Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar merhaba bu ay tedaviye devam ediyorum.Ama beş yumurtam var azalmış sayısı bir.yilda gerçekten zaman çok önemliymiş .İnsallah altın yumurtan kavusurum
Öyle düşünme ben de 1 sene ara verdim ilk tedviye basladim Memorial de 4 tane yumurta ay daha iyi bekliyordum dedim. 6-7 olurdu hep benim Yücel bey öyle denk gelmiştir dedi. Sonra 2. Tedavide 7 tane toplandı. Hoş sonuç transfere uygun embriyo yok ama olsundu👌👍

Kizlar merhaba bu ay tedaviye devam ediyorum.Ama beş yumurtam var azalmış sayısı bir.yilda gerçekten zaman çok önemliymiş .İnsallah altın yumurtan kavusurum
Bu arada benimde yaşım 35 😅 şu sorsan iyi olur 5 yumurta potansiyeli varken baslamak sağlıklı olur mu? Bir adet dönemi daha bekleyelim mi? sorsan iyi olur.

Bu arada benimde yaşım 35 😅 şu sorsan iyi olur 5 yumurta potansiyeli varken baslamak sağlıklı olur mu? Bir adet dönemi daha bekleyelim mi? sorsan iyi olur.
Bana hocanın dediği zaman kaybetmemekte fayda var .Benim önceki 3 tedavimdede 13 er toplanmıştı.Hayirlisi artık bir tane olsun altın olsun🥰

Canım denk gelemedik nasılsın nasıl gecti
Ewet öyle oldu , bi kişi gördüm acaba mi dedim , sonra bir baktım tercüman geldi yanina , yabancıymış 😁 şimdilik iyi cok şükür , ilk aşamayi atlattık, rabbime emanet ettim ciktim hastaneden🤲 😔 dönüyorum memleketime 🙂senin nasıldı canim ?

ANA pozitif çıkmıştır. Sağlıklı insanda da pozitif olabiliyor. ENA profillerine bakıldı mı? Benim de ANA pozitif gelmişti ENA profillerin bakıldı. Hepsi negatif geldi
Merhaba ANA ve ENA ikiside pozitif çıktığında muhakkak bi hastalık belirtisi mıdır? Açıklamasında dfs70(+++) ve sentromer b(++) yazıyor

Ewet öyle oldu , bi kişi gördüm acaba mi dedim , sonra bir baktım tercüman geldi yanina , yabancıymış 😁 şimdilik iyi cok şükür , ilk aşamayi atlattık, rabbime emanet ettim ciktim hastaneden🤲 😔 dönüyorum memleketime 🙂senin nasıldı canim ?
Çok şükür benimde iyi geçti bende aynı sekilde asansörde karşılaştım biriyle nurnur musun diye sordum 🙈 rabbimmyuzumuzu guldursun gebelik habeelerimizide paylaşalım inşallah bizde donuyiruz memlekete Rabbime emanetler

Kızlar benim doktorum degismisti bu muaynemde ama ben kendi doktorumdan cok memnundum degismesini istemiyorum dedim ekip calismasi oldugu icin bi doktor daha muayne etsin istedik dediler
Sizinde doktorlariniz degisti mi hep aynu doktorla mi ilerlediniz

Kızlar benim doktorum degismisti bu muaynemde ama ben kendi doktorumdan cok memnundum degismesini istemiyorum dedim ekip calismasi oldugu icin bi doktor daha muayne etsin istedik dediler
Benimde çok nadiren değişmişliği var. Bence farklı bakış açısından bence de lazım olabilir. Aynı zamanda buranın laboratuvar kısmı son dokunuşu yapıyor. Sen kendini tedavinin güzelliğine bırak daha güzel endişe streslerin inşallah 🙏🧿🧿

Çok şükür benimde iyi geçti bende aynı sekilde asansörde karşılaştım biriyle nurnur musun diye sordum 🙈 rabbimmyuzumuzu guldursun gebelik habeelerimizide paylaşalım inşallah bizde donuyiruz memlekete Rabbime emanetler
Allahim yaa halimize bak😂😂😂😂, kader arkadaşı olduk burdaki herkesle, birbirimizin derdini en iyi yine birbirimiz anlıyoruz , rabbim yüzümüzü güldürsün insallh canim 😍

Bu konuda en tecrübeli benim sanirim 😁😁 izmirde özel bir kliniğe gitmistim ve tek dr um vardi sürekli , bu şekilde alışınca tek bir dr muayene etsin sürekli yoksa gitmeyi düşünmüyorum memoriale diyen ben , ön görüşme +muayene ali bey ve beril hanim , 2.muayene umut bey 3.muayebe yücel bey 4.muayene semra hanim + beril hanim 5muayene umut bey 6.7.ve 8.muayene beril hanim. Acikcasi 2.muayene umut bey denildiğinde canim sıkılmadı değil, sonra düşününce aslinda kac kisi görüyor kac farkli göz ve kac farkli bilgili kişi diye düşündüm ve artik bu durum hoşuma bile gitmeye başladı. Birinin farkedemedığini
Digerinin farketme şansı var. Zaten yapılan toplantılarda herkes seninle ilgili durumdan haberdar oluyor, grup çalışması sonuçta, görmeleride sana bisey kaybettirmez aksine kazandırır👍👍

Moralim çok bozuk saha hastanedeydim 3 yumurta şimdilik toplanacağı söyleniyor.Sans çok azaldi
Kendini her türlü sürece alıştır. Ay umut et sonu güzel olursa çok sevin. Bende artık öyle yapıyorum. Zor bir surecteyiz. Suni herşey maalesef insallah mucizen 3 arasından gelir🙏🙏🙏 benim 3 tane 5. Güne gitti ve genetikten 3ü olumsuz geldi. Ne oldu elde var sıfır. Ne çok olması umut veriyor ne az olması umutsuzluk. Sadece güzel şeyler olur inşallah demek kalıyor geriye 🙏🙏🙏🧿🧿🧿

Kendini her türlü sürece alıştır. Ay umut et sonu güzel olursa çok sevin. Bende artık öyle yapıyorum. Zor bir surecteyiz. Suni herşey maalesef insallah mucizen 3 arasından gelir🙏🙏🙏 benim 3 tane 5. Güne gitti ve genetikten 3ü olumsuz geldi. Ne oldu elde var sıfır. Ne çok olması umut veriyor ne az olması umutsuzluk. Sadece güzel şeyler olur inşallah demek kalıyor geriye 🙏🙏🙏🧿🧿🧿
Çok haklısın S Saylove

Moralim çok bozuk saha hastanedeydim 3 yumurta şimdilik toplanacağı söyleniyor.Sans çok azaldi
S Saylove cok guzel yazmis zaten ❤️
Cok olsa 5. gune gidecegi, 5. gune gitse genetikten saglkkli donecegi garantisi yok malesef. Hepimizde bir endise, elimiz yuregimizde bekliyoruz ama hep kismet, insallah o 3 yumurtan sana bu uzuntunu unutturacak, olumlu bakalim 🙌
Gecen hafta yakin bir arkadasimin hamilelik haberini aldim, baska bir merkezde tedavi goruyordu ve hep tek yumurtasi cikiyordu, yas ve rezerv durumundan... Ama son toplamada cikan o tek yumurta can buldu simdi 🌞 o hep pozitif yaklasti bu duruma, hatta olursa olur rahatligi vardi. Boyle olmak gerekiyor iste 🦸🏼‍♀️ bizim icin zor da olsa...

S Saylove cok guzel yazmis zaten ❤️
Cok olsa 5. gune gidecegi, 5. gune gitse genetikten saglkkli donecegi garantisi yok malesef. Hepimizde bir endise, elimiz yuregimizde bekliyoruz ama hep kismet, insallah o 3 yumurtan sana bu uzuntunu unutturacak, olumlu bakalim 🙌
Gecen hafta yakin bir arkadasimin hamilelik haberini aldim, baska bir merkezde tedavi goruyordu ve hep tek yumurtasi cikiyordu, yas ve rezerv durumundan... Ama son toplamada cikan o tek yumurta can buldu simdi 🌞 o hep pozitif yaklasti bu duruma, hatta olursa olur rahatligi vardi. Boyle olmak gerekiyor iste 🦸🏼‍♀️ bizim icin zor da olsa...
Cansın 😘🥰

Yumurtaları asenkron gelişen var mı yardım bekliyorum lütfen 😔 toplamda 6 yumurta toplandi hepsi farkli büyüklükte önden gelişen oldu ve 5.güne 1 tane iyi kalite embriyo transferi oldum ve sonuç kimyasal. Semra hocayla görüştük farklı bir öneride bulunamadı ilaç dozunu azaltacağız dedi aynı durumda olan oldu mu ?

Yumurtaları asenkron gelişen var mı yardım bekliyorum lütfen 😔 toplamda 6 yumurta toplandi hepsi farkli büyüklükte önden gelişen oldu ve 5.güne 1 tane iyi kalite embriyo transferi oldum ve sonuç kimyasal. Semra hocayla görüştük farklı bir öneride bulunamadı ilaç dozunu azaltacağız dedi aynı durumda olan oldu mu ?
Vardı burada birkaç arkadaşımız sanırım bant kullanmışlardı , geçmiş olsun inşallah yeni tedaviniz sizi bebeğinize kavuştursun 🌺

Back
X