Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

14 yumurta döllendi . 5 embriyo 5. Güne gitti. 2 tane de sonradan gelişti 6. Gun embriyosu oldu. 2 tane en iyi kalitede, 3 tanesi iyi kalite, 2 tanesi de orta kaliteydi (6. Gün embriyosu). Pgt yapılınca 3 tanesi anomalili çıktı ve bunlardan biri en iyi kaliteli olan embriyoydu. Diğer en iyi kaliteli embriyo ise transfer için çözülünce bozulduğu için kullanılmadı. Ve ben bunu tam transferden hemen once duydum ve moralim cok bozuk bir sekulde transfere gittim. Şu an tutunan embriyo en iyilerden biri değil anlayacağın. Bu işler hakikaten tamamen nasip. bu kadar otomatik düşünmemek gerektiğini anlamış oldum. Allah sizlere de en hayırlısını nasip etsin en yakın zamanda.
Kesinlikle haklisin.bizim dusuncemiz cok cok ustunde yaradanin mucizeleri olmazlari oldurur.olabilecekleri engeller.inanip guvenip teslim olmaktan baska yapacagim birsey yok.insallah benimde hayirlisiyla olur

Kizlar merhaba..

Bende sisli memorialde tedavi gorup cok şükür iyi sonuc alanlardanim..

Kisacik bisi sorcam yardimlarinizi bekliyorum..
Ben esimin kiz kardesini yani gorumcemi de hastaneye yonlendirdim.. gidip kinusmayi dusunuyoruz pazar gunu.. dr.lar degisti tabi biliyorum.. banu hanim gitti.. aylin hn gitti.. ancak sevinc hanim var.. o da iyi bi dr diye duydum.. biz pazar gunu randevu falan almadan gitsek bulabilir muyiz zehra hanimi acaba?? Sevinc hanima da muayene verirler mi?? Pazar gunu calismiyorlar diye bisi var miydi unuttum vallahi :oops:

Şimdiden tesekkur ederim kizlar.. rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. bu duyguyu benim gibi sizde yasayin insallah..:KK68::KK68::KK68:

C

Canım sağol verdiğin bilgiler için.doktorların deneme yoluyla bulcaz dedikleri bu olsa gerek.embriyoların kalitesi denemeden denemeye bu kadar çeşitlilik gösteriyor demek.benim hazmedemediğim nokta bende sorun yokken laparoskopi olmamdı.nitekim bir sorun da bulamadılar.bahçecide yaptırdığımızda sorunun embriyo kaynaklı olduğunu söylediler.ama semra hanım geçmişimize bakarak direkt sebebi sıvı olabiliyomuş tüplerde .ona bağladı.bebeği zehirliyomuş.onda buldu ama gördü baktı ki böyle bisey yok.sonra demek ki embriyo kaynaklıymış dedi.y anı olan bana oldu.tek tüpte geçiş biraz zor olmuş.bir de sol tüpü bağladı.anlamadım yani.tüplerin zaten tüp bebekte hiç bir işlevi yok.direk rahme koyuyorlar embriyoyu.neden bõyle bi işlem yaptı anlamadım.neyse işte bakçaz artık duruma.yine de hamile kalmış biri olarak hala burada bizi cevaplandırdığından dolayı sonsuz teşekkürler.inşallah evladını sağ salim kucağına alırsın.
Amin canım sağol . Rica ederim ayrıca. İnşallah rabbim tez zamanda hepinize, hepimize nasip etsin.

Arkadaşlar embriyonun kalitesini sayısal olarak söylüyolar mı ?yoksa biz mi sormalıyız ? daha önceki tedavilerde olan embriyolar hiç böyle anlatılmamıştı bize iyi demişlerdi ne demekse??
Aynen canim benim daha önceki 3 denemem de iyi çok iyi diyip durdular memorialde ogrendik rakamlarini

C

Canım sağol verdiğin bilgiler için.doktorların deneme yoluyla bulcaz dedikleri bu olsa gerek.embriyoların kalitesi denemeden denemeye bu kadar çeşitlilik gösteriyor demek.benim hazmedemediğim nokta bende sorun yokken laparoskopi olmamdı.nitekim bir sorun da bulamadılar.bahçecide yaptırdığımızda sorunun embriyo kaynaklı olduğunu söylediler.ama semra hanım geçmişimize bakarak direkt sebebi sıvı olabiliyomuş tüplerde .ona bağladı.bebeği zehirliyomuş.onda buldu ama gördü baktı ki böyle bisey yok.sonra demek ki embriyo kaynaklıymış dedi.y anı olan bana oldu.tek tüpte geçiş biraz zor olmuş.bir de sol tüpü bağladı.anlamadım yani.tüplerin zaten tüp bebekte hiç bir işlevi yok.direk rahme koyuyorlar embriyoyu.neden bõyle bi işlem yaptı anlamadım.neyse işte bakçaz artık duruma.yine de hamile kalmış biri olarak hala burada bizi cevaplandırdığından dolayı sonsuz teşekkürler.inşallah evladını sağ salim kucağına alırsın.

errik errik in soylediklerine kesinlikle katiliyorum.. benimde ilk transferim kimyasal gebelikle sonuclanmisti.. ikinci denemede de hic tereddüt etmedim hastane konusunda... yine sabirsizlandim heyecanlandim olumsuz bir dusunce olusmadi sisli memorialle ilgili kafamda.. gormusken fikrimi belirtmek istedim cunku laboratuar gayet ii.. alt yapisi cok iyi ve laboratuari gelismis baska bir klinik yada hastane var mi emsal niteliginde emin değilim ben..

Ben semra hanimdan muayene randevusu aldigimda ilk muayeneyi sevinc hanim yapmisti. Ciddi bi dr ama ben pozitif elektrik aldim ve sevdim, cok guleryuz bekleme.

Violet teşekkür ederim geçen sefer de demiştin hatırlıyorum. Haklısın Güleryüz elzem değil ve sonuçta oradaki doktorların hepsi iyidir ki oradadır, değil mi? Bunu biliyorum fakat yine de tedaviye devam etmiş birilerinden tavsiye duymak istiyor gönül :)
Ama sen de içimi rahatlattın sağolasın ;)

Nslhn80 canım ne yaptın test günün geldimi neolur güzel haber ver bize yüzümüz gülsün biraz

Violet teşekkür ederim geçen sefer de demiştin hatırlıyorum. Haklısın Güleryüz elzem değil ve sonuçta oradaki doktorların hepsi iyidir ki oradadır, değil mi? Bunu biliyorum fakat yine de tedaviye devam etmiş birilerinden tavsiye duymak istiyor gönül :)
Ama sen de içimi rahatlattın sağolasın :KK66:
Ben de kime cvp verdigimi hatirlayamiyorum ki :)
Evet ben insallah iki ay sonra tedaviye basliycam. Yarin ameliyat. Bugece uyuyamam heralde :)

Kızlar bir şey soracağım memorial de olumsuz denemeden sonra 2. 3. Denemelerde indirim oluyor mu bilen var mı

Birde fiyatlar Hakkı'nda bilgisi olan var mı istenilen testler paket fiyatına dahil mi önceden yapılan testler kabul ediliyor mu cevaplar için şimdiden teşekkürler

Birde fiyatlar Hakkı'nda bilgisi olan var mı istenilen testler paket fiyatına dahil mi önceden yapılan testler kabul ediliyor mu cevaplar için şimdiden teşekkürler
Canim bizden sperm testi birde 1 tane test daha vardı ama ne olduğunu hatırlamıyorum mutlaka burda yaptırın dediler tabi ücretli ama diğer bütün tahlilleri devlette yaptırdım tup bebek fiyatı ben 5750 liraydi sanirim ama tedaviye geçen seneden başlamıştım ameliyat rahim flimi araya dinlenme süreci girince nerdeyse 1 sene oldu 6250 istediler yani şimdiki fiyat bu tabi biz 5750 ödedik bu fiyata anlaştığımızi konuştuk tmm dediler
Bide mini laparatomu ameliyatı oldum tüplerim baglandi açık ameliyat olmak zorunda kaldım oda 5.500 ü buldu
Kürtaj oldum 1250
Canim bide ilaçlar 2 bin lirayı bulmusta
Şimdide donmuşlarim var onlar içinde 1500 lira dediler hatirladiklarim bunlar

Canim bizden sperm testi birde 1 tane test daha vardı ama ne olduğunu hatırlamıyorum mutlaka burda yaptırın dediler tabi ücretli ama diğer bütün tahlilleri devlette yaptırdım tup bebek fiyatı ben 5750 liraydi sanirim ama tedaviye geçen seneden başlamıştım ameliyat rahim flimi araya dinlenme süreci girince nerdeyse 1 sene oldu 6250 istediler yani şimdiki fiyat bu tabi biz 5750 ödedik bu fiyata anlaştığımızi konuştuk tmm dediler
Bide mini laparatomu ameliyatı oldum tüplerim baglandi açık ameliyat olmak zorunda kaldım oda 5.500 ü buldu
Kürtaj oldum 1250
Yani donmuşlarim yükleme parası 1500 sperm testi 130 du sanırım

Kürtaj oldum 1250
Can'ım çok teşekkür ederim.benim de 2.denemem olacak araştırıyorum.sen ne aşamadasın?

Can'ım çok teşekkür ederim.benim de 2.denemem olacak araştırıyorum.sen ne aşamadasın?
Ben 5. Denememi yapiçim inşallah geçen ay kurtaj oldum şimdi niye adet oldum Semra hoca bi rahim flimi daha istedi bu adet bitiminde onu çektiricem diğer ayda sorun olmazsa yükleme yaparız heralde

Ben 5. Denememi yapiçim inşallah geçen ay kurtaj oldum şimdi niye adet oldum Semra hoca bi rahim flimi daha istedi bu adet bitiminde onu çektiricem diğer ayda sorun olmazsa yükleme yaparız heralde
Anladım Can'ım inşallah bu denemede yüzün güler ben memoriale güveniyorum genelde herkes hamile kalıyor.burada ilk denemen mi olacak yaş kaç sorun neydi? Allah yardımcımız olsun

C

Tüpünde geçiş zor olduysa muhtemelen sıvı olmasından kaynaklı bir sorun vardır. Bu da tüpte enfeksiyon sonrası gerçekleşir.bu sıvı embriyonun tutunmamasına ya da tutunup düşmesine sebep olur. O yüzden kapaması iyi olmuş. Hocaya güven canım

Back
X