Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar merhaba vural tez zamanda geçer inş hamileliğin tadına verırsın. dün yumurtam toplandı hepsi olgunmuş bugün öğrendim 9 döllenmiş acaba kaçı 5 güne gider? bende çik. kistinden ameliyat olmuştum 2011 de hsg de tüpler açık görünüyor bir patoloji saptanmadı umarım sıkıntı olmaz lk denemede tutar aranızda bana umut olacak kimse yok mu acaba? ameliyatsız hamile kalan yok mu bi de benim ilk muayenemde sol tüpümde kist görmüşlerdi buna 4 cm ilk başta buna endo demişlerddi ama sonra bu kist küçüldü yani çik kisti değilmiş o olsa küçülmezdi dediler ? umarım yumurta toplamada kistik yapıyı da almışlardır:KK70: işte böyle döllenen 9 yumurtanın kaçı 5 güne gider acaba:KK70: meraktayım
canım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun.genelde 3/1 i gidiyor deniliyor ama kişiden kişiye değişir sanırım.4-5 tanesi gider herhalde Allah gönlüne göre versin

Bende akinti olmadı transferin 8. Günü Yerleşme kanaması oldu açık pembe sonra 2 gun devam etti kahve olarak ve kesildi. Kasık agrisi adet günlerinde çok hafif olmuştu ama çok değil bel ağrım olmuştu biraz..bulantilar 5+6 da başladı Son Sürat devam ediyor
hamile kaldıktan sonrada akıntı ya da kasıkta ağrı olmadı yani doğru anladım dimi. hoş bulantıların diğer belirtilerin hepsine fark atmış=(umarım bir an evvel bu günleri atlatır normal hayata dönersin cnm

kızlar merhaba vural tez zamanda geçer inş hamileliğin tadına verırsın. dün yumurtam toplandı hepsi olgunmuş bugün öğrendim 9 döllenmiş acaba kaçı 5 güne gider? bende çik. kistinden ameliyat olmuştum 2011 de hsg de tüpler açık görünüyor bir patoloji saptanmadı umarım sıkıntı olmaz lk denemede tutar aranızda bana umut olacak kimse yok mu acaba? ameliyatsız hamile kalan yok mu bi de benim ilk muayenemde sol tüpümde kist görmüşlerdi buna 4 cm ilk başta buna endo demişlerddi ama sonra bu kist küçüldü yani çik kisti değilmiş o olsa küçülmezdi dediler ? umarım yumurta toplamada kistik yapıyı da almışlardır:KK70: işte böyle döllenen 9 yumurtanın kaçı 5 güne gider acaba:KK70: meraktayım
Kimse bilemez doktorlar bile bilemez.bu sorunun cevabını bekleyerek alacaksin..

Canim tedavin hayırlı olsun bende çikolata kisti hastasıyım ilk aşilamamda düşük yaşadim şu anda 2.aşilamanin 6. Günündeyim belirti yok bi öncekinde vardı bakalim önümüzde neler bizi bekliyor herşeyin hayırlisı

hamile kaldıktan sonrada akıntı ya da kasıkta ağrı olmadı yani doğru anladım dimi. hoş bulantıların diğer belirtilerin hepsine fark atmış=(umarım bir an evvel bu günleri atlatır normal hayata dönersin cnm
Yani öyle belirgin bi akinti olmadı kupkuru da değildi ama kendine has bi akıntısı var ama dedigim gibi belirgin degildi

2011 çok eski bir tarih cnm hsg güncel yok mu... Çikolata kistiyle de hamile kalan var . Bu arada benim ki çikolata kisti çıktı bi doktor 4cm diyodu başka doktor 2 Cm başka doktor dermoid kisti deniyordu. O yüzden sende endometriosis varsa bence o çikolata kisti olabilir. Ameliyattan sonra doğal yoldan gebelik bekledik 2 ay olmayınca 3. Ay geç kalmadan dondurulmus denedik.. çünkü 6 ay sonra kist tekearlayabiliyormus malesef

2011 çok eski bir tarih cnm hsg güncel yok mu... Çikolata kistiyle de hamile kalan var . Bu arada benim ki çikolata kisti çıktı bi doktor 4cm diyodu başka doktor 2 Cm başka doktor dermoid kisti deniyordu. O yüzden sende endometriosis varsa bence o çikolata kisti olabilir. Ameliyattan sonra doğal yoldan gebelik bekledik 2 ay olmayınca 3. Ay geç kalmadan dondurulmus denedik.. çünkü 6 ay sonra kist tekearlayabiliyormus malesef
Yok canim ameliyat 2011 hsg 1 ay önceye ait daha önce hiç kist gören yoktu ilk defa bu ay çıktı o da küçülmüş sanirim çık. Kisti degil yani oyle olmasını umuyorum

Kızlar kullandığınız iğneler genellikle Gonal f kalem şeklinde mi? önceki tedavimde bundan vermişlerdi ek olarak Luveris...Sanki hemen hemen herkese böyle gibi veriyorlar, farklı iğne kullanan oldu mu?, orada ikinci, üçüncü denemesi olanlara sorum özellikle? benim adetim tam bayrama denk geliyor, bayramda nöbetçi doktor olursa başlasam mı? iğne olayı nasıl olur karar veremedim..

Vivaldi sorma ya halim perişan yataktan çıkamıyorum bulantidan her yer her şey kokuyor bahar çiçeği kokusundan camları açtırmıyorum sürekli bulanıyor neden anlamadım ya bu kadar olur mu zofran diye bi ilaç alıyorum biraz iyi geliyor ama ikiz de değil bukadar bulanmasini anlamadım 8 buçuk haftalık olduk şimdi. . Ne zaman gecer bu alahaskina
Vural canim geçmiş olsun seni çok merak ettim biliyorsun seninle aramızda 4 gün var bende öyleydim şimdi ise sadece sabahları safra çıkarıyorum günün diğer yarısında ise bazen bulantı oluyor ama çıkarmıyorum az kaldı canım geçiçek inşallah arada gir ve cevap yaz olur mu merak ediyorum seni görüşürüz

Back
X