Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bize de pgt dediler
Kaç tane gondericeksiniz siz
Dokotorun dedigi kadr mi siz mi belirlediniz bide 4 tane gonderelim dediler ama o kadr odiyemeyiz malesef 2 tane gondermek istiyoruz

Benden Toxo IgG , Toxo IgM , Cmv IpG,Cmv Ipm testleri istediler . Fakat ilaçlı ya da naturel demediler. Pcos olduğu için ilaçlı olabilir. Çünkü döngülerim anormal derecede değişiyor :)
Toxo testlerini bana hamile kalınca yapmışlardı çiğ etten geçen parazitler içindi.Dusuge neden oluyorlar benim pozitif çıkmıştı mesela .

Kizlar geçen hafta çarşamba iğne vurulmaya başladım hala devam ediyor bana çok uzun geldi sizdedemi böyleydi.Bide hormon aldığıma rağmen goguslerimde bir değişiklik yok
Benim iğneler 11 gün sürmüştü canım.ve o kadar hormon pregesteron da dahil almama rağmen pozitifi gördükten sonra adet tarihime yakın hassaslaşto

Naturelde yumurta takibi yapıldığı için gün değişebiliyor , örneğin benim yumurta geç olgunlaştı 24.gün transfer oldum 🌺
Ya ben hala beklemedeyim, 6gun geçti. Bir de transfer gecikmesin😔 senin kontrollerin Memorial da mı olmuştu? Ben şimdi şehir dışında yaptıracağım ya strese girdim.

Benden Toxo IgG , Toxo IgM , Cmv IpG,Cmv Ipm testleri istediler . Fakat ilaçlı ya da naturel demediler. Pcos olduğu için ilaçlı olabilir. Çünkü döngülerim anormal derecede değişiyor :)
Bunları benden de istediler, bir de rubella negatif çıktı bu arada aşı da oldum. İlk trimesterda düşüğe sebep olabiliyormuş. Kontrollü gitmek rahatlatıyor beni, iyi oluyor böyle 😊

Toxo dedikleri toxoplazma herhalde benden istenmedi neden acaba🤔
Bence dosyası Beril hoca da olanlardan isteniyor, çok titiz bir doktor. Beni Yücel hoca takip etmişti ama ilk Beril hoca gördü p arıyor hep eksikler için. Ama sen hiç stres yapma genelde gebelikte bakılıyormuş zaten.

Ya ben hala beklemedeyim, 6gun geçti. Bir de transfer gecikmesin😔 senin kontrollerin Memorial da mı olmuştu? Ben şimdi şehir dışında yaptıracağım ya strese girdim.
canım ben adeti 8 gün bekledim , nasıl hissettiğini çok iyi bilirim :KK43: Kontrollerim memorialdeydi evet ama zaten çok gitmedim adetin 2. ve 10.günü gittim hatta doktorum bu ay yumurtan kendiliğinden büyüyemeyebilir naturel yapamayabiliriz bir dahaki ay ilaçlı deneriz ama sen bi 4 gün sonra bidaha gel o zaman netleşir dedi . Çok şükür ki geç yumurtlama yaşamışım o gün çatlatma iğnesi vurdum 6 gün sonra da transfer oldu .. Adetimin 24.günü transfer oldum .. Beklemeyi sabrı öğrendik resmen :) Ama şükür ki sonuç pozitif:anneadayı: Hiç strese girme bebeğin seni bekliyor , en fazla 3-5 gün gecikmeli kavuşursunuz :KK200::nazar:

Bence dosyası Beril hoca da olanlardan isteniyor, çok titiz bir doktor. Beni Yücel hoca takip etmişti ama ilk Beril hoca gördü p arıyor hep eksikler için. Ama sen hiç stres yapma genelde gebelikte bakılıyormuş zaten.

Benden rubella ıgg ve ıgm istenmiş lupus falan .. Ama toxo neden istenmemiş , yani sonuçta ekip işi ya bir doktorun isteyip diğerinin istememesi ilginç

canım ben adeti 8 gün bekledim , nasıl hissettiğini çok iyi bilirim :KK43: Kontrollerim memorialdeydi evet ama zaten çok gitmedim adetin 2. ve 10.günü gittim hatta doktorum bu ay yumurtan kendiliğinden büyüyemeyebilir naturel yapamayabiliriz bir dahaki ay ilaçlı deneriz ama sen bi 4 gün sonra bidaha gel o zaman netleşir dedi . Çok şükür ki geç yumurtlama yaşamışım o gün çatlatma iğnesi vurdum 6 gün sonra da transfer oldu .. Adetimin 24.günü transfer oldum .. Beklemeyi sabrı öğrendik resmen :) Ama şükür ki sonuç pozitif:anneadayı: Hiç strese girme bebeğin seni bekliyor , en fazla 3-5 gün gecikmeli kavuşursunuz :KK200::nazar:
İnşallah canım, Memorial takip etse daha rahat olurdum ama gözden bir şey kaçar diye korkuyorum biraz. 4yil bekledik 10gun geç olsa da dert değil, sağlıkla nasip etsin Allah. Bekleriz 😊

Back
X