Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim kızlar doktorum emre beydi. Yarın hastaneye gidip yeniden kan vereceğim umarım herşey yolunda gider. İnsan inanamıyor :dua:çok şükür. İnşirah okudum ben tavsiye ederim. "Zorlukla beraber bir kolaylık vardır" Allah yardımcımız olsun
Benim dr emre beydi.cokk sevdik biz yaaa.cok ilgili seker.guler yuzlu pozitif.

Kızlar beni az çok biliyosunuz 4. Denemede hamile kalıp düşürdüm kahraman hocanın hastasiyim ağustosta ta donmuşlar la tekrar denicem sizce kahraman hocaya mi devam ediym yoksa emre veya ayşe hocaya mi gidiym

İnşallah v
İnsallah canim.ben 7ay once bebegimi kaybettim acisi cok cok zor bayram sevincini yasayabilirmiyim bilmiyorum umarim guzel sonucla birazda olsa bayram ederim
A
Amin inşallah canım yaaa ne denir ne söylenir bilmiyorumki bende ilk defa gecen ay hamile daha tam nasıl bi duygu olduğunu yaşayamadan düşürdüm vardir bundada bi hayır inanki bu aksam bile göz yaşı döktüm bu sefer tutmasi o heyecanı yaşamak sonrasında böyle olmak ben çok fazla sarstı toparladım normale döndum desemde olmuyor işte
Neyse boşver sen bize bayramda gUzel haberler verde hep beraber sevinelim

arkadaşlar yumurta toplama işini Emre hoca yapacakmış, bilen yada Emre hocanın hastası olan varmı, yumurtaları toplanan ve de :olamaz:

arkadaşlar yumurta toplama işini Emre hoca yapacakmış, bilen yada Emre hocanın hastası olan varmı, yumurtaları toplanan ve de :olamaz:
Benimkileri emre bey topladı. Transferi yücel bey yaptı. Yumurta toplanması çok kolay bir işlem ben çok korkmuştum gerek yokmuş.

Benimkileri emre bey topladı. Transferi yücel bey yaptı. Yumurta toplanması çok kolay bir işlem ben çok korkmuştum gerek yokmuş.
benimde doktorum yücel bey, o niye toplamıyor onu anlamadım, semra hanım emre beyi seçmiş toplama işlemi için, bende dün ilk kez gördüm kendisini, merak ettim, peki senin embriyolar başarılı bir şekilde tutundumu, güzel birşeyler duymak istiyorum, hiç stres yapmamıştım, ama gün yaklaştıkça stres oluyorum

Müsaitlik durumlarına göre seçiliyorlar. Transferde de yücel beyi duyunca ben biraz stres olmuştum. 10 tane toplandı benden. Tek yumurtalığım var. 8 tanesi işleme girdi 6 tanesi döllendi. 1'i transfer oldu. 5'ini dondurduk. 6 taneden sadece biri yavas gelişiyordu. Diğerlerinin hepsi çok iyi kalite birlikte gelişim gösteriyorlar dediler.

Cnm ben başka hastanelerdeki 4 negatif sonuçtan sonra Memorial a geldiğimizde Şemra hoca rahim filminden tedavş öncesi laparoskopi Dedi , birinde tüplerin yapışıklık birinde sıvı akışı var Dedi , 2 tüpüm de bağlandı ... Ondan sonraki 2 transferim de tuttu , biri 4 haftalıkken düştü diğeri şimdiki gebeliğim oldu çok şükür ... Peki Niye hem laparoskopi deyip hem de yanaşmıyorlar anlamadım :KK64:
Cok Güzel Sevindim Allah Kucagina Almayida Nasip Etsin Ins.. Malesef ben dogustan bagirsak hastasiyim ve en az 15 ameliyat gecirdim bu sebebepten ve yücel beyde bu kadar ameliyattan sonra ölümcül bir risk tasidigimi söyledi birkere daha deneyelim daha sonra oturup bu konuyu konusalim dedi ama malesef bnm piskolojik gücüm kalmadi bir sorun varsa giderilmesi gerekir yoksa ztn olmiyacagini bile bile de yaptirmak istemiyorum..

Cok Güzel Sevindim Allah Kucagina Almayida Nasip Etsin Ins.. Malesef ben dogustan bagirsak hastasiyim ve en az 15 ameliyat gecirdim bu sebebepten ve yücel beyde bu kadar ameliyattan sonra ölümcül bir risk tasidigimi söyledi birkere daha deneyelim daha sonra oturup bu konuyu konusalim dedi ama malesef bnm piskolojik gücüm kalmadi bir sorun varsa giderilmesi gerekir yoksa ztn olmiyacagini bile bile de yaptirmak istemiyorum..
Canım bende kanser tedavisi gördüm kemoterapi aldım. Sağlıklı yumurtamın olup olmadığını bile bilemiyorduk. Hormonlar yüzünden polip çıktı onları aldırdım. Ameliyattan 20 gün sonra bir pazar günü yücel bey yaptığı muayenede tekrar polip gördüğünü söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Ertesi gün Emre bey aynı polipi aradı bulamadı. Ayşe hanımı çağırdı oda baktı aynı şekilde oda göremedi. Bir oluşum var ama polip diyemeyiz ilerde büyüyebilir ilaçlardan olabilir ama tedavimize engel değil dediler. Nitekim Çarşamba günü bebeğin tutunduğunu öğrendim. O kadar düzgün ilerlediki herşey hala inanamıyorum. Tabiki hiçbirşey bitmiş değil. Önemli olan sağlıkla kucağına alabilmek. Moralini bozma verecek olan Allah

Hımmm cnm anladım ,çok geçmiş olsun... sana önerim "Benim yolum-Terapi günlüklerim " kitabını bi oku , bana da kendimi çok çaresiz ve kötü hissettiğim bi dönemde arkadaşım tavsiye etmişti , onu okuduktan sonra kendimle ilgili çok çıkarımlarda bulundum .. Ve çözümünü bulmaya çalıştım ...

Back
X