Benimde öyle olmuştu 3 gün hiç fark yok 8 haftalık hamileyim şu an2.ve 3.gun arasinda fark yok arkadasim bende bugun basladim 3.günüm rahat olabilirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle olmuştu 3 gün hiç fark yok 8 haftalık hamileyim şu an2.ve 3.gun arasinda fark yok arkadasim bende bugun basladim 3.günüm rahat olabilirsin
embriyo kaliten neydi pgt oldumuKanamam yok cnm ama pek umudumuz da yok ya cok az bir artis var
demek oluyorki ne desek ne yapsak boş nasipten ötesi yok. çok düşünüp kafanı bulandırma. bende pgt konusunda biraz kafa karışıklığı yaşadım. ama demek böyle olması gerekiyor nasibin ötesi yok. allahın ol demesi gerek. mucizeler inanırsak gerçekleşirmiş. sakin ve rahat ol. pgt den çok sayıda embriyon dönsün inşallah tek denemede anne olasınHer doktor farklı bir şey söylüyor 2.gün transfer edip anne rahmi daha sağlıklı gelişim gösteren embriyo hemen transfer edilmeli diyen de var 5.güne çıksın teste gitsin diyende var embriyo pgt de zarar görüyo diyen de var zarar görmez diyende var .. Allahım sen isteyen herkese içlerinde de bize hayırla sağlıkla bir evlat nasip et .. süreç beni yordu![]()
Sağol canım Allah razı olsun inşallahdemek oluyorki ne desek ne yapsak boş nasipten ötesi yok. çok düşünüp kafanı bulandırma. bende pgt konusunda biraz kafa karışıklığı yaşadım. ama demek böyle olması gerekiyor nasibin ötesi yok. allahın ol demesi gerek. mucizeler inanırsak gerçekleşirmiş. sakin ve rahat ol. pgt den çok sayıda embriyon dönsün inşallah tek denemede anne olasın
Neden gittin ki hemşireleri çağırman lazımdıArkadaşlar transfer oldum 20 dk yattım dayanamadım lavaboya gittim şimdi biraz daha uzanıyorum hastane de dualarınızı bekliyorum inşallah Allah hepimize nasip eder. Ama içim de koca bir boşluk sanki tarif edilmez ne kadar değişik
Yok hemşire izin verdi gidebilirsin yarım saat oldu dediNeden gittin ki hemşireleri çağırman lazımdı
Canım hayırlı olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallahYok hemşire izin verdi gidebilirsin yarım saat oldu dedi
Ha tamam o zaman hadi hayırlı olsun inşallahYok hemşire izin verdi gidebilirsin yarım saat oldu dedi
5aa idi cnm taze transferdi pgt yapilmadi. Baska embrymda yok bi tanesi gelisebldi sifirdan tedaviye baslmk gerekecekembriyo kaliten neydi pgt oldumu
inşallah artar mucize olur umutlu ol
inşallah değerler artar. eğer artmazsada kürtaja gerek kalmadın kurtulursun inşallah. temennim her aşama yıpratıcı bir umut güzel haber bekleyeceğim5aa idi cnm taze transferdi pgt yapilmadi. Baska embrymda yok bi tanesi gelisebldi sifirdan tedaviye baslmk gerekecek
Semra Hanım yaptı transferimi 5. Gün 6aa embriyo dedi bakalım ayın 15 de test yapıcam şimdide eve geldim oturuyorum. Arkadaşımdayım yatıp daha da fazlalık yapmamaya çalışıyorum eve gidene kadar.
Hayırlı olsun :) ilk iki gün oturmak yerine uzanmaya çalışsan daha iyi olur ya da en azından uzanakarak oturmaya çalış :)Semra Hanım yaptı transferimi 5. Gün 6aa embriyo dedi bakalım ayın 15 de test yapıcam şimdide eve geldim oturuyorum. Arkadaşımdayım yatıp daha da fazlalık yapmamaya çalışıyorum eve gidene kadar.
Aaaa gerçekten mi tamam ayaklarımı uzatayım arkadaşım da kaldım için ev de ki kadar rahat olamıyorum ayıp olmasın diyeHayırlı olsun :) ilk iki gün oturmak yerine uzanmaya çalışsan daha iyi olur ya da en azından uzanakarak oturmaya çalış :)
Hayırlısı olsunSemra Hanım yaptı transferimi 5. Gün 6aa embriyo dedi bakalım ayın 15 de test yapıcam şimdide eve geldim oturuyorum. Arkadaşımdayım yatıp daha da fazlalık yapmamaya çalışıyorum eve gidene kadar.
hayırlı olsun abimin eşine dru transfer sonrasında 3 gün zaruri ihtiyaçların hariç kalkma hep uzanıp dinlen demişti cnmAaaa gerçekten mi tamam ayaklarımı uzatayım arkadaşım da kaldım için ev de ki kadar rahat olamıyorum ayıp olmasın diye
Kızlar merhaba benim eşim de bu cumartesi merkezde semen verecek. Haftaya salı ya da çarşamba adet günüm sizce hemen tedaviye başlarlar mı? Öncesinde ilk muayenemi Gönül Hanım' a olmuştum.