- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar tekrar.ben hem laparoskopi hem de histeroskopi oldum ayni anda,5200 civariydi yanlis hatirlamiyorsam.ama tek histeroskopi icin menekse hanimi arayip bilgi alabilirsin,net bir fiyat soylerMemorialde kaca yaptirdiniz
Kumral ada baska konularda da yazdıklarını gordum sikinti hidroselpinks ve çık. Kisti galiba benim de ayni bir yol katedebildin mi ? Memorial ilk tedavim transferin 4 gunu . Hsg de tupler açık ama çık kisti zarar vermiş olabilir olumsuzluk yazarsak laparoskopi dedilerCanim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Eğer embriyo 3. Gün dondurulmuş sa pgt yapulabilirmis ama 5. Günse yapilmiyormus. Emin değilim ama araştır istersen
Canim bende çikolata kisti vardı hidrosalpinks şüphesiydi istanbulda yucel karamana gittim hidrosalpenks değil ama laparoskopi olman lazim dedi bende laparoskopi oldum sağ tüpüm hidropik mis biraz yapışıklık varmış ve 6cm civarında çikolata kisti . Daha tup bebege gecemedim inşallah Allah kısmet ederse bu ay basliycam . Sizin nasıl gidiyor tedavi süreciKumral ada baska konularda da yazdıklarını gordum sikinti hidroselpinks ve çık. Kisti galiba benim de ayni bir yol katedebildin mi ? Memorial ilk tedavim transferin 4 gunu . Hsg de tupler açık ama çık kisti zarar vermiş olabilir olumsuzluk yazarsak laparoskopi dediler
Maşallah canım . Benim tüpler açıktı ama sağ tüpümde hafif yapışıklıklar varmış . İnşallah bende bu ay başlayabilirim . İlk defa Adetimi dört gözle bekliyorum :)Himmm bende cok şükür çık. Kisti yok ama bekarken 2011 yılında olduğum ameliyat acaba zarar vermişmidir bilmiyorum. 8 5aa yumurtam oldu 1 transfer 7 donduruldu .Semra hanim elimizde ameliyat icin yeterince sebep yok dedi bakalim hayırlısı senin tupler açık miydi?
Nasil yani? Tek tektir heraldeKalan 7 tane embriyonu ayrı ayrımı dondurdular yoksa teker teker mi
Ameliyat icin ne gibi bir neden gördüler :) bana niye yapmadılar acaba? Sen kimde oldun ameliyatı kaça?Maşallah canım . Benim tüpler açıktı ama sağ tüpümde hafif yapışıklıklar varmış . İnşallah bende bu ay başlayabilirim . İlk defa Adetimi dört gözle bekliyorum :)
Bunumla ılgili bilgim yok canim ya tektir diye düşünüyorum 27 yaşındayim 2 tane transfer etmeyeceklerini söyledilerBenim 2 tane yi ayrı ayrı diğer ikitaneyide bir tüpte dondurdular onun için sordum
Amin ins cumlemiz hayirli haberlerle dönelimAnladim canim rabbim hayırlı etsin müjdeli haberlerin olsun ınsallah
Dogru düzgün bir doktora görün.memorialda muayene ol mesela.onlrdan başkasına guvenme.geri dönüşü olmayan hatalar yapabilir tecrubesiz doktorlar..Kizlar gecen gun historoskopiyi yarida biraktirdim demistimya dunde baska doktora gittim muayene oldum rahim tertemiz parca miyom polip falan yok dedi gayet duzgun dedi histeroskopilik biseyin yok dedi bende yaptirmaktan vazgectim yaptirma sebebim kurtaj sonrasi doktorun et parcasi goruyorum polip miyom olabilir demesiydi demekki kurtajdan kalan biseydi atti kendini napicam bilmiyorum bir fikir verin bana
Zor geçti bizde de zaman.istah kisiden kisiye gore değişir.ama gogus agrisini cok net hatrliyorm.aciyordu resmen ilk günlerde. inslallah pozitif sonuc alirsin.Kızlar transferin 5 gunu aşırı artan iistahim ve gogus hassasiyetim dışında birseyim yok benim :-D:-D:-D siz nsl sabrettiniz ya zaman zzor geçiyor ve ben hiç yatmadimOO
![]()
Bence memorialdeki iyi bir dra görününKizlar gecen gun historoskopiyi yarida biraktirdim demistimya dunde baska doktora gittim muayene oldum rahim tertemiz parca miyom polip falan yok dedi gayet duzgun dedi histeroskopilik biseyin yok dedi bende yaptirmaktan vazgectim yaptirma sebebim kurtaj sonrasi doktorun et parcasi goruyorum polip miyom olabilir demesiydi demekki kurtajdan kalan biseydi atti kendini napicam bilmiyorum bir fikir verin bana
başka belirtiniz oldu muZor geçti bizde de zaman.istah kisiden kisiye gore değişir.ama gogus agrisini cok net hatrliyorm.aciyordu resmen ilk günlerde. inslallah pozitif sonuc alirsin.
Benim hiç bir belirtim olmadı...sadece test gününe bir gün kala peçeteye leke geldi...bir de kasık agrım oldu iki büklüm kaldım kasık Ağrı'sından birde adet belirtim olan karın guruldaması yaşadım oda test gününe bir kalabaşka belirtiniz oldu muanne adayları