Haklısın canım . Senin kontrol ne zamanAnladım canım , düşüğün olduğu için önlem amaçlı istenmiş olabilir o testler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım . Senin kontrol ne zamanAnladım canım , düşüğün olduğu için önlem amaçlı istenmiş olabilir o testler canım
Ayın 25 i Allah nasip ederseHaklısın canım . Senin kontrol ne zaman![]()
Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alacaksın . Kalpten inanıyorum. Güldüreceksin yüzümüzü evelallahAyın 25 i Allah nasip edersemeraktan çatlamak üzereyim
![]()
Allah razı olsun canım benimAllah'ın izniyle güzel sonuçlar alacaksın . Kalpten inanıyorum. Güldüreceksin yüzümüzü evelallah![]()
![]()
amin inşallah canımAllah razı olsun canım benimHep beraber güldürelim yüzlerimizi hepimiz güzel haberler alalım verelim
![]()
Toplama Melih di sanirim ismi, transfer olmadım daha ,pazar günü toplama yapıldı, pgt ye gidecek bekliyorum şuanPeki en son toplama ve transfer isleminizi kim yapti acaba
Toxo testlerini bana hamile kalınca yapmışlardı çiğ etten geçen parazitler içindi.Dusuge neden oluyorlar benim pozitif çıkmıştı mesela .Benden Toxo IgG , Toxo IgM , Cmv IpG,Cmv Ipm testleri istediler . Fakat ilaçlı ya da naturel demediler. Pcos olduğu için ilaçlı olabilir. Çünkü döngülerim anormal derecede değişiyor :)
Benim iğneler 11 gün sürmüştü canım.ve o kadar hormon pregesteron da dahil almama rağmen pozitifi gördükten sonra adet tarihime yakın hassaslaştoKizlar geçen hafta çarşamba iğne vurulmaya başladım hala devam ediyor bana çok uzun geldi sizdedemi böyleydi.Bide hormon aldığıma rağmen goguslerimde bir değişiklik yok
Benim 11 gün sürdü iğne sürem. Benim vücudumda da bir değişiklik olmadı.Kizlar geçen hafta çarşamba iğne vurulmaya başladım hala devam ediyor bana çok uzun geldi sizdedemi böyleydi.Bide hormon aldığıma rağmen goguslerimde bir değişiklik yok
Hamilelikten önce istediler benden . Önlem amaçlıdır muhtemelen değil mi ?Toxo testlerini bana hamile kalınca yapmışlardı çiğ etten geçen parazitler içindi.Dusuge neden oluyorlar benim pozitif çıkmıştı mesela .
Ya ben hala beklemedeyim, 6gun geçti. Bir de transfer gecikmesinNaturelde yumurta takibi yapıldığı için gün değişebiliyor , örneğin benim yumurta geç olgunlaştı 24.gün transfer oldum![]()
Bunları benden de istediler, bir de rubella negatif çıktı bu arada aşı da oldum. İlk trimesterda düşüğe sebep olabiliyormuş. Kontrollü gitmek rahatlatıyor beni, iyi oluyor böyleBenden Toxo IgG , Toxo IgM , Cmv IpG,Cmv Ipm testleri istediler . Fakat ilaçlı ya da naturel demediler. Pcos olduğu için ilaçlı olabilir. Çünkü döngülerim anormal derecede değişiyor :)
Bence dosyası Beril hoca da olanlardan isteniyor, çok titiz bir doktor. Beni Yücel hoca takip etmişti ama ilk Beril hoca gördü p arıyor hep eksikler için. Ama sen hiç stres yapma genelde gebelikte bakılıyormuş zaten.Toxo dedikleri toxoplazma herhalde benden istenmedi neden acaba![]()
canım ben adeti 8 gün bekledim , nasıl hissettiğini çok iyi bilirimYa ben hala beklemedeyim, 6gun geçti. Bir de transfer gecikmesinsenin kontrollerin Memorial da mı olmuştu? Ben şimdi şehir dışında yaptıracağım ya strese girdim.
Bence dosyası Beril hoca da olanlardan isteniyor, çok titiz bir doktor. Beni Yücel hoca takip etmişti ama ilk Beril hoca gördü p arıyor hep eksikler için. Ama sen hiç stres yapma genelde gebelikte bakılıyormuş zatenToxo dedikleri toxoplazma herhalde benden istenmedi neden acaba![]()
Bence dosyası Beril hoca da olanlardan isteniyor, çok titiz bir doktor. Beni Yücel hoca takip etmişti ama ilk Beril hoca gördü p arıyor hep eksikler için. Ama sen hiç stres yapma genelde gebelikte bakılıyormuş zaten.
İnşallah canım, Memorial takip etse daha rahat olurdum ama gözden bir şey kaçar diye korkuyorum biraz. 4yil bekledik 10gun geç olsa da dert değil, sağlıkla nasip etsin Allah. Beklerizcanım ben adeti 8 gün bekledim , nasıl hissettiğini çok iyi bilirimKontrollerim memorialdeydi evet ama zaten çok gitmedim adetin 2. ve 10.günü gittim hatta doktorum bu ay yumurtan kendiliğinden büyüyemeyebilir naturel yapamayabiliriz bir dahaki ay ilaçlı deneriz ama sen bi 4 gün sonra bidaha gel o zaman netleşir dedi . Çok şükür ki geç yumurtlama yaşamışım o gün çatlatma iğnesi vurdum 6 gün sonra da transfer oldu .. Adetimin 24.günü transfer oldum .. Beklemeyi sabrı öğrendik resmen :) Ama şükür ki sonuç pozitif
Hiç strese girme bebeğin seni bekliyor , en fazla 3-5 gün gecikmeli kavuşursunuz
![]()