulmuş embriyoydu...yeni trend ilaçsız tüp bebek tedavisi olduğu için sadece folikasit kullanıyorum
Amin inşaallahRabbim nazardan saklasın Allah bizede tez zamanda nasip etsin inşallah
![]()
Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsıngecen dememde igne filan vernemislerdi bende hastaneden ayrilmadan drla gorusmek istedim acaba gozden kacmis olabilir mi filan diye.sonra herkes ciktigi icin ariyacaklarini soylediler.tabi saattler geti filan bende stres tavan.sonra banu diye dengesiz bi dr aradi o kadar istihosan al kullan diye azarladi kapatti.ben sinir krizi gecirdim tabi hemen hastaneye hem yucel beyle gorustum hem sikayet ettim.dedim bu nasi bi aciklama sehir disinda yasasaydim ne olacakti nasil boyle davranir duzgunce aciklamak zormu falab filan diye.baya kotu bi deneyimdi.sagolsun yine bu topikten biri beni rahatlatmisti meger ona da aynisini yapmis
Maşallah darısı başımızaEvet iki tane transfer ettiler Ayşe hocayı aradık evet gebelik oluşmuş iki gün sonra testi tekrarlayın ona göre tek mi çoğul mu belli olur dedi ağzım kulaklarımda çok korktum çookk hala tedirginim
Amin.biz de ordaki urologu sevmedik adi murat sanirm.cok soguktu.ayrica bizi saatlerce bekletti esimden sperm aldiklari gun.hasta beklesin dedi.saatler sonra gelmeden direk gitmis.sikayet etti esim de sinir oldu.hic bilgi vermeden cekti gitti bide bekletmesi cabasiAllah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Nasıl rahat ve sinir bozucu insanlar var. Vivaldi sen kuruldu inşallah da. bize ne olcak Allah bilirAmin.biz de ordaki urologu sevmedik adi murat sanirm.cok soguktu.ayrica bizi saatlerce bekletti esimden sperm aldiklari gun.hasta beklesin dedi.saatler sonra gelmeden direk gitmis.sikayet etti esim de sinir oldu.hic bilgi vermeden cekti gitti bide bekletmesi cabasi
Insallah siz de kurtulcaksnz canm.hep boyle gidecek degil ya.bi denemede elbet pozitifi goreceksinz..yillar once yazilan yazilari okuyun tüp bebek.kismnda.hepsinin profilinde smdi bebek fotosu var.herkes yasamis bunlariNasıl rahat ve sinir bozucu insanlar var. Vivaldi sen kuruldu inşallah da. bize ne olcak Allah bilir
Cok guzel haberler var Bugun:) darısı bize ins hatta sırada ben varım 4 cm çikolata kistimle :) Bakalim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..@buseemre saglikla kucağına alırsın ins yavrularıniInsallah siz de kurtulcaksnz canm.hepCok boyle gidecek degil ya.bi denemede elbet pozitifi goreceksinz..yillar once yazilan yazilari okuyun tüp bebek.kismnda.hepsinin profilinde smdi bebek fotosu var.herkes yasamis bunlari
Amin inşaallah Can'ım inşaallah Allah razı olsunCok guzel haberler var Bugun:) darısı bize ins hatta sırada ben varım 4 cm çikolata kistimle :) Bakalim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..@buseemre saglikla kucağına alırsın ins yavrularıni
Vivaldi seni çok merak ediyorum o kadar pozitifsin ki herkese dönüyorsun cevap yazmaya çalışıyorsun Allah gönlüne göre versin.Tşk.Insallah siz de kurtulcaksnz canm.hep boyle gidecek degil ya.bi denemede elbet pozitifi goreceksinz..yillar once yazilan yazilari okuyun tüp bebek.kismnda.hepsinin profilinde smdi bebek fotosu var.herkes yasamis bunlari
:) hepinizin gonlune gore versin insallah canim cok sagol.evdeyim raporluyum boyle siznle sohbet etmek hosuma gdyor:)Vivaldi seni çok merak ediyorum o kadar pozitifsin ki herkese dönüyorsun cevap yazmaya çalışıyorsun Allah gönlüne göre versin.Tşk.
aradim hastaneyi hemen dr la konusup progesteron igneye baslattilar.bende uzaniyorum simdi zaten cumaya da gidecektik hayirlisi AllahtanDoktora mi gittin.dusuk onleyici igne vermisler.dinlen uzan hep
aynen su an sirt ustu yatiyorum.bu hafta belli olacak var mi yok muYorma kendini sakın dinlen
Doktordan once ben progestan yazmıştım sana yukarida :) uzulme canim herşeyin caresi var.dinlenmen gerek sadecearadim hastaneyi hemen dr la konusup progesteron igneye baslattilar.bende uzaniyorum simdi zaten cumaya da gidecektik hayirlisi Allahtan
:))))) valla oyle.randevu alirken tercih ettiginiz bi hekim var mi dediklerinde vivaldi30 diycemDoktordan once ben progestan yazmıştım sana yukarida :) uzulme canim herşeyin caresi var.dinlenmen gerek sadece
Sana da bu korkularini unuttursun Allah ..insallah gecer hepsi:))))) valla oyle.randevu alirken tercih ettiginiz bi hekim var mi dediklerinde vivaldi30 diycemher turlu rizki veren Allah.elimizden gelen birsey yok.Allah isyandan korusun herseyin hayirlisini versin.sana hep guzel gunler.gostersin insallahhh