- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
C
Civcivle01
canım doktorlardan biri yanlış ölçmüş olabilir moralini bozma estrofem rahim kalınlaştırıcı değil mi memorial e sordun mu vu durumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor hatası olabilir mi? Hangi doktorlar baktı? Umut beyin ölçümlerinin çok doğru çıktıını yazan arkadaşlar olmuştu mesela. Ama moralini bozma, şu anki kalınlığın da iyi çok şükür.Kızlar 9.günüm rahim kalınlığı 9.8di. Bugün 15.günüm 8.5 olmuş bu nedemk ya günde 3 defa estrofem içiyorum (2.kontrolüm başka Bi doktorda oldu)
Hayirli olsunnnBugunku kontrol sonucunda basliyorum kizlar ben de, Allah yardimcim olsun insallahgonal f 337,5 dozum pazartesi kontrol olacak. Sanirim geçen ay baskilama yapildigi icin bu doz verildi yumurtalarin ne kadar uyarilacagini gorecekler daha onceki tedavilerime gore yuksek oldugu icin boyle dusunuyorum. Ben sunu merak ediyorum hazirlik surecimde ari sutu ve takviye vitaminler aliyordum bunlari tedavide de kullanmaya devam edebilirmiyim, bilenler cevap yazarsa çok sevinirim
![]()
Peki estrofemi kademeli kullanmadınız mı ? İlk iki gün 2 tane 3. günden itibaren 3 tane 4. günden itibaren 4 tane gibi... İlaç sayısı gün geçtikçe artıyor diye biliyorum.Ben başka şehirde uzaktan takip yapıyorum. Bildirdim hemşireye haber bekliyorum kızlar
Hayrolsunnn, kediler gibi bolca dogurrKizlar ruya gördüm yücel hocanın odasindayim semra hocada lacivert elbisesini giymiş odada kedi gördüm hayırlara çıksın inşallah kedi değildir de bebektir![]()
Cok tesekkur aderim canım sabah ari sutu kullanmistim ama sorun olmaz sanirim bugun igneye baslamam gerekiyor. Bu arada eczane olayini da belirtyim kesinlikle hastanenin yonlendirdigi yerden ilaclarinizi almayin diger sorduklarima gore daha yuksek fiyat verdiler bir de hastane buradan alin daha uygun diyorHayirli olsunnnari sutu ve takviye vitamin, mineral ben de kullanmistim, bilimsel bir arastirmam yok ama ari sutunu ignelere baslayinca birakmistim, ilac alirken kullanip beklenmedik bir durumla karsilasmaktan korktum
ama vitaminlere devam ettim
![]()
Tabikide insallaahh guzelll sonuclarr alirim :)Maşallah inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat verir Allah yardımcın olsun
Bizimlede test sonucunu paylaşırsın![]()
Ay çok heyecanlı vallaBugunku kontrol sonucunda basliyorum kizlar ben de, Allah yardimcim olsun insallahgonal f 337,5 dozum pazartesi kontrol olacak. Sanirim geçen ay baskilama yapildigi icin bu doz verildi yumurtalarin ne kadar uyarilacagini gorecekler daha onceki tedavilerime gore yuksek oldugu icin boyle dusunuyorum. Ben sunu merak ediyorum hazirlik surecimde ari sutu ve takviye vitaminler aliyordum bunlari tedavide de kullanmaya devam edebilirmiyim, bilenler cevap yazarsa çok sevinirim
![]()
Canım doktora sor ters etkisi olan olmasın. Yücel bey mi senin doktorun?Bugunku kontrol sonucunda basliyorum kizlar ben de, Allah yardimcim olsun insallahgonal f 337,5 dozum pazartesi kontrol olacak. Sanirim geçen ay baskilama yapildigi icin bu doz verildi yumurtalarin ne kadar uyarilacagini gorecekler daha onceki tedavilerime gore yuksek oldugu icin boyle dusunuyorum. Ben sunu merak ediyorum hazirlik surecimde ari sutu ve takviye vitaminler aliyordum bunlari tedavide de kullanmaya devam edebilirmiyim, bilenler cevap yazarsa çok sevinirim
![]()
Hayir olsun insallah ,bebislerin habercisi olsunKizlar ruya gördüm yücel hocanın odasindayim semra hocada lacivert elbisesini giymiş odada kedi gördüm hayırlara çıksın inşallah kedi değildir de bebektir![]()
Ay çok heyecanlı valla![]()
Bu gun Yucel beydi ama normalde Gonul hoca takip ediyor. Pazartesi sorucam simdilik bir sıkıntı yok gibi ilac baskilamayi yapmis fakat tedaviye cevap verecekler mi önemli olan bu tabiCanım doktora sor ters etkisi olan olmasın. Yücel bey mi senin doktorun?
Yok direk günde 3 tane başladılarPeki estrofemi kademeli kullanmadınız mı ? İlk iki gün 2 tane 3. günden itibaren 3 tane 4. günden itibaren 4 tane gibi... İlaç sayısı gün geçtikçe artıyor diye biliyorum.
ben tedavideyken arı sütü hergün bir çay kaşığı aç karna, hayıt otu tohumuyla çay, deve dikeniyle bir bardak demleyerek çay yaptım. daha önceki tüp bebek tedavilerimde 30 larda yumurta toplanırken 3 tane beşinci güne cıkıyordu. bu sefer bunları denedim ve saglıklı beslendim şuan embriyoların dördüncü gününde 35 yumurtadan 20 embriyo da gününde ilerliyor. yanlış yönlendirmek istemem tedavi sürecinde iyi midir kötü müdür ama ben kendi isteğimle iyi olacağına güvendim ve bunların kesinlikle bir yararı oldugunu düşünüyorymBugunku kontrol sonucunda basliyorum kizlar ben de, Allah yardimcim olsun insallahgonal f 337,5 dozum pazartesi kontrol olacak. Sanirim geçen ay baskilama yapildigi icin bu doz verildi yumurtalarin ne kadar uyarilacagini gorecekler daha onceki tedavilerime gore yuksek oldugu icin boyle dusunuyorum. Ben sunu merak ediyorum hazirlik surecimde ari sutu ve takviye vitaminler aliyordum bunlari tedavide de kullanmaya devam edebilirmiyim, bilenler cevap yazarsa çok sevinirim
![]()
canım ben de yumurta toplanmadan dört gün önce rahim kalınlığı 12,5 ken baska doktor iki gün sonrasında 11,7 ölçtü. bence buna kafan takılmasın dur bakalım bir sonraki randevunu bekle yanılma olabilir. bazen ekranda aleti durdurma şekillerinden bile değişiyor görsel. sıkma canını iyi düşünYok direk günde 3 tane başladılar
Masallah ne guzel sayilar bunlar darisi bana da insallahben tedavideyken arı sütü hergün bir çay kaşığı aç karna, hayıt otu tohumuyla çay, deve dikeniyle bir bardak demleyerek çay yaptım. daha önceki tüp bebek tedavilerimde 30 larda yumurta toplanırken 3 tane beşinci güne cıkıyordu. bu sefer bunları denedim ve saglıklı beslendim şuan embriyoların dördüncü gününde 35 yumurtadan 20 embriyo da gününde ilerliyor. yanlış yönlendirmek istemem tedavi sürecinde iyi midir kötü müdür ama ben kendi isteğimle iyi olacağına güvendim ve bunların kesinlikle bir yararı oldugunu düşünüyorym
ben hiç araştırmamıştım aslında etki eder mi etmez mi diye ama devam ettim. siz yine de doktora sorun isterseniz. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinMasallah ne guzel sayilar bunlar darisi bana da insallahari sutu degerlerimi etkiler diye korkuyorum aslinda devam etmekte kararsiz gibiyim dogrusu
![]()