Yaşadığınız kötü deneyim için üzüldüm bende size kıssadan hisse yaşadıklarımı anlatayım,
Gaziantep Umay
tüp bebek hakan bey , sanko tüp bebek ismail bey , adana gökhan çıra falan herkese muayene oldum ardından tüp bebek yaptırmam gerektiğini öğrendim soeun eşimdeydi ve tüp bebeğe başladık 1 pozitif sonuç aldık 10. Hafta boş gebelik olduğunu öğrendim 2. Denemem ise negatif oldu ardından istanbulda bülent urman , bahçeci güvenç bey , acıbadem murat arslan ile görüştüm hepsine aynı Tahliller ve hepsine aynı rahim filmiyle gittim hepsine muayene oldum ve benim rahmimde olan sorunu hiçbiri fark edemedi ve hemen aynı ay tüp bebeğe başlatmaya çalıştılar neyseki soner düzgüner, gönül özer ve semra kahraman ile karşılaştım, bende olan ana pozitifliği ve endometriozis yani yapışıkşıklar vsleri onlar tespit etti , asenkron yumurta gelişimim için önlem aldılar ve şuan şükürler olsun geleyim, ticarethane gibi asla ve asla değiller hepsi birbirinden ilgili ve birbirinden detaycılar tedavimin her safhasında bana destek oldular her sorunuma çözüm buldular ve şuan da her mesajıma karşılık veriyor ve ardından arıyor durumu soruyorlar, ben diğer merkezlerde yaşadıklarımla burayı çok bulandırmak istemem fakat ticarethane görmek isterseniz yazdığım yerlerde tedavi olanlarla bi görüşün veya tedaviye başlayın derim, ayrıca bana da histereskopi vs vs yapılmadan yapışıklık teşhisi kondu ve ben ebeyim kendi çalıştığım hastanedeki doktoruma bunu nasıl görmediniz dediğimde haklılar gözden kaçırmışım dedi. Hakkınızda hayırlısı olsun