Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar belki güleceksiniz ama 6. Deneme oldu ama şu 7+3 , 12+2 falan nedemek bilmiyorum.hamilelik zamanı onu biliyorum ama baştaki rakam hafta da son az ki ne o_O:oops::cool:
Ahaha cok sekersin ya tup bebekte ihtisas yap ama 7+3 u bilme :KK17:ben de bilmiyordm başlarda 7 hafta üç günlük hamile demek bu :) bide bunun SAT i var onu da cok merak ediyordm sonra ogrendm ki son adet tarihiymis o_O

Aslinda evet test sonucunu aldığım gün bi kaç kişi 9. Denemeden filan bahsedince paylaşamadim ben biraz hassadimda bu konuda ama hep içimde kaldı.
Hadi yaaa ahh canim benim :( cok dusuncelisin.insallah onlarin da olmlu sonuclarini alirz cok sevindim senin adina:) sağlıkla tamamina erer insallah.hayrli olsn.

Hadi yaaa ahh canim benim :KK43: cok dusuncelisin.insallah onlarin da olmlu sonuclarini alirz cok sevindim senin adina:) sağlıkla tamamina erer insallah.hayrli olsn.
Amin amin. Yasadiklarim her aklıma geldikçe ağlayarak herkese dua ediyorum. Rabbim isteyen arayan herkese hayırlı evlat nasip etsin. İnşallah bizlerin de hayirlusiyla kucağıma almamizi nasip etsin.

Cevabin icin cok sagol. O benim bahtsiz bedeviligim oldu galiba. Hep kongresine denk geldi regllerim. Ondan baskasina da ameliyat olmayi dusunmuyorum.
Sana da cok gecmis olsun. Insallah histereskopi sonrasi mujdeli haberi alirsin hemen.
Sana histereskopiden ne kadar sonra tup bebek onerdiler peki
Selam.. Aslinda operasyondan sonra dogal yoldan deneyebilirsin dediler benim sorun tuplerdeydi,bayiltmisken rahimdeki kucuk sorunlari da duzeltim dedi semra hoca..hamile kalabiliyorum ama tutunamiyor.2 dondurulmus embriyom da var istedigin zaman gel transfer yapariz dediler

Selam.. Aslinda operasyondan sonra dogal yoldan deneyebilirsin dediler benim sorun tuplerdeydi,bayiltmisken rahimdeki kucuk sorunlari da duzeltim dedi semra hoca..hamile kalabiliyorum ama tutunamiyor.2 dondurulmus embriyom da var istedigin zaman gel transfer yapariz dediler
Anladim o zaman Allah tamamina erdirsin insallah. Tekrar tesekkurler

Back
X