- 24 Kasım 2010
- 360
- 306
- 303
Errik çok sevindim maşallah Allah tamamına erdirsin. Sonucun çok iyi. İnş.kucağına sağlıklı sıhhatli almayı da Rabbim nasip etsin. Bize da dua et gebelerin duası kabul olurmuş hamilesin artıkBu arada transferini kim yaptı.
Çok sağol canım. Amin. Hep dua ediyorum inan. Allahım kabul etsin, dileyen bu uğurda bu kadar emek veren herkese tez zamanda nasip etsin. Transferimi Semra hoca yaptı.
Rabbim kucağına almayi nasip etsin canim hayırlı uğurlu olsun
Sana bu sorum olucaktı sen genetik yaptirmistin degilmi benim dondurulmuş iki tane embriyom var aceba onlarada genetik yapilabilirimi
Amin canım sağol. Darısı sizlere inşallah. Evet ben genetik test yaptırdım ama taze embriyoyà yapıldı. Hatta benim de iki tane de dondurulmuş embriyom vardı ama onà yapmayı uygun bulmadı semra hoca. Dondurulmuş embriyolar tabi benim 5. Gün embriyosuydü onun için yapmak uygun olmaz dediler. Çünkü çözüp tekrar dondurmak gerekiyormuş 5. Gün olduğu için. Senin 3. Ya da 4. Gün embriyosuySa belki olabilir canım. Semra hocayla görüşmende fayda var. Allah gonlune göre versin.
Canim benimde pgt yapildi.cgh dediginiz tum kromozomlars bakmak sanirim.pgt 2 saglikli geldi simdi banada o 2 taneye cgh yapaljm dediler.kararsizim esiminde benimdd kromozom testi normal geldi.senden niye istediler cgh kromozom testin kotumu mu gelmisti.ben de yaptirsammi acaba offff bunlari dusunmekten bunaldim artik
Bizim eşimin de benim de gebetik testimiz temiz çıktı ama benim bir önceki denememde gebelik oluştu ama 9. Haftalikken bebekte kalp atışı olmadığı için alındı. Genetik testinde bebekte anomali olduğu anlaşıldı o yüzden cgh yapıldı. Senin yani fish mi yapılmış oldu?
Iki katina cikmak zorunda diye bisey kim uydurdu yahu :) herkeste degisir o deger.sevinmelisn bence degerin yukselmis ne guzel :) hem belki o embryon bölünmüş ikiz olmustur![]()
Kuruntular kuruntular