Kizlar merhaba su anda yumurtalarımi buyutuyorlar ya ara randevuda semra hanıma randevu vermişler kafama takıldı .ara randevuda semra hoca istemeden geliyormuki ya da yolunda gitmeyen biseylermi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar merhaba su anda yumurtalarımi buyutuyorlar ya ara randevuda semra hanıma randevu vermişler kafama takıldı .ara randevuda semra hoca istemeden geliyormuki ya da yolunda gitmeyen biseylermi var
Lh çok oynak bir hormon canım belki de dediğin gibi bilirkişi görsün istemişlerdir inşallah bu sürecin sorunsuz ilerlerLh hafif yükselmiş heralde çatlama olmasın diye bence kendisi bakacak
Geliyor canim, kafana takma, banada denk gelmisti hatta smste ismi yoktu ama randevuya gidince baktim Semra hoca odada bekliyor. İyi de oluyo, sanslisin. Gorsun bi bakalim ne diyecek..Kizlar merhaba su anda yumurtalarımi buyutuyorlar ya ara randevuda semra hanıma randevu vermişler kafama takıldı .ara randevuda semra hoca istemeden geliyormuki ya da yolunda gitmeyen biseylermi var
Aaa oyle bisey mi varmis? Semra hoca kontrole gelecekse 650 lira mi isteniyorcanım benim bildiğim bazen böyle süprizler olabiliyor, belki toplantıda konusurlarken semra hoca seni görmek istemiş olabilir bence bu büyük bir şansmalum kendisini görüşmede istersek 650 TL
olumsuzu düşünme lütfen yaşamadan amacın ne olduğunu bilmeyiz ama sen içini ferah tut
![]()
Evet canım semra hoca talep edilirse 650 TL idiAaa oyle bisey mi varmis? Semra hoca kontrole gelecekse 650 lira mi isteniyorduymamistim bunu, bana da denk geldi cunku yumurta kontrollerinde
İnşallah canım benimSenin canin sagolsun tatlim insh bu ay dgl baska aylar suprizle gelirsin hc belli olmaz.. Rabbim kavustursun hayallerine kucuk mucizene![]()
Ben transfer için regl olmayı bekliyorum . 5. Güne çıkan genetikten gelen 3 tane embriyo oldu. BeklemedeyimSizin sonucunuz belli oldu mu acaba ?
Bakalım sabah sekiz buçukta ordayım insallah iyi haberler veririm .ama şansımin çok az olduğunu kabullendim simdiden
İnşaallah canım. Umutsuzluğa düşme. Nefes alıyorsak umut var demektirBakalım sabah sekiz buçukta ordayım insallah iyi haberler veririm .ama şansımin çok az olduğunu kabullendim simdiden
Bu genetik testi ngs mi pgt yoluyla mı analiz yapıldı ?Ben transfer için regl olmayı bekliyorum . 5. Güne çıkan genetikten gelen 3 tane embriyo oldu. Beklemedeyim![]()
Allah büyük , başka şeylerle kafanızı dağıtmaya çalışın lütfen ..Bakalım sabah sekiz buçukta ordayım insallah iyi haberler veririm .ama şansımin çok az olduğunu kabullendim simdiden
Öyle yapıyorum düşünmüyorum ama üst üste olumsuz duyunca kontrollerde ister istemez etkileniyorsun.Allah büyük sizdeki sorun nedirAllah büyük , başka şeylerle kafanızı dağıtmaya çalışın lütfen ..
Sürekli düşünmek iyi gelmez , hep olumsuzları çekersiniz ..
Şöyle ifade edeyim ;Öyle yapıyorum düşünmüyorum ama üst üste olumsuz duyunca kontrollerde ister istemez etkileniyorsun.Allah büyük sizdeki sorun nedir
Ben özellikle bir muayenemi semra hocaya istemiştim , bir ücret talep edilmedi ama..Evet canım semra hoca talep edilirse 650 TL idi![]()
Canım ilk görüşmede bana öyle denmişti ara görüşmeler belki tedavinin içinde olduğu için ücret talep edilmiyordur bilemiyorum açıkçası..Ben özellikle bir muayenemi semra hocaya istemiştim , bir ücret talep edilmedi ama..
Canım semra hoca herhangi bir olumsuz olduğunda değil genel olarak hastaları bir yada iki kere artık hangi aşamada denk gelirse ki bende ilk muayenede ve tedavi aşamasında iki kere bulundu o yüzden olumsuz düşünme hatta bilakis bu işlerin ne kadar titizlikle yaptıklarını gösteriyor içini ferah tutKizlar merhaba su anda yumurtalarımi buyutuyorlar ya ara randevuda semra hanıma randevu vermişler kafama takıldı .ara randevuda semra hoca istemeden geliyormuki ya da yolunda gitmeyen biseylermi var
PGT genellikle belirli gen hastalığı olanlara uygulanıyor embriyo da da o genlerle ilgili sorun var mı diye bakılıyor. Ngs birçok geni inceliyor daha doğrusu sayısal kromozom bozukluklarını inceliyor diye biliyorumBu NGS testi için mi ?
PGT ile aralarında ki fark nedir acaba ?
Doktorunuz kim , biraz bilgi paylaşabilir misiniz ? Bende araştırma içerisindeyim
Doktorunuz kim , biraz bilgi paylaşabilir misiniz ? Bende araştırma içerisindeyim
Evet aslında bi konuda çok iyi ...PGT genellikle belirli gen hastalığı olanlara uygulanıyor embriyo da da o genlerle ilgili sorun var mı diye bakılıyor. Ngs birçok geni inceliyor daha doğrusu sayısal kromozom bozukluklarını inceliyor diye biliyorum
Dr ipek hanım di Memorial de dr olayına çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum çünkü öğleye arası bütün Dr toplanip ilaçlardan kullanılacak doza kadar fikir alışverişi yapılıyorlar en son semra hocanın onayindan geçip hastalarla iletişime geçiyorlar
Ngs islemini en uygun fiyata yapan merkez Sisli Memorial, embriyo basi 295 dolar. En uygun konusunda yaniliylrsam, bilen arkadaslar duzeltsin lutfen. Ama ben de sirf bu yuzden tup bebek yaptirdigim icin iyi merkezlerin fiyatlarini biliyorum. Bu isi kendi laboratuvarinda yapan baska merkez de yok bildigim kadariyla, diger merkezler disari yolluyor.Evet aslında bi konuda çok iyi ...
Sonuca ulaştırmak için ekip var , bi yerde de şöyle kötü .. Ortadasın
Ben bir de rahat edebileceğim , sorularımla olsun veya ilgi alabileceğim bir yer arıyorum .. Öyle bişey ki ne yazık ki şu kadara yapıyoruz diyip yola koyulamıyoruz .. Ngs yaptırmak istiyorum ben mesela embriyolara fakat bi türlü öğrenemiyorum ücretini .. Onlar bu bi prosedür benim için de tedbir![]()
Sonuçta 100₺ değil , yüklü miktarlar ve hemen bulunan bişey değil ..