Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Vivaldi bişey daha sorabilir miyim.estrofemden başka ilaç verdiler mi. Estrofem vercez dediler ama Protestan falan yok mu transferden 4_5 gün önce bazı ilaçlar vardı Protestan falan jel vermiyorlar mıydı. Sen hangilerini kullandın.Donmuşlar la hamile kalmıştın değilmi.darısı bize. Şimdiden tşk.
Insallan canim.darisi size.crinone jel kullandm estrofem ve folbiol.bunlar hemen hemen hamileliğin 3.ayina kadar devam etti.progestan zaten dusuk onleyici.ama ben crinone jel kullandım genelde onu veriyorlar cnm

Arkadaşlar donmuş embriyo transferini memorialda yaptıranlar toplam adetten itibaren transfer gününe kadar kaç gün sürdü ilaçlı estrofemli tedavi gününüz. cevaplarsanız sevinirim. 4 sene önce donmuş transferi yaptırmıştım unuttum kaç gündü.Tşk.
Canım yaklaşık 14 gün kadar gittim ben ama benim rahim zarı geç kalinlasti ondan daha az gidenler de var

Merhaba kizlar
Bir asilama, bir tup bebek yaptirdim.
Negatif sonuclandi. Semra hanima muayene oldum. Sifir tup bebek denensinden once histereskopi onerdi. Maalesef regl bitim tarihlerim hep Semra hanimin kongre zamanlarina denk geliyor ve bir ameliyat tarihi alamadim hala.
Sorum semra hanim da histereskopi olan var mi ve ameliyat randevusu konusunda cok sikinti yasadiniz mi?
Ve tabi histereskopiden sonra olumlu sonuc alan var mi?
Simdiden cok sagolun cevaplariniz icin

Insallan canim.darisi size.crinone jel kullandm estrofem ve folbiol.bunlar hemen hemen hamileliğin 3.ayina kadar devam etti.progestan zaten dusuk onleyici.ama ben crinone jel kullandım genelde onu veriyorlar cnm
Vivaldi 10+3 oldum dün sabah kanamam oldu çok korktum hastaneye koştu eşimle proluton depot iğne vurdular bebekte sorun yok dediler yolladilar 2 hafta sonra kontrole çağırdılar nolcak şimdi düşük tehdidi yazıyor kanama için nerden geldiğini soylemediler

Vivaldi 10+3 oldum dün sabah kanamam oldu çok korktum hastaneye koştu eşimle proluton depot iğne vurdular bebekte sorun yok dediler yolladilar 2 hafta sonra kontrole çağırdılar nolcak şimdi düşük tehdidi yazıyor kanama için nerden geldiğini soylemediler
Canım bildiğim kadarı ile çok değilse korkma iğne ler ise yarar bol bol dinlen yorma sakin kendini suan bebisten başka birşeye yorma kendini annesi:))

Canım bildiğim kadarı ile çok değilse korkma iğne ler ise yarar bol bol dinlen yorma sakin kendini suan bebisten başka birşeye yorma kendini annesi:))
Kendimi yormuyodum raporluydum zaten gece uyurken olmuş sabah kalktıgimda farkettim wc ye aktı bi iki damla şimdi kahveye döndü doktor hiç onemsemedi ama netten baktım düşük habercisiymis

Kendimi yormuyodum raporluydum zaten gece uyurken olmuş sabah kalktıgimda farkettim wc ye aktı bi iki damla şimdi kahveye döndü doktor hiç onemsemedi ama netten baktım düşük habercisiymis
Kahverengiye dönmesi iyi bence bir arkadasimdada olmuştu iğneler le geçti simdi bebegi 1.5 yasinda insallah geçer canım

Vural inş.bişey olmayacak Allahın izniyle.Ancak bu tarz lekelenmelerde bol bol uzanman dinlenden gerek.Allah yardımcın inş içini ferah tut .kaygı olumsuz etkiler Allah korusun.Dua edeceğiz tüm arkadaşlarla inş.atlatırsın.Haberdar et bizi ara ara.

Merhaba kizlar
Bir asilama, bir tup bebek yaptirdim.
Negatif sonuclandi. Semra hanima muayene oldum. Sifir tup bebek denensinden once histereskopi onerdi. Maalesef regl bitim tarihlerim hep Semra hanimin kongre zamanlarina denk geliyor ve bir ameliyat tarihi alamadim hala.
Sorum semra hanim da histereskopi olan var mi ve ameliyat randevusu konusunda cok sikinti yasadiniz mi?
Ve tabi histereskopiden sonra olumlu sonuc alan var mi?
Simdiden cok sagolun cevaplariniz icin
Oncelikle cok gecmis olsun..ben semra hocaya histeroskopi oldum yaklasik 20 gun once kadar almistim sanirim randevuyu..yasemin hemsire ayarliyo ameliyat gunlerini..aslinda cok uzun zamana vermiyorlar ama kongre zamanina denk geldigin icin belki oyle olmustur.cok yeni ameliyatim o yuzden olumlu mu degil mi net birsey soyleyemiyorum:) ama operasyon sonrasi oldukca rahat korkulacak hicbisey yok

Oncelikle cok gecmis olsun..ben semra hocaya histeroskopi oldum yaklasik 20 gun once kadar almistim sanirim randevuyu..yasemin hemsire ayarliyo ameliyat gunlerini..aslinda cok uzun zamana vermiyorlar ama kongre zamanina denk geldigin icin belki oyle olmustur.cok yeni ameliyatim o yuzden olumlu mu degil mi net birsey soyleyemiyorum:) ama operasyon sonrasi oldukca rahat korkulacak hicbisey yok
Canim ne kadar ödedin histeroskopi ye

Cevabin icin cok sagol. O benim bahtsiz bedeviligim oldu galiba. Hep kongresine denk geldi regllerim. Ondan baskasina da ameliyat olmayi dusunmuyorum.
Sana da cok gecmis olsun. Insallah histereskopi sonrasi mujdeli haberi alirsin hemen.
Sana histereskopiden ne kadar sonra tup bebek onerdiler peki

Canim yazmişsin ya histeroskopi oldum diye bende olabilirim sen ne kAdar ödedin memorial a

Canim korkma.kanamalar normal gebelerde de olabiliyor.hemen strese girme.ama sakın calisma is yapma egilme kalkma .yatmaya calis.cok sicak suyla banyo yapma.olmlu dusun.ilaçlarını da ihmal etme sakin.

Sen de cok ciddiye alma.internette her okudugunu da kafana takma.her türlü kanama dusuk tehtidi olarak geçiyor gebelik esnasinda.o yuzden takma lütfen.ama dikkat etmeye calis yine de.

Arkadaşlar belki güleceksiniz ama 6. Deneme oldu ama şu 7+3 , 12+2 falan nedemek bilmiyorum.hamilelik zamanı onu biliyorum ama baştaki rakam hafta da son az ki ne o_O:oops::cool:

Back
X