Benim 2. Transferimde 6 hafta dolana kadar hiç bir kanamam şikayetim olmamıştı. Bir gün yürüyerek bi yere gittik geldik eşimle biraz mesafe vardı. İlişki oldu. Falan. Ertesi gün bi damla pembe lekem oldu önemsemedim. Ertesi gün kayınvalidemde misafir trafiği oldu baya. Çocuklar falan vardı dayanamadım onlarla oynarken biraz kendimi kaybettim sanırım yormuşum kendimi baya. O gün kanamam oldu acile gittik acildeki doktor keseyi bi türlü göremedi gitmiş mi diyorum yok o kadar düşecek kadar bi kanama yok düşmemiştir diyo. Neyse nokta gibi bişeyin fotoğrafını çıkardı uğraşa uğraşa bulup. İğneyi de proluton depot yazmış doktorum progestan dedi diyorum yok bu daha iyi diyo bi de onu tartıştık madem ona gitseydin diyo. Akşam saat 9 falan. Neyse 3gün o iğneye devam ettim zaten kanama ilkinde kesildi ama zaten giden gitmiş o gün

Aylarca o 3 iğnenin yeri sızladı.
O ilk pembe lekede gitsem kurtarır mıydım acaba yanlış bişey mi yaptım ondan mı bundan mı??? Bi sürü şey insanın beynini kemiriyor ama işte NASİP diyorsun Allah böyle diledi gerisi bahane. Dikkat edip kendimizi sağlama alıp öyle gerisini Allahın takdirine bırakmak lazım. Ben onca olumsuz durum yaşamama rağmen başka bir yere güvenemiyorum. Buranın profesyoneliği konusunda da şüphem yok.