Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay canım supersin sen . Aynen adamo boşuna ameliyat yapmakla suçladı . Herkes de çok beğeniyor bu kişiyi ben cinsim heralde diyordum:)))) kesinlikle sisli de Çok güzel bir hastane . Orda ameliyat olduğumda kendimi prenses gibi hissetmistim:)) şimdi tedavinin hangi asamasindasin peki canim

Ay canım supersin sen . Aynen adamo boşuna ameliyat yapmakla suçladı . Herkes de çok beğeniyor bu kişiyi ben cinsim heralde diyordum:)))) kesinlikle sisli de Çok güzel bir hastane . Orda ameliyat olduğumda kendimi prenses gibi hissetmistim:)) şimdi tedavinin hangi asamasindasin peki canim
Canım ağustosta başlıcam.şişli memorialde.

Ben gecen cuma histeroskopimi oldum onumuzdeki ay tupe bebek tedavisine basliycaz insallah. Prof Erbil Yağmur donmuslarimi hic ettigi icin sagolsun sifir tup bebek yapilacak ve taze embriyo transferi olacak.
Bu arada biz onceden de konusmusuz laparoskopide en iyi dr topigi altinda. Hatta o zamanda bu ameliyatlarda arastirdigim kadariyla yucel bey iyi demisim.
Sen ameliyatlarini oldun ve tup bebege mi basliycaksin? Ne zaman basliyosun.

Bizim millet te ne var biliyo musun gulum, futbol takimi tutar gibi parti ve doktor tutmayi seviyoruz. Ben simdi kk da erbilin sayfasina bunlari yazsam herkes uzerime cullanir eminim. E napim yasadigim seyler bunlar.
Ben simdi memorial da tedavi oluyorum e yarin obur gun yanlis teshislerini tedavilerini ogrensem salak miyim ki hala merkezi savunayim. Olay negatifi almak meselesi de degil o allahin bilecegi is. Ama negatif olsa da bi yanlislarini gormedigim surece ayni merkezde devam ederim
Aa evwt canim konusmustuk di mi . Ben ameliyatı oldum . Eşimde morfoloji %1 bruksel de başlıyorum temmuz sonunda Allah ın izniyle . Evet dogru diyorsun canım önemli olan merkezde yapılan işlemler negatif olması merkezin kötü olduğu anlamına gelmez . bahceciyi herkes ovunce ben de bi gariplik var sanmıştım .

Aa evwt canim konusmustuk di mi . Ben ameliyatı oldum . Eşimde morfoloji %1 bruksel de başlıyorum temmuz sonunda Allah ın izniyle . Evet dogru diyorsun canım önemli olan merkezde yapılan işlemler negatif olması merkezin kötü olduğu anlamına gelmez . bahceciyi herkes ovunce ben de bi gariplik var sanmıştım .
Anlatım bozukluklariyla dolu bir yazı olmuş k. Bakma :))))) anladın sen ;)

. Yok canım ne kusru.biz aynı kader kurbanları halimizden anlarız.benim esimde de morfoloji %2 ama problem olarak görmüyorlar.devamlı benle uğraşıyorlar.bakalım hayırlısı.6.deneme olacak benimki de
Benim eşim inde %1 canım sorun olarak görmüyorlar tup bebekte nasıl olsa imsi tekniği ile seçiliyor diye sanırım .

Emre bey cok iyi bi dr.kim musaitse o giriyor toplamaya.basit bi islem zaten.embryolog ve hemsireler de giriyor.ben emre beyin hastasiyim.her asamasi guzel geçti cok sukur tedavimizin
vivaldi merhaba en kıdemli anne adayı siz olduğunuz için:nazar::nazar: bi şey sorabilir miyim bu hamilelik hesaplayıcısı bölümünü nasıl eklediniz. çok tşk.:KK52:

vivaldi merhaba en kıdemli anne adayı siz olduğunuz için:nazar::nazar: bi şey sorabilir miyim bu hamilelik hesaplayıcısı bölümünü nasıl eklediniz. çok tşk.:KK52:
Slm cnm.isminin oldgu yeri tikla.merve3337 yazıyor ya yukarida.orda kisisel bilgiler var.ona gir.biraz alta inince hamilelik takvimi var.ordan bilglerini gir otomatik olusuyor ;)

Arkadaşlar günaydın bi sorum olacak ama..transferden sonra bel ağrısı çeken oldu mu??değişik bi ağrı sanki belimi sıkıyolar kemiğim ağrıyo gibi bilmem tarif edebildim mi?yanlız hep ağrıyo.öyle sürekli yatmıyorum da .ama aklım orda oluyo ve gıcık oluyorum.transferden sonraki gün başladı.aslında hiçççç sıkıntım yok bu da olmasa

Arkadaşlar günaydın bi sorum olacak ama..transferden sonra bel ağrısı çeken oldu mu??değişik bi ağrı sanki belimi sıkıyolar kemiğim ağrıyo gibi bilmem tarif edebildim mi?yanlız hep ağrıyo.öyle sürekli yatmıyorum da .ama aklım orda oluyo ve gıcık oluyorum.transferden sonraki gün başladı.aslında hiçççç sıkıntım yok bu da olmasa
kasık ve bel ağrısı çok olur sıkıntı yapma.bence o konuya kafanı çok takma ay ağrıyo mu ağrımıyo mu diye kendini dinleme.inş. sonuç iyi olacak de.

Slm cnm.isminin oldgu yeri tikla.merve3337 yazıyor ya yukarida.orda kisisel bilgiler var.ona gir.biraz alta inince hamilelik takvimi var.ordan bilglerini gir otomatik olusuyor :KK66:
Vivaldi kusura bakmazsan bir şey daha sorsam. transferden sonra estrofem ilacını ne kadar kullandın bana hemşire ilk 7. haftaya kadar günde 3 tane kullanacaksın. Sonra 7.haftadan 10. haftaya kadar günde 2 ye düşüreceksin dedi. Bu estrofem zararlı diyorlar kafam buna takılıp duruyor. Sen ne kadar ve ne şekilde ne miktarda kullandın. sağol

Vivaldi kusura bakmazsan bir şey daha sorsam. transferden sonra estrofem ilacını ne kadar kullandın bana hemşire ilk 7. haftaya kadar günde 3 tane kullanacaksın. Sonra 7.haftadan 10. haftaya kadar günde 2 ye düşüreceksin dedi. Bu estrofem zararlı diyorlar kafam buna takılıp duruyor. Sen ne kadar ve ne şekilde ne miktarda kullandın. sağol
Bana ilk defa estrofem verilmedi hatta eşimle sordurdum. Hangi ilaçlar kullanılacak diye sadece crinion jel ve folbiol kullanıyorum.garip geliyor

Back
X