- 17 Nisan 2016
- 114
- 59
- 13
- 35
Yok canim 15 gunu transferin:) dayanamadım bugun 3 kan testini yaptirdim:) persembe de kese icin gidicem insTransferden sonraki 9.gunun mu yani ? Biraz yuksek geldi ama guzel gayet.tek embryo muydu bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim 15 gunu transferin:) dayanamadım bugun 3 kan testini yaptirdim:) persembe de kese icin gidicem insTransferden sonraki 9.gunun mu yani ? Biraz yuksek geldi ama guzel gayet.tek embryo muydu bu
Hmm normal o zaman o deger :) guzel yukselmis masallah.darisi kese gormeye:)Yok canim 15 gunu transferin:) dayanamadım bugun 3 kan testini yaptirdim:) persembe de kese icin gidicem ins
Sen bi 7.haftaya gel bisey yiyemeyince o kilolar nasil bir bir gidecek gor :) mide bulantilarn baslycak.o zaman diyeceksin ki midem bulanmasn da obez olmaya raziymAy ne güzel ben daha bugun 5+4 de 3 kilo aldım bile. Eşim sürekli bu protein bu omega 3 diye diye ne yapacam bilmiyorum
Ne guzel valla sen 2 kilo tek almissin.masallah :) benim de 57 idi normal kilom suan 62 :) insallah bebeklerimdir o kilolarn sahibiAyy hiç sorma cnm , ben anasınıfı öğretmeniyim , normalde 21 öğrencim var , bgn 3 kişi vardıvalla pek iyiydi ne yalan söyleyeyim
Uzun süreden sonra okula gidince yavrum personel ve öğretmen Arkadsşlar diyorlar kız hani hiç değişmemişin , hamileliğin başından beri 2 kilo falan aldım Bnm de bi karnım büyüyor
![]()
Sen tam güzrl kıvamında almışın Can'ım kilo maşallahNe guzel valla sen 2 kilo tek almissin.masallah :) benim de 57 idi normal kilom suan 62 :) insallah bebeklerimdir o kilolarn sahibi
Insallah canim :) hadi bakalım:) guzel kizina kavusursn insallah vakti gelince:)Sen tam güzrl kıvamında almışın Can'ım kilo maşallahÖnümüzdeki aylarda doğuma kadar Bnm de hedefim inşallsh +5 kilo
![]()
ah ah inşallah bu keseyi kalp atışlarını görelim de. Dediğin gibi kilo belki aklımıza bile gelmeyecekSen bi 7.haftaya gel bisey yiyemeyince o kilolar nasil bir bir gidecek gor :) mide bulantilarn baslycak.o zaman diyeceksin ki midem bulanmasn da obez olmaya raziym![]()
SEN NE ZAMAN GÖRCEKSİNah ah inşallah bu keseyi kalp atışlarını görelim de. Dediğin gibi kilo belki aklımıza bile gelmeyecek
Bu hafta ici okuldan fırsat bulabilirsem bi boşlukta gidicem inşallah.SEN NE ZAMAN GÖRCEKSİN
sualrın kabul olsun inş..Amin amin amin inşallah şimdi oruç babaya gidiyorum hepinize dua edicem insallah
takipteyim seniBu hafta ici okuldan fırsat bulabilirsem bi boşlukta gidicem inşallah.
Kızlar çarşamba opu işlemim var melih bey yapıcakmış çok heyecanlı ve korkuorum açıkcası neler oluo opuda anlatabilir misiniz
Benimkine emre bey ve melih bey girdi.hicbisey hatrlamiyosn yirmi dk falan suruyor.hic aci cekmedm.kanama falan da olmadi bende.ciktigimda hersey ayniydi.ama bikac gun sonra hafif bir ohss durumu oldu.midem bulandi istahsizdim falan.gecti sonra.Kızlar çarşamba opu işlemim var melih bey yapıcakmış çok heyecanlı ve korkuorum açıkcası neler oluo opuda anlatabilir misiniz
Teşekkür ederim canım :)benim emre bey yapmıştı opudan 2 saat önce çağırdılar odada dinlendik sonra sedyeyle ameliyathaneye aldılar orda gırgır şamata ile seni bayıltıyorlar
uyandığında yumoşların gitmiş ama iraz ağrıyla uyanıyorsun hemen ağrı kesicini yapıyorlar
benim az biraz kanamam olmuştu... odana çıkıyorsun 2 saat yine dinlendiriyorlar . sonrasında biraz gazım oldu karnım çok şişti ama normal hayatıma devam ettim sıkıntı yoktu...
Teşekkür ederim canım :)Benimkine emre bey ve melih bey girdi.hicbisey hatrlamiyosn yirmi dk falan suruyor.hic aci cekmedm.kanama falan da olmadi bende.ciktigimda hersey ayniydi.ama bikac gun sonra hafif bir ohss durumu oldu.midem bulandi istahsizdim falan.gecti sonra.