- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam çok şükürKızlar bugün kan verdim nihayet, 280 çıktıo kadar stresli bir yol ki Allah başlayan herkesin yardımcısı olsun. Hepiniz en kısa sürede bu güzel haberi alın inşallah.
pastelmom in yazdıklarını okurdum hep. Adım adım transferi bekleyişi, transfer sonrası heyecanı ve mutlu sonu. Hem heyecanlanir hem de bu kadar güzel şeyler benim başıma gelmez derdim. Şimdi aynı heyecanı yaşıyorum çok şükür. Yeni başlayanlar, belki birkaç yıl sonra bu başlığa gelip benim gibi baştan sona okuyacaklar hepinize dua ediyorum. Bir sürü pozitif haberler gelsin bu başlığa. Tanımadan hepinizi çok seviyorum, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum
![]()
Çok teşekkür ederim, her sorumuzda yanımızda olduğun için ayrıca teşekkür ediyorumCanım benim nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam çok şükürHer şeyin en güzelini diliyorum isteyen herkese en heyecanlı dönemler başladı senin için de
![]()
![]()
Amin canım benim hepimizin inşallah ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu banaÇok teşekkür ederim, her sorumuzda yanımızda olduğun için ayrıca teşekkür ediyorumbundan sonrası su gibi akıp geçsin inşallah.
Cok sukurKızlar bugün kan verdim nihayet, 280 çıktıo kadar stresli bir yol ki Allah başlayan herkesin yardımcısı olsun. Hepiniz en kısa sürede bu güzel haberi alın inşallah.
pastelmom in yazdıklarını okurdum hep. Adım adım transferi bekleyişi, transfer sonrası heyecanı ve mutlu sonu. Hem heyecanlanir hem de bu kadar güzel şeyler benim başıma gelmez derdim. Şimdi aynı heyecanı yaşıyorum çok şükür. Yeni başlayanlar, belki birkaç yıl sonra bu başlığa gelip benim gibi baştan sona okuyacaklar hepinize dua ediyorum. Bir sürü pozitif haberler gelsin bu başlığa. Tanımadan hepinizi çok seviyorum, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum
![]()
Bu ara pozitif haberleri arttı sayfada. Katlanarak da devam etsin inşallah. Sabırli bir bekleyiş diliyorum bundan sonrası için kalp atışı muayenesine kadar biraz zaman geçmiyor gibi gelecektir ama en zoru testi beklemek bence bundan sonrası kendini meşgul edecek şeyler bulursan daha rahat geçer inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Kızlar bugün kan verdim nihayet, 280 çıktıo kadar stresli bir yol ki Allah başlayan herkesin yardımcısı olsun. Hepiniz en kısa sürede bu güzel haberi alın inşallah.
![]()
Aahhh canımmm ..Kızlar bugün kan verdim nihayet, 280 çıktıo kadar stresli bir yol ki Allah başlayan herkesin yardımcısı olsun. Hepiniz en kısa sürede bu güzel haberi alın inşallah.
![]()
Nasılsın ? Bir gelişme var mı ?Biraz ağır iş yaptım ondan mı acaba. Bulunduğum ilçede özel Bi kadın doğumcu da yok. Hemşire hattına yazsam muayene etmeden bilemeyiz der sanırım
İyim cnm. Saol. Hemşire hattına sordum normal dedi ara kanama.Nasılsın ? Bir gelişme var mı ?
canımm tebrik ederimm cok cokk mutlu oldummmKızlar bugün kan verdim nihayet, 280 çıktıo kadar stresli bir yol ki Allah başlayan herkesin yardımcısı olsun. Hepiniz en kısa sürede bu güzel haberi alın inşallah.
![]()
Yok canım, tek embriyoydu. Sağlıkla devam etsin de inşallah tek olsun
Baya büyümüş bebişin maşallah cinsiyet belli oldu mu. Nasıl geçiyor hamişlikCanım benim nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam çok şükürHer şeyin en güzelini diliyorum isteyen herkese en heyecanlı dönemler başladı senin için de
![]()
![]()
Teşekkür ederriz teysesiBaya büyümüş bebişin maşallah cinsiyet belli oldu mu. Nasıl geçiyor hamişlik
Allah saglikla kucagina almanin mutlulugunu da yasatsin insallah , cok cokk sevindim senin icin darisi tum isteyenlereKızlar bugün kan verdim nihayet, 280 çıktıo kadar stresli bir yol ki Allah başlayan herkesin yardımcısı olsun. Hepiniz en kısa sürede bu güzel haberi alın inşallah.
![]()
Aminn canım inşallah o arkadaşın durumu biraz sana benziyor biz özelden görüşüyoruz o arkadasla daha önceden kendiliğinden bebekleri olup düşük yapmış sonra tüp bebek denemesi yapılmış kimyasal gebelik sonra memorial buluşması 5 embriyo iyi kalitede 1hepsi pgt li bir tane kalmış o transfer edildi tuttu bir kızı oldu şimdi kendiliğinden hamile çok şükür çok da sevindirici valla Rabbim sayfadaki tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah bizede nasip etsin inşallahAy masAllah cnm darısı bize ins![]()
Hayırlı olsun minnakin gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı diğer arkadaşlaraKızlar bugün kan verdim nihayet, 280 çıktıo kadar stresli bir yol ki Allah başlayan herkesin yardımcısı olsun. Hepiniz en kısa sürede bu güzel haberi alın inşallah.
![]()