- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar 9.gün 22 11.gün 97 ve bugün yani 13.gün 262 çıktı beta rabbime şükürler olsun isteyen herkes muradına ersin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar 9.gün 22 11.gün 97 ve bugün yani 13.gün 262 çıktı beta rabbime şükürler olsun isteyen herkes muradına ersin inşallah
Dularımdasınız canım merak etme.. İnşalla er ya da geç olacak isteyen herkesin inşallahOooo cok guzel.rabbim tamamina erdirsin canim .bizede dua et ne olur
Kızlar 3/4 günde bir mi muayeneye çağrıldınız. İlk muayenem 3. Gün 2. Si 4. Gün olacak. Benim yumoşlar yavaş mı ilerliyor acaba :)
Bir de göğüslerim taş gibi oldu. Spor yaparken bile zorlanıyorum. İlaçlardan değil mi?
Yarın gidince soracağım ama bilen varsa aydınlatabilir mi?
Teşekkür ediyorum cevabınız için... insan herşeyi kafaya takıyormuş gerçekten. Eşime bazen diyorum ki stresten bebeğimi düşürürüm sanırım. :)genelde 3 4 gün arayla çagırıyolar canım yumurta gelişim hızınada baglı gögüslerindeki ağrı yaptıgın ignelerle alakalı.benim bu ayın 11de opu oldu benim o günden bu güne aşırı acım var gögüslerimde buda verilen hormon ignelerinn yarattıgı bir durum
Tatlım peki yok mu bunu öğrenme yolu ? Ne dedi doktor? Farklı birine daha mı gitsen . Rabbim sağlıkla keyifle kucağına almayı nasip etsin aminnnnnAmin İnşâAllah. İlk gebeliğimde kalp atışı durmuştu kürtaj oldum ve parçayı genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıkmıştı. Bu transferde pgt istedim ama gerek yok dediler İnşâAllah haklı çıkarlar bebeğim sağlıklıdır
Teşekkür ediyorum cevabınız için... insan herşeyi kafaya takıyormuş gerçekten. Eşime bazen diyorum ki stresten bebeğimi düşürürüm sanırım. :)
Siz akapuntur yaptiracaktiniz galiba yaptırmış miydiniz transfer oncesiKızlar 9.gün 22 11.gün 97 ve bugün yani 13.gün 262 çıktı beta rabbime şükürler olsun isteyen herkes muradına ersin inşallah
Evet canım 2 seans yaptırdım ama çok profesyonel bir yer değildi baştan savma oldu gibi.. Yine de etkisi olmuş mudur bilmiyorumSiz akapuntur yaptiracaktiniz galiba yaptırmış miydiniz transfer oncesi
Memorialde var mıdır acabaEvet canım 2 seans yaptırdım ama çok profesyonel bir yer değildi baştan savma oldu gibi.. Yine de etkisi olmuş mudur bilmiyorum
Bilmiyorum canım istersen araMemorialde var mıdır acaba
Amin canım İnşâAllah. Nipt yaptırabilirim aslında ama hiç istemiyorum nedense kötü bişey varsa öğrenmek istemiyorum. Şu fetal ecoyu da çektireyim olmadı başka yerede giderim. Sen nasılsın? Gittin mi daha sonra başka bi doktora daha?Tatlım peki yok mu bunu öğrenme yolu ? Ne dedi doktor? Farklı birine daha mı gitsen . Rabbim sağlıkla keyifle kucağına almayı nasip etsin aminnnnn
Evet canım kişiye göre tedavi uygulanıyor. Benim memorialde tedaviye başlamam bi seneyi buldu ameliyat olmam ve iyileşme süreci. Geç olsun güç olmasın. Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah.Canım memorialde kişiye göre tedavi uygulamıyormuş bunu daha net anladim ilaçlar ve dozları farklı farklı ilacın kullanımı bile kişiden kişiye değişik ama en önemlisi sonucu maşallah sayfadakiler hep bu mutluluğu tatmış farklı zamanlarda olmuş araya farklı hastalıklar ameliyatlar birçok deneme girmiş ama çok kişi pozitif sonucu elde etmiş bazilari ilk denemeyle bazilarida cok denemeyle hayırlısı olsun inşallah canim Rabbim ol derse tüm engeller kaybolur tedbirimizi alıp takdiri Rabbimize bıraktık ona teslim olduk vakti gelirse bizlerde anne olacağız inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur insallah
Canim benimki buyuktu ve serviks in agzindaydi yani hamileligede engeldi ve kanamam oluyordu. Yani alinmasi kacinilmazdi. Semra hoca gerek yok dediyse oyledir icin rahat olsunHayırlısı olsun. İnan arada kalmaktansa net sorunlar ve çözümler en iyisi. Ben de acaba polip alınmalı mı alınmamalı mı diye düşünüp duruyorum. Ama Semra hoca gerek Yok dedi bende ona güveniyorum. Bakalım neler olacakz
Canim kullandigimiz ilaclar hormon oldugu icin siskinlik ve hassasiyet olusturuyorlar. Tam emin olmak icin tabiiki sor.Kızlar 3/4 günde bir mi muayeneye çağrıldınız. İlk muayenem 3. Gün 2. Si 4. Gün olacak. Benim yumoşlar yavaş mı ilerliyor acaba :)
Bir de göğüslerim taş gibi oldu. Spor yaparken bile zorlanıyorum. İlaçlardan değil mi?
Yarın gidince soracağım ama bilen varsa aydınlatabilir mi?
Bende geçen yıl Nisa’n ayında tedavi olmuştum biliyorsun canım..transfer de Mart ayına denk gelecek..tam bir sene geçmiş olacak.inşallah benim de sonum güzel olur..Evet canım kişiye göre tedavi uygulanıyor. Benim memorialde tedaviye başlamam bi seneyi buldu ameliyat olmam ve iyileşme süreci. Geç olsun güç olmasın. Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah.
İnşâAllah canım sabrın sonu selamettir ben 2016 aralık ayında miyom ameliyatı ve sağ tüpümü aldırmıştım. Miyomla bi negatif transferim olmuştu devlette artı aşılama yumurta takipleri... ikinci tedavim bu ameliyattan 5-6 ay sonra oldu oda negatif. Sonrasında araştırma sürecine girdik. Tekrar hsg sol tüpüm için ameliyat kararı alındı. Şubat 2018de sol tüpümü aldırdım Nisan'da üçüncü transfer Haziran'da kürtaj... Eylül'de Yen'i tedavi.. Rabbim İnşâAllah bu sefer nasip eder isteyen herkeseBende geçen yıl Nisa’n ayında tedavi olmuştum biliyorsun canım..transfer de Mart ayına denk gelecek..tam bir sene geçmiş olacak.inşallah benim de sonum güzel olur..
Insallah hersey istedigiz gibi olur.rabbim emeklerinizi ve emeklerimizi bosa cikarmaz.İnşâAllah canım sabrın sonu selamettir ben 2016 aralık ayında miyom ameliyatı ve sağ tüpümü aldırmıştım. Miyomla bi negatif transferim olmuştu devlette artı aşılama yumurta takipleri... ikinci tedavim bu ameliyattan 5-6 ay sonra oldu oda negatif. Sonrasında araştırma sürecine girdik. Tekrar hsg sol tüpüm için ameliyat kararı alındı. Şubat 2018de sol tüpümü aldırdım Nisan'da üçüncü transfer Haziran'da kürtaj... Eylül'de Yen'i tedavi.. Rabbim İnşâAllah bu sefer nasip eder isteyen herkese
Canım hayırlı olsun seni merak ettimde girdim çok sewindim Rabbim tamamına erdirsin inşllah artış maşallah iki katından fazla bölünüp ikiz mi oldu acabaKızlar 9.gün 22 11.gün 97 ve bugün yani 13.gün 262 çıktı beta rabbime şükürler olsun isteyen herkes muradına ersin inşallah
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşâAllahInsallah hersey istedigiz gibi olur.rabbim emeklerinizi ve emeklerimizi bosa cikarmaz.