Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bişe sorucam histereskopi olanlara ya da tahmin yürütebilecek olanlara histereskopi den sonra adet tarihiniz değiştimi acaba önce yada sonra gelen oldu mu yarın normalde adet günüm.karnım da ve kasıklarımda batma var ama gelen giden yok daha yarın ola hayrola var mı hiç değişiklik yaşayan aranızda

Kızlar düşük yapalı 17 gün oldu hala kanama oluyor çamur şeklinde normal mi çok sıkıldım artık :(

Kızlar bişe sorucam histereskopi olanlara ya da tahmin yürütebilecek olanlara histereskopi den sonra adet tarihiniz değiştimi acaba önce yada sonra gelen oldu mu yarın normalde adet günüm.karnım da ve kasıklarımda batma var ama gelen giden yok daha yarın ola hayrola var mı hiç değişiklik yaşayan aranızda
Bende gec gelmişti canım ve cook ağrılı olmuştu baya kötü oluyor inşAllah hafif ağrı ile atlatırsın

Benim değişmişti ağrılı olmadı öğleden sonra eve geldim

Kızlar estrofemi günde 3 defa iciyorum ama öğleni icib icmediğimi hatıtlamıyorum ne yapmalıyım

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün benim yumartalar alındı.. oda 2 tane :( perşembe güzel ilerlerse transfer olacak inşaAllah.
Çok heyecanlıyım yarın embriyonunun durumunu haber edecekler... Bu süreçte neler yapmam gerekir?

Normal o zaman dmi cnm ben kürtajda olmadım ne zaman yazsam normak diyor doktor iyice sinir oluyorum ya bitti diye seviniyordum bugün yine başladı
Benim ikinci kürtajdan sonra 3 haftaya yakın devam etti o şekilde, inşallah bi an önce kesilir, can sıkıcı bi durum

Normal o zaman dmi cnm ben kürtajda olmadım ne zaman yazsam normak diyor doktor iyice sinir oluyorum ya bitti diye seviniyordum bugün yine başladı
Canim benim gecenlerde bir arkadaşım 10 haftalikken düşük yaptı o gerci kuretajda oldu ama onunda 3 haftaya yakin sürdü o zaman kendisi arastirmisti yanlış hatirlamiyorsam boyle uzun surebilecegini hatta 40 gunden bahsetti sanki. Ayrica beta hcg baktirdin mi eger sifirlandiysa korkma yavas yavas kesilir. Benim negatif sonuc sonrasi bile 8 gun hala aktif devam ediyordu normalde 5 gunde biter diye doktora gitmiştim bana ilac verdi ilaci kullanirken ancak kesildi.

Demek ki canım. İlk denememiz ama çok bi bilgim yok işlemleri doktor söyledikçe öğreniyorum. Embriyo oluşursa perşembe tramsfer olur dedi canım...
canım güzel haberlerini bekliyoruz rabbim uğraştırmadan sağlıkla evlat sahibi olursun inşallah..bende perşembe kontrole gidicem ilaçsız transfer benim bakalım rahim kalınlığı nasıl ne durumda eğer yeteri kalınlığa ulaşmazsa iptal olacak.. ben de sigara kahve içiyorum bırakamıyorum.. geçen sefer 1 sene içmedim bu ağustosta başladım tekrar şimdi bırakamıyorum bu ara baya bi arttı bide :110:

Back
X