Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şişli memorialde ön görüşme için sperm testini illa merkezlerinde mi yapmak gerek? Biz bahçecide yaptırmıştık. Kabul etmezler mi?oranın laboratuarı da iyi
kabul ederler bizimkini ettiler sorun erkek faktöründe değildi sperm normaldi. normal olmayanları kendi merkezinde tekrar ettiriyorlar yine nolur nolmaz diye bir daha bakalım diyorlar

aa tamam canım bir sorayım onu.. valla ya telefon bekliyorum simdi rüyamda da 7 adet pgt yollanacak diye söylüyorlardı😂 hayırlısı olsun.. senın kaç tanesi sağlıklı geldi
Canim bizim pgt setup ve ngs oldu, yani tek gen hastaligi icin de ayri bi pgt yaptirdik. 9 taneden 5i tek gen elemesinde elendi.
Geriye kalan 4 tane ngs den 3 saglikli olarak dondu 🙌 yani senin kiyas yapabilecegin kisim 4 embriyodan 3 saglikli ☺️

7 de cok iyi sayi sadece ngs icin 🌻 bizim iki asamali eleme oldugu icin sayi cok onemliydi, yine hic ihtimal vermedigim kadar iyi bir oran cikti cok sukur 🙌🙌🙌

Guzel haberlerini bekliyoruuuz

Canim bizim pgt setup ve ngs oldu, yani tek gen hastaligi icin de ayri bi pgt yaptirdik. 9 taneden 5i tek gen elemesinde elendi.
Geriye kalan 4 tane ngs den 3 saglikli olarak dondu 🙌 yani senin kiyas yapabilecegin kisim 4 embriyodan 3 saglikli ☺️

7 de cok iyi sayi sadece ngs icin 🌻 bizim iki asamali eleme oldugu icin sayi cok onemliydi, yine hic ihtimal vermedigim kadar iyi bir oran cikti cok sukur 🙌🙌🙌

Guzel haberlerini bekliyoruuuz
süper gelmiş canım senin de. bizde bir gen kromozom sorunu yok bu sefer umutluyum bakalım rabbim güzel sonuçlar göstersin hepimize🥰

R Rosang
eluard eluard
R rededa
Kızlar, transferinizin 4. gününde kendinizi nasıl hissediyorsunuz bakalım,duygular ne alemde ? 💜

@Kolonya90
Sen nasılsın cnm , 2 günlük anne ?🦋

pucky06 pucky06
Embriyoların kalitesiyle ilgili son gelişme var mı ,yarın 5. gün oluyor sanırım ?🐣

Nameless Warrior Nameless Warrior
Canım bugün senin namına çekebildiğim kadar "Ya Varis" çektim . İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz ,gönlünden geçene kavuşman dileğiyle Allahın izniyle 👼🏻

Guney_ Guney_
Ne güzel bir günde Bismillah demişsiniz tedaviye. İnşallah bu son olur da ,geride döktüğünüz gözyaşlarınız bu sefer sevinçten olur .Su gibi akıp geçsin zaman size de 🌱

Hepinizi heyecanla takip etmeye çalışıyorum , adınızı bilmesem de canı gönülden herbirinize dua ediyorum .Ben henüz bu yola çıkamadım ama birgün bende sizin geçtiğiniz yolları tecrübe ederek ,desteklerinizi bekleyeceğim .🥰
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin. İnşallah şeninde bu aşamalara geldiğin günleri göreceğiz işte o zaman da bütün dualarımız senin için olacak 🙏🏻🙏🏻

R Rosang
eluard eluard
R rededa
Kızlar, transferinizin 4. gününde kendinizi nasıl hissediyorsunuz bakalım,duygular ne alemde ? 💜

@Kolonya90

pucky06 pucky06
Embriyoların kalitesiyle ilgili son gelişme var mı ,yarın 5. gün oluyor sanırım ?🐣

Canım bugün senin namına çekebildiğim kadar "Ya Varis" çektim . İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz ,gönlünden geçene kavuşman dileğiyle Allahın izniyle 👼🏻

Guney_ Guney_
Ne güzel bir günde Bismillah demişsiniz tedaviye. İnşallah bu son olur da ,geride döktüğünüz gözyaşlarınız bu sefer sevinçten olur .Su gibi akıp geçsin zaman size de 🌱

Hepinizi heyecanla takip etmeye çalışıyorum , adınızı bilmesem de canı gönülden herbirinize dua ediyorum .Ben henüz bu yola çıkamadım ama birgün bende sizin geçtiğiniz yolları tecrübe ederek ,desteklerinizi bekleyeceğim .🥰
Canim benim Allah razi olsun senden guzel kalbinden insallah hepimizin dualari kabul olsun tez zamanda bebislerimize kavusalim emegimiz karsilik bulsun 🤲🥰🥰

arkadaslar histeroskobi olanların kaç milyara mâl oldu bu ameliyat? kağıtta 5600 yazıyor ama içinde ilaç vb yok diyor. toplamı merak ettim bana da bir adet sonrası yapılacak

R Rosang
eluard eluard
R rededa

@Kolonya90

pucky06 pucky06

Guney_ Guney_

Yaaa ne tatlısın ne güzel yüreklisin Allah razı olsun 🙏🏻💜 duaların kabul olsun inşallah çıkacağın yolda hep güzellikler seni bulsun 🙏
Bir sürü etken olduğu için şöyle oldu belirtiye yorayım diyemiyorum 😅 mesela sigarayı transferden sonra bırakabildim yoksunluktan gözlerim kararıyor olabilir olmayadabilir 🙏🏻 Kullanılan ilaçlardan da olabilir. Yoğun bir bel ağrım var hatta resmen kuyruk sokumum belim komple ağrıyor, sürekli gözlerim kararıyor ve ara ara gelen bir kalp çarpıntısı var 🤷🏼‍♀️ Küçük köftem oradaymış gibi hissediyorum ve davranıyorum.. umarım öyledir 🙏🏻💜

R Rosang
eluard eluard
R rededa

@Kolonya90

pucky06 pucky06

Guney_ Guney_

Kasık ve bel ağrısı var o hic kesilmedi dunden beride arada sıcak basıyo nedenini bilmiyorum :) sizin nasil:) Guzel dileklerin ve dualarin icin cok tesekkur ederimm Allah tez zamanda seninde guzel haberlerini almayı nasip etsin belkide bu yollara girmeden olur kismet :)

Yaaa ne tatlısın ne güzel yüreklisin Allah razı olsun 🙏🏻💜 duaların kabul olsun inşallah çıkacağın yolda hep güzellikler seni bulsun 🙏
Bir sürü etken olduğu için şöyle oldu belirtiye yorayım diyemiyorum 😅 mesela sigarayı transferden sonra bırakabildim yoksunluktan gözlerim kararıyor olabilir olmayadabilir 🙏🏻 Kullanılan ilaçlardan da olabilir. Yoğun bir bel ağrım var hatta resmen kuyruk sokumum belim komple ağrıyor, sürekli gözlerim kararıyor ve ara ara gelen bir kalp çarpıntısı var 🤷🏼‍♀️ Küçük köftem oradaymış gibi hissediyorum ve davranıyorum.. umarım öyledir 🙏🏻💜
Benimde çok bel.agrim.olmustu bence bebeğin seninle insallah

Araladaşlar yeni fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mı
3 aydan 3 aya fiyatlar yukseldigi icin bendeki kagitta dondurulmus embriyo ucreti 6.500 yaziyo degisti mi acaba ?

Cok cok abartmamak lazim, yarim litre su icmek yeter de artar. Benim mesanem genistir, sıkıştigimi anlamadim bile ona ragmen bir bardak bosaltmami istediler😁 mesane dolunca rahim daha dik duruma geliyormus.
Ben hiç su içmemiştim kızlar çünkü soğukta tuvalet ihtiyacım oluyor o yüzden hiç su içmedim yoksa tutamazdım

5600 canim, ilac yok zaten ama covid testleri gerekiyor sana ve refakatcine.
5600 dısında baska ücret almıyorlar mı canım? kağıtta baya ıvır zıvır yazıyor. yatış ayrı ücret, ilaç ayrı bilmem ne.. kalmalı mı oluyor hastanede? ben daha önce bulunduğum ilde yaptırdım akşamüstü yaptırdım diye kalmıştım ama kalmalı birşey değil diye biliyorum

Araladaşlar yeni fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mı
3 aydan 3 aya fiyatlar yukseldigi icin bendeki kagitta dondurulmus embriyo ucreti 6.500 yaziyo degisti mi acaba ?
bana verdikleri kağıtta da bu fiyat yazıyor. bu kağıdı 12 nisanda vermişlerdi bana, değişmesi an meselesidir😂

5600 dısında baska ücret almıyorlar mı canım? kağıtta baya ıvır zıvır yazıyor. yatış ayrı ücret, ilaç ayrı bilmem ne.. kalmalı mı oluyor hastanede? ben daha önce bulunduğum ilde yaptırdım akşamüstü yaptırdım diye kalmıştım ama kalmalı birşey değil diye biliyorum
Sana oda tahsis ediyorlar ama operasyon sonrasi birkac saat dinlenip cikiyorsun, gece kalmali degil. Oncesinde anestezi icin bazi kan tahlilleri isttiyorlar ama bunlar da pakete dahil. İlac olarak tam hatirlayamadim, yanlis yonlendirmiyim ilac yok diye.. ama en fazla antibiyotik ya vardi ya yoktu, oyle pahali ilaclar yok yani 🙈 5600 disinda verecegin ucret covid testleri ucreti olacak, onu da tabii nerede yaptirdigina bagli, devlette bedavaymis. ☺️

Back
X