Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar birşey sorucam.. Benim yarın reglimin 2. Günü tedaviye başlamak için randevu alayım dedim Ama tek bayan doktor sevinç hanimmis ve çok doluymuş 3.güne verdiler randevuyu.. Ben 3. Gun başlayan daha hic duymadım hemsireyide aradım sorun olmaz dedi ama benim içim hiç rahat degil

2.ve 3.gun arasinda fark yok arkadasim bende bugun basladim 3.günüm rahat olabilirsin

Merhaba kızlar ben birsey sorucam. Simdi ben bu ay climara bant tedavi gorucem onun icin ovulasyon kiti kullaniyorum. Pazar gunu yaptim cift cizgi bugune kadar hep cift cizgiyi gordum. Bu sabah yaptigim diger cizgilere gore birbirine renk olarak daha esit. Simdi ben bu gunden itibaren 8 gun sayicam yoksa cift cizgiden itibaren mi kullanan olduysa bana yardimci olabilir mi acaba. Hemşireler yogun galiba mesgule atip duruyor lar.

Merhaba kızlar ben birsey sorucam. Simdi ben bu ay climara bant tedavi gorucem onun icin ovulasyon kiti kullaniyorum. Pazar gunu yaptim cift cizgi bugune kadar hep cift cizgiyi gordum. Bu sabah yaptigim diger cizgilere gore birbirine renk olarak daha esit. Simdi ben bu gunden itibaren 8 gun sayicam yoksa cift cizgiden itibaren mi kullanan olduysa bana yardimci olabilir mi acaba. Hemşireler yogun galiba mesgule atip duruyor lar.
En koyu olandan itibaren canım

kızlar bnm kan değerlerim
7. gün 67,5
9. gün 103
11. gün 131 cıktı
sanırım olmadı kızlar çok üzgünüm :( bu değerler sağlıksız ilerledğini gösteriyor.

Yok cnm kanamam lekelenmem fln doktor dosyama bakacak geri doneceklermis hastaneden. Ama hemsire sagliksz bir artis dedi biz umudumuzu yitirdik ya snradan artanlarda varmis nadir olarak ama o artik mucize olur
Canım kanaman yoksa eğer 13. Gün testinden sonra belli olur atak yapabilir. İnşallah güzel haberlerin olur:dua:

kızlar bnm kan değerlerim
7. gün 67,5
9. gün 103
11. gün 131 cıktı
sanırım olmadı kızlar çok üzgünüm :KK43: bu değerler sağlıksız ilerledğini gösteriyor.

Bence bugünden sonra yapilan test önemli aklima kötü bir sey gelmedi 11.gün testini baz al 2 gün sonra bence iki kati artis olmasi cok yüksek ümidini yitirme bebegi stresten kaybedersin 2 gün daha sabret rabbim korusun sizi insallah sevincten ucalim

Bence bunu doktorunla konus tedavidesin sanirim önemli bir sey bu

Pgt giden embriyolarla ya düşük ya negatif sonuç oluyor taze transferde daha çok pozitif ve sağlıklı gebelik var :( okudukça yolladığıma pişman oldum :KK43:

Bence bugünden sonra yapilan test önemli aklima kötü bir sey gelmedi 11.gün testini baz al 2 gün sonra bence iki kati artis olmasi cok yüksek ümidini yitirme bebegi stresten kaybedersin 2 gün daha sabret rabbim korusun sizi insallah sevincten ucalim
Ins oyledr cnm hastaneden geri donduler riskli goruyorlar cuma tekrar test ve iltrason muayanesi yapacaklar.Ama artisin istedikleri gbi olmadgni soylediler. Umut etmeye korkuyrm ztn

Back
X