Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy hiç sorma cnm , ben anasınıfı öğretmeniyim , normalde 21 öğrencim var , bgn 3 kişi vardı :halay::spor: valla pek iyiydi ne yalan söyleyeyim ☺️ Uzun süreden sonra okula gidince yavrum personel ve öğretmen Arkadsşlar diyorlar kız hani hiç değişmemişin , hamileliğin başından beri 2 kilo falan aldım Bnm de bi karnım büyüyor :-)
Ne guzel valla sen 2 kilo tek almissin.masallah :) benim de 57 idi normal kilom suan 62 :) insallah bebeklerimdir o kilolarn sahibi

Ne guzel valla sen 2 kilo tek almissin.masallah :) benim de 57 idi normal kilom suan 62 :) insallah bebeklerimdir o kilolarn sahibi
Sen tam güzrl kıvamında almışın Can'ım kilo maşallah ☺️ Önümüzdeki aylarda doğuma kadar Bnm de hedefim inşallsh +5 kilo :anneadayı:

Kızlar çarşamba opu işlemim var melih bey yapıcakmış çok heyecanlı ve korkuorum açıkcası neler oluo opuda anlatabilir misiniz

Kızlar çarşamba opu işlemim var melih bey yapıcakmış çok heyecanlı ve korkuorum açıkcası neler oluo opuda anlatabilir misiniz
:D benim emre bey yapmıştı opudan 2 saat önce çağırdılar odada dinlendik sonra sedyeyle ameliyathaneye aldılar orda gırgır şamata ile seni bayıltıyorlar:D uyandığında yumoşların gitmiş ama iraz ağrıyla uyanıyorsun hemen ağrı kesicini yapıyorlar:D benim az biraz kanamam olmuştu... odana çıkıyorsun 2 saat yine dinlendiriyorlar . sonrasında biraz gazım oldu karnım çok şişti ama normal hayatıma devam ettim sıkıntı yoktu...

Benimkine emre bey ve melih bey girdi.hicbisey hatrlamiyosn yirmi dk falan suruyor.hic aci cekmedm.kanama falan da olmadi bende.ciktigimda hersey ayniydi.ama bikac gun sonra hafif bir ohss durumu oldu.midem bulandi istahsizdim falan.gecti sonra.

:KK70: benim emre bey yapmıştı opudan 2 saat önce çağırdılar odada dinlendik sonra sedyeyle ameliyathaneye aldılar orda gırgır şamata ile seni bayıltıyorlar:KK70: uyandığında yumoşların gitmiş ama iraz ağrıyla uyanıyorsun hemen ağrı kesicini yapıyorlar:KK70: benim az biraz kanamam olmuştu... odana çıkıyorsun 2 saat yine dinlendiriyorlar . sonrasında biraz gazım oldu karnım çok şişti ama normal hayatıma devam ettim sıkıntı yoktu...
Teşekkür ederim canım :)

Benimkine emre bey ve melih bey girdi.hicbisey hatrlamiyosn yirmi dk falan suruyor.hic aci cekmedm.kanama falan da olmadi bende.ciktigimda hersey ayniydi.ama bikac gun sonra hafif bir ohss durumu oldu.midem bulandi istahsizdim falan.gecti sonra.
Teşekkür ederim canım :)

Sanırım transfer günüm pazar oluo ayşe hanım doktorum ama pazar günü hastanede oluo mu acaba

Back
X