- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Orası kapalı cnm bgun pazar. Bi kutu aldık ama geri kalanı yarın alırız uygun olan hangisi iseOkmeydani Deniz eczanesinde biraz daha uygundu fiyatlar. Tam fiyati hatirlayamiyorum ama arayip sorabilrisin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası kapalı cnm bgun pazar. Bi kutu aldık ama geri kalanı yarın alırız uygun olan hangisi iseOkmeydani Deniz eczanesinde biraz daha uygundu fiyatlar. Tam fiyati hatirlayamiyorum ama arayip sorabilrisin![]()
Gecen hafta 470 tl ye almıstim hastanenin yanindaki idil eczanesinden en uygun orasi diye biliyorumGonalf en uygun nerden aldınız kızlar
Canım bu değerler kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum benim e2 17 çıkmış lh 6.41 progesteron düşükmüş 0.18E2 33
Lh 7
Progesteron 0. 43 adetin 2. Günü Nasl sizce
Bnmde sıkıntı yok dedi doktorCanım bu değerler kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum benim e2 17 çıkmış lh 6.41 progesteron düşükmüş 0.18
Soral eczanesinde 450ye aldımGecen hafta 470 tl ye almıstim hastanenin yanindaki idil eczanesinden en uygun orasi diye biliyorum
Kendi oturdugum yerdeki eczanelerde 700 tl
Beril Hoca da işin ehlidirÖzellikle Yücel hocayı istememe rağmen ısrarla beril hocaya randewu weriyolr ya sinir oldum iyice. Nasl beril hoca onda muayene olan varmı
Pek konuşmadıBeril Hoca da işin ehlidir![]()
Canım Malesef aynısını bana da yaptilar soner bey doktorum 3 muaynemde ondaydim sonra kendi doktorumu istiyorum dememe ragmen 1 seferlik dediler ve geri kalan butun muaynelerimi umut hocaya ve yucel hocaya verdilerÖzellikle Yücel hocayı istememe rağmen ısrarla beril hocaya randewu weriyolr ya sinir oldum iyice. Nasl beril hoca onda muayene olan varmı
Ama işini detaylı ve güzel yapar. Kalbiniz rahat olsunPek konuşmadı
Beril hanım da iyi ben ona denk geldim 2 kez. Hatta fazla titiz benceÖzellikle Yücel hocayı istememe rağmen ısrarla beril hocaya randewu weriyolr ya sinir oldum iyice. Nasl beril hoca onda muayene olan varmı
Bende Yücel hocada taht ediyorum daha çok bilgilendirme yapıyoBeril hanım da iyi ben ona denk geldim 2 kez. Hatta fazla titiz bencefarklı doktorların görmesi mantıklı aslında. Ama ben en çok Yücel hocayla görüşmelerde rahat hissettim.
Bu arada ilaçları da Deniz eczanesinden aldım orası İdil e göre daha uygun. Arayıp birkaç eczaneye sorup öyle gidin bence.
Ben 17.30 da yapıyordum.en geç 19.00 demişlerdiGonalf saat kaçta yaptınız kızlar
Banada 4 ile 6 arası dediler. Bende 6da yapayımBen 17.30 da yapıyordum.en geç 19.00 demişlerdi
Zaten bende bu sayfadan etkilenip Yücel hoca istedim ben kendisinden hiç memnun kalmadım transferi çok özensizdi rahim kalınlığı ölçümleri de diğer doktorlara göre hep daha fazla bu transferde yanıltıcı olabilir onun olmadığı günlede başka doktorlar baktı mesela onun yedi dediğine bir hafta sonra 6 dendi mesela transferimi de Yücel hoca yaptı tutmadı diğer yumurta büyüme de de onun ölçümleri hep daha büyüktü bu çok dikkatimi çekti mesela şimdi asla onu tercih etmemÖzellikle Yücel hocayı istememe rağmen ısrarla beril hocaya randewu weriyolr ya sinir oldum iyice. Nasl beril hoca onda muayene olan varmı
Bizim de sorunumuz erkek infertilitesi 1 hafta once opu oldum 1 ay rahim dinlendirip 1 ay sonra transferimiz varMerhabalar.. erkek infertilitesi sebebiyle ben de ilk tüp bebek tedavimi Şişli memorialda oluyorum. Yumurta büyütme sürecinin son günlerindeyim son kontrole göre karar verilip opu çarşamba yada perşembe yapılacak. Tüp bebek sürecinde çokça bilgisiziz. Mümkün olduğunca birşey okumamaya araştırmamaya çalışıyorum sürece kendimi teslim ettim strese girmemek için. Ancak şu pgt konusunda kararsızız. Doktorlar ille de yaptırın demiyorlar değerlerimize göre. Ama tecrübeli arkadaşlarımdan fikir vermelerini rica edebilir miyim sizce yaptırmalı mıyız![]()