Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canımmm ne kadar sevindim dün aklımdaydın haftasonu sonucu belli olur inşallah güzel sonuçlar verir dedim ayyyyy şimdi gördüm nasıl sevindim ya hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin :anne:
Valla saskin saskin dolasiyorm kani verdm 1 saate cikacak ins iyi bir deger cikar cnm 7. Gunun bgn. Darisi sizlere cnm ya ins hepbrlikte gebeliklerimizi konisacagz

Hiç korkma bol bol dua et sadece ii düşün ii olsun.ben 3.denememde pozitif gördüm biri 5aa biri 5ba kalitede iki tane konulmıştu dondurulmaya kalmadı pozitif görünce hiç dondurma olayı geriye kalmaması aklıma bile gelmedi.hatta arefe günü transfer olmuştu bayramın birinci günü yola gittim 3 saatlik gittiğim yerdekiler bilmiyordu hiç süreci 5gün orda geçirdim ne kanama ne ağrı hiç bişe olmadı hepte ayaktaydım.gülüş cümbüştü herşey güzel şeyler yaşadık hep ama 5gün sonra ewe geldim sürekli düşünmekten helak oldum.transferin 6.günü idrarda pozitif gördüm ama hep kanama olursa diye düşündüm.korktuğum başıma geldi hastneye vardık 9.gün kan testi için arabadan indiğim gibi kanama başladı iğne vurum diye ağladım hep ama sonuç çıkmadan vurmadılar beklediler.kanda pozitif çıktı 129 küsürdü ama hep kanama dewam ederse diye düşündüm sonra iğne aldık acilde vurdukduk.ama ben neyi kötü düşünürsem başıma geldi kaybettim sonuç kürtaj:KK43: o yüzden sana tavsiyem ii düşün hayırlısı olsun de rabbim hepimizi tez vakitte güldürsün inşallah.pozitif düşün hep unutma niyet hayır akıbet hayır
Aynı şeyi yaşamışız :(

Canım senin anlıyorum ben sadece kendi hatamı paylaştım allah ol derse olur tabi ve herkesin sorunu farklı haklısın olduktan sonra kendi hatam olduğunu belirtim sadece inşallah seninde olur güzel haberler verirsin çok mutlu olursun
Amin inşallah cnm çok sağol

Arkadaşlar beni aradılar şimdi 5 iyi kalite 4 orta kalite dediler dün 6 orta 3 iyi demiştiniz dedim hayır burda 6 iyi 3 orta görünüyor dedi.. ben de kağıt kalem elimde bekliyorum ne söylediyseniz not alıyorum o zaman arkadaşınız yanlış bilgi verdi dedim .. ki evet öyle olmuş tam tersini söylemiş neyse iyi olsunda sorun değil :) 5 tanesini de teste yolladım Allahım inşallah sağlıkla geri gelirler :dua:
Cnm tebrikler içini ferah tut demiştim. :) geriye kalanları naptın peki cnm

Kanama olduğu için cnm iğne falan yokmu deyince verdiler ama sonuç değişmedi malesef 8.haftada gelişim durdu ve sonuç kürtaj
Benim kanamam oluyor bana telefonda hiç bişey kullanma dediler tabi ben onları dinlemedim hemen perinatologuma gittim pruloton vurdu filan ama kanama kesildi 1 hafta sonra yine kanama ve kaybettim

Yok cnm kürtajda bebekten alınan parçanın genetiğine bakıldı normal bişe çıkmadı ama yinede semra hoca pgt yapılsın bu tedavide dedi bizde kabul ettik senin sebep ne dendi
Pgt de boş inan benim pgtliydi yücel beye dedim ben güvenmiyorum bu pgtye kromozamal bi durumdan düşmediyse o zaman ilaçlarda sıkıntı vardı dedim neden pruloton iğne vermiyorsunuz dedim prulotonun bilimsel bi açıklamaso yok dedi yoksa neden diğer merkezler transfer öncesinden başlıyor anlayamadım bana bant vermişlerdi estrofem yerine neden bant verdiniz estrofem değilde dedim ikisi aynı dedi ama öyle olduğunu hissetmiyorum bana bi daha rahim filmi istendi duruma göre histeroskopi dedi ama rahimde bi sorun olsa 27.haftaya kadar kızımı nasıl taşıdım bilmiyorum kafam çok karışık

Benim kanamam oluyor bana telefonda hiç bişey kullanma dediler tabi ben onları dinlemedim hemen perinatologuma gittim pruloton vurdu filan ama kanama kesildi 1 hafta sonra yine kanama ve kaybettim
Anladım cnm benim şöle oldu ben 7.günü galiba ya da 6. Günde olabilir hafif pembe bi akıntı geldi evde şu 3 tl lik testlerden vardı yaptım silik çıktı sonra ertesi gün falanda yaptım daha da koyulaştı sonra ovulasyon testi yaptım kıpkırmızı çıktı 9.gün hastaneye gittim arabadan indim kanama başladı ağladım orda iğne vurun diye ama sonuç çıkmadan olmaz dediler sonuç çıktı pozitif iğne verdiler vurdurduk 2 gün arayla bi kaç kere daha test yapıldı kanama olduğu için sonra 3-4 gün sonra kese görüldü yolk sac görüldü ama kanama ara ara az da olsa hep dewam etti hatta jeli bıraktıko mu tahriş etti diye 3/4gün arayla hep iğne vuruldu jel yerine de fitil kullandık ama 8.haftada gelişim durdu ve kürtaj oldum malesef Allahım bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize tamamına erdirip kucağımızda sewdirsin inşallah

Anladım cnm benim şöle oldu ben 7.günü galiba ya da 6. Günde olabilir hafif pembe bi akıntı geldi evde şu 3 tl lik testlerden vardı yaptım silik çıktı sonra ertesi gün falanda yaptım daha da koyulaştı sonra ovulasyon testi yaptım kıpkırmızı çıktı 9.gün hastaneye gittim arabadan indim kanama başladı ağladım orda iğne vurun diye ama sonuç çıkmadan olmaz dediler sonuç çıktı pozitif iğne verdiler vurdurduk 2 gün arayla bi kaç kere daha test yapıldı kanama olduğu için sonra 3-4 gün sonra kese görüldü yolk sac görüldü ama kanama ara ara az da olsa hep dewam etti hatta jeli bıraktıko mu tahriş etti diye 3/4gün arayla hep iğne vuruldu jel yerine de fitil kullandık ama 8.haftada gelişim durdu ve kürtaj oldum malesef Allahım bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirimize tamamına erdirip kucağımızda sewdirsin inşallah
Sende gelişim durmuş ya belki kromozamak bişeydi ama benim 1 gün önce kese yolksac görüldü kese şekli yeri çok güzel dediler ertesi gün kanama oldu gittik kese aşağı düşmüş dedi yücel bey ya toplucak ya düşcek hemen fitil serum iğne yaptılar ama 4 saat sonra muayene içim odaya giderken pat yere düştü

Back
X