Sonuç olumsuz olunca mi bekletiyorlar canım sizin nasıl oldu çok heyacanladim birazcikta korkuyorumBizi doktor baya sonra aradı biz laboratuvarı arayıp öğrendik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç olumsuz olunca mi bekletiyorlar canım sizin nasıl oldu çok heyacanladim birazcikta korkuyorumBizi doktor baya sonra aradı biz laboratuvarı arayıp öğrendik
Hayır canım yoğunluktan müaait olunduklarında arıyorlar.ama biz arayınca mecbur sonuç çıkmışsa bilgi veriyorlarSonuç olumsuz olunca mi bekletiyorlar canım sizin nasıl oldu çok heyacanladim birazcikta korkuyorum
Ohhhh herzzamanki gibi rahatlattın beni garip bisekilde içim çok rahat yinede ama normalde yerimde duramamam lazımdıHayır canım yoğunluktan müaait olunduklarında arıyorlar.ama biz arayınca mecbur sonuç çıkmışsa bilgi veriyorlar
İçin rahat olsun canım hayırlısıyla güzel haberler alacaksınOhhhh herzzamanki gibi rahatlattın beni garip bisekilde içim çok rahat yinede ama normalde yerimde duramamam lazımdı![]()
Canim beni dün 6 gibi doktorum aradi o söyledi, ben hatta arayınca Allah allah neden arıyorlar ki dedimCanım ben aradım biraz önce sen sonucum çıktı diyince Dr ariyacak sonuclariniz çıkmış dedi olumsuz birşey yoktur değil mi ya herkesi Dr mu arıyor acaba
☝☝Kizlar, Sisli memorialde Dr kadriye Beril hanimda tedavi goren var mi ?
Korkma korkmaSonuç olumsuz olunca mi bekletiyorlar canım sizin nasıl oldu çok heyacanladim birazcikta korkuyorum
Tamam birlikte ikinci tedavi süreci için yoldas olacaktik birbirimizeBir tane dördüncü gün dondurdular cnm.pgt yapılmadi.tek.embriyom var yani
İnşallah canım benimAllah ım bu sefer kucagini bos bırakmaz hayirlisiyla bebislerin olur insallahhh ❤
Canim selam, biz de dun gorustuk memnun kaldim senin nasil gidiyor ? Asilama onerildi bize suanda asilamaya baslayacagiz
Kızlar yücel bey bugün izinli miiKorkma korkmabize genetik labindan carsamba gibi cikar demislerdi, aradik ciktigini ve sonucunu ogrendik. Ama raporu hazirlaniyor, doktorunuz sizi birkac gun icinde arayip detayli bilgilendirecek dedi. Ama Yucel beyin izinli oldugunu okudum simdi, belki uzar aramasi.
Seninki de simdi rapor asamasindadir veya doktoruna raporun iletilmistir. Eli kulagindadir arar![]()
C Civcivle01 yazmis canim, Yucel bey izinli diye mesaj gelmis onaKızlar yücel bey bugün izinli miirandevumuz vardııı
![]()
Belki randevusu bugün değildrC Civcivle01 yazmis canim, Yucel bey izinli diye mesaj gelmis ona
Canim benimki tüp bebek , toplama , genetik oldu sırayla, biz havuz yapicaz, adet bekliyorum şuan. Hayirlisı olsun hakkımızdaCanim selam, biz de dun gorustuk memnun kaldim senin nasil gidiyor ? Asilama onerildi bize suanda asilamaya baslayacagiz
Banada havuz yapılacak senin ilk toplaman oldumu sebep nedir SizdeCanim benimki tüp bebek , toplama , genetik oldu sırayla, biz havuz yapicaz, adet bekliyorum şuan. Hayirlisı olsun hakkımızda![]()
Allah razı olsun sizden ne kadar rahat olsanda insan korkuyo cidden bu razı terapi merkezi gibi resmenKorkma korkmabize genetik labindan carsamba gibi cikar demislerdi, aradik ciktigini ve sonucunu ogrendik. Ama raporu hazirlaniyor, doktorunuz sizi birkac gun icinde arayip detayli bilgilendirecek dedi. Ama Yucel beyin izinli oldugunu okudum simdi, belki uzar aramasi.
Seninki de simdi rapor asamasindadir veya doktoruna raporun iletilmistir. Eli kulagindadir arar![]()
İnşaallah canım benim inşaallahİçin rahat olsun canım hayırlısıyla güzel haberler alacaksın![]()
Sen histeroskopi olsunmu ben cokC Civcivle01 yazmis canim, Yucel bey izinli diye mesaj gelmis ona
Ewet ilk toplamam ve genetigim oldu 1 adet saglikli embriyom kaldi elimde , benim halihazırda bekleyen bir operasyonum var ,yaş,düşük rezerv.. bunlarda havuz yapmaya yönlendiriyor biziBanada havuz yapılacak senin ilk toplaman oldumu sebep nedir Sizde
Ben daha olmadim canim, simdi Yucel beyin aramasini bekliyorum, genetikten yeni cikti sonuclar. Ona gore bi yol cizilecek artik.Sen histeroskopi olsunmu ben cok
Korkuyorum anestezide