31 yasindaym cnm.esim 30..insallah ayni olur sonucumuz:)EVET MAŞALLAH HİKAYEMİZ AYNI RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞ BENMDE SENİN GİBİ İLK DENEMEDE TUTAR İNŞ SENİN VE EŞİNİN YAŞLAR KAÇ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31 yasindaym cnm.esim 30..insallah ayni olur sonucumuz:)EVET MAŞALLAH HİKAYEMİZ AYNI RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞ BENMDE SENİN GİBİ İLK DENEMEDE TUTAR İNŞ SENİN VE EŞİNİN YAŞLAR KAÇ
cnm mrb bilgin olsun amh testini en uygun medilife hastanesi yapıyor bilgin olsun 95 tl
Devlet hastahanesindemi yapılıyor.bende yaptırıcam.inş yapıyolardırDevlette yapiliyor amh ben yaptircam
Merhabalar.evet istediginiz guvendiginiz bir yerde yaptirabilirsiniz ancak Memorial de istedikleri bazi tahliller var onlari da kendileri belirtiyor.mesela spermiyogrami orda istiyorlar
Genelde 6 aylik sure istiyorlAr tahlillerde ama sormakta fayda var tabi ki bosuna yaptirmazsinizSpermiyografiyi daha önce yaptırmıştım.10 ay önce yaptırmıştık aşılama yapılırken.acaba tekrar isterler mi?
Canım memorial sperm testini kendisi yapıyor dışarda yapılanları kabul etmiyorlar o yüzden yaptırma gittiğin Zaman kendi laboratuvarında yapacaklarSpermiyografiyi daha önce yaptırmıştım.10 ay önce yaptırmıştık aşılama yapılırken.acaba tekrar isterler mi?
Burda tedaviye baslayacaksaniz amh ve spermiyogram testini kendi hastanelerinde yaptırmanizi istiyolar. Onu bi konusun bence sobra 2 yere ucret odemek zorunda kalmayin. Burdada 110 filan galiba.cnm mrb bilgin olsun amh testini en uygun medilife hastanesi yapıyor bilgin olsun 95 tl
Burda tedaviye baslayacaksaniz amh ve spermiyogram testini kendi hastanelerinde yaptırmanizi istiyolar. Onu bi konusun bence sonra 2 yere ucret odemek zorunda kalmayin. Burdada 110 filan galiba.Hanımlar bugün randevu için aradım.semra hocadan randevu istedim.ilk ön görüşmeyi başka bi dr.a gerçekleştiricekmişim.daha sonra semra hocayla görüşebilirmişim.ilk dr ücretsizmiş semra hocayla görüşmek için 400 tl ödemek gerekiyormuş.
Semra hocayla görüşüp görüşmeme konusunda kararsızım henüz.
Msj yoluyla gönderdiğimiz testleri yapın öyle gelin dediler.bu testleri sağlık ocağında veya devlet hast.de yaptırabilirmiyim?
Devlette yapiliyor amh ben yaptircam
31 yasindaym cnm.esim 30..insallah ayni olur sonucumuz:)
Ne kusuru estagfrullah.yardimci olabiliyosam ne mutlu bana.evt cok ilac kullandm dondurulmusla tedavi oldm ben.esimde o damarlar sana anlattigim gbi cikti diye kistik fibroz testi istediler diye dondurduk embryolari.sonra dondurulmusla basladik tedaviye ve estrofem folbiol crinone jel kullandm.ilk 3 aya kdr devam etti ilaclar.ilaclari memorialin ilerisinde hemen sag tarafta taksi duraginin orda yokuş cikosn merdivenden inince bi eczane var ordan aldik.ama ne kdr hatrlamiyorm.ilk o gonal f falan cok pahali tutuyordu.toplamda 1000tl den fazla ilac tutmustur tahminimce.hastanede kan alınan yerde ilac bagislanan yer var eger maddi acidan zorlanacaksan ordan da alablirsn.cok iyi bir hizmet.tek dozun kaliyor mesela vurman gereken...tek doz icn tum kutuya para vermektense ordan temin edebilirsnanladım canm. durumumuz aynı diye soruyorum çok ilaç kullandınmı nekadr tuttu ilaçların bi de hangi eczaneden aldın çok soru soruyorum kusuruma bakma![]()
Dondurulmuslar genelde aksama dogru...ama tazelerin saati belli olmuyor..Kızlar transfer saatleri genelde ogleden sonrami yoksa sabahları da oluyor mu
Ne kusuru estagfrullah.yardimci olabiliyosam ne mutlu bana.evt cok ilac kullandm dondurulmusla tedavi oldm ben.esimde o damarlar sana anlattigim gbi cikti diye kistik fibroz testi istediler diye dondurduk embryolari.sonra dondurulmusla basladik tedaviye ve estrofem folbiol crinone jel kullandm.ilk 3 aya kdr devam etti ilaclar.ilaclari memorialin ilerisinde hemen sag tarafta taksi duraginin orda yokuş cikosn merdivenden inince bi eczane var ordan aldik.ama ne kdr hatrlamiyorm.ilk o gonal f falan cok pahali tutuyordu.toplamda 1000tl den fazla ilac tutmustur tahminimce.hastanede kan alınan yerde ilac bagislanan yer var eger maddi acidan zorlanacaksan ordan da alablirsn.cok iyi bir hizmet.tek dozun kaliyor mesela vurman gereken...tek doz icn tum kutuya para vermektense ordan temin edebilirsn![]()
Ne kusuru estagfrullah.yardimci olabiliyosam ne mutlu bana.evt cok ilac kullandm dondurulmusla tedavi oldm ben.esimde o damarlar sana anlattigim gbi cikti diye kistik fibroz testi istediler diye dondurduk embryolari.sonra dondurulmusla basladik tedaviye ve estrofem folbiol crinone jel kullandm.ilk 3 aya kdr devam etti ilaclar.ilaclari memorialin ilerisinde hemen sag tarafta taksi duraginin orda yokuş cikosn merdivenden inince bi eczane var ordan aldik.ama ne kdr hatrlamiyorm.ilk o gonal f falan cok pahali tutuyordu.toplamda 1000tl den fazla ilac tutmustur tahminimce.hastanede kan alınan yerde ilac bagislanan yer var eger maddi acidan zorlanacaksan ordan da alablirsn.cok iyi bir hizmet.tek dozun kaliyor mesela vurman gereken...tek doz icn tum kutuya para vermektense ordan temin edebilirsn![]()
canım genelde transferleri öğleden sonra,opuyu sabah yapıyorlar,sabah transfer hiç duymadım ama bazı istisna durumlarda yaparlar herhaldeKızlar transfer saatleri genelde ogleden sonrami yoksa sabahları da oluyor mu
ganol f 230 tl ydi idil eczanesydi sanırım eczanenin ismi.memorıala yakın.cetrotide de sanırım 40 küsürdüanladım canm. durumumuz aynı diye soruyorum çok ilaç kullandınmı nekadr tuttu ilaçların bi de hangi eczaneden aldın çok soru soruyorum kusuruma bakma![]()
ganol f 230 tl ydi idil eczanesydi sanırım eczanenin ismi.memorıala yakın.cetrotide de sanırım 40 küsürdü