Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Insallah inşallah🤲
Ben daha önce baska merkezlerde tedavi oldum 2-3 kere..
Fakat sonra translokasyon çıktı eşimde.. o yuzden pgt li yapacagiz. Memorial da ki ilk tedavim.. inşallah bana tutunacak sağlıklı bir embriyo bulabilirsek anne olacağım hayırlısıyla 🤲
Eşinizin translokasyon problemi hangi kromozomlar arasında ? Keza bunun dışında farklı bi sorun var mı ?

Bizden ısrarla burada yaptırın diye istediler ama yaptırmadık sorun olmadı, öyle girdik transfere. Eşimin önceki hastaneden sonuçları iyiydi ve yakın tarihliydi açıkçası tekrar para vermek istemedik zaten her şey para.
Sizin transfer sonucunuz çıktı mı peki ?

eluard eluard canım bugün özellikle senin için girdim dedim kesin yapmıştır test ama azmine hayran kaldım inanki🤭🤭 yarın güzel haberi görmek için tekrar gireceğim 🌺

C Civcivle01 canım senin de transferin hayırlı olsun dualarım seninle🥰

ahh ahh .. 😢
Peki probleminiz neydi ?
Devam ediyo musunuz tedaviye ?

Benim yumurta rezervim düşük, Allah kısmet ederse yeni tedaviye Temmuz'da başlayacağım. İnşallah bebeğime kavuştuğum tedavim olur. Rabbim hepimize sağlıklı, salih ve hayırlı evlatlarla anne olmayı nasip etsin. ,
Sizin kromozom yapışıklığı sanırım sorun. Kromozom analizinde mi ortaya çıktı, bana analiz yapıldı ama eşime yapılmamıştı karyotip analiz o da bugün kan verdi. 3 hafta sonra alacağız sonucu.

Eşinizin translokasyon problemi hangi kromozomlar arasında ? Keza bunun dışında farklı bi sorun var mı ?
Robertsonian translokasyonu var, 13 14 diye hatırlıyorum.
İnanın şu zamana kadar bunu dahi bilmiyorduk.
Bunu da öğreneli max 2 sene olmuştur. İlave bir sikinti var mi ona birsey diyemeyeceğim çünkü deneyimledikce bir şeyler çıkıyor

Benim yumurta rezervim düşük, Allah kısmet ederse yeni tedaviye Temmuz'da başlayacağım. İnşallah bebeğime kavuştuğum tedavim olur. Rabbim hepimize sağlıklı, salih ve hayırlı evlatlarla anne olmayı nasip etsin. ,
Sizin kromozom yapışıklığı sanırım sorun. Kromozom analizinde mi ortaya çıktı, bana analiz yapıldı ama eşime yapılmamıştı karyotip analiz o da bugün kan verdi. 3 hafta sonra alacağız sonucu.
Yaşınız kaç peki ?
Karyotip te belli oluyor evet , bundan 2-3 sene öncesine kadar yaklaşık 3 ayda sonucu çıkıyormuş . Şimdi ise 1 ay .. Tabi bulunduğunuz şehrin imkanlarına göre değişiklik gösteriyor.

Bunu da öğreneli max 2 sene olmuştur. İlave bir sikinti var mi ona birsey diyemeyeceğim çünkü deneyimledikce bir şeyler çıkıyor

Benim eşim 4 kardeşler ve eşim 3 numara ..
Kardeşinin 10 senedir çocuğu olmuyor ,bundan 2 sene öncesinde Allah'tan genetik bölümüne sevk etmiş aklıselim bi hoca da öğrenmişler ... Onca yıl boşa geçmiş düşünün...
Diğer kardeşlerinin çocukları var , bende 1 yılı aşkındır evliyim ve korunmadığım halde oluşmayınca açıksası şüphelendim ve eşimle teste gittik .
Sonuç ne yazık ki 13. ve 14. kromozomun kopması ve yapışması ,üst üste gelmiş ..
Haliyle normal yolla gebelik oluşma şansı %20 lerin altında ..
Üstelik oluşsa bile düşükle sonuçlanan çok örnek varmış araştırmalarıma göre ..
-ki bizde hiç gebelik olmadı ,çünkü sperm kalitesi yerlerde ...
Yani seninle aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim 😢

Bu arada yaşınız kaçtı ?
Eşiniz sperminde sıkıntısı yoksa (morfoloji ,hareketlilik) ve yumurta rezerviniz iyiyse sürecinizin başarı oranı benimkine göre çok daha iyi.

Bende 8 senelik evliyim 2 kere tup bebek yaptım farklı merkezlerde, genetike baktir diye de arkadaşım dedi açıkçası öylelikle öğrendik.
Bu kadar zaman hep normal denedik çünkü tup bebek çok zor bir süreç diye hiç bu şekilde istemiyorduk.ben 35 yaşındayım..morfoloji ve hareketlilik bu süreçte etkiliyor mu ,çünkü spermleri hep seçecekler sonuçta?
Yaşınız kaç peki ?
Karyotip te belli oluyor evet , bundan 2-3 sene öncesine kadar yaklaşık 3 ayda sonucu çıkıyormuş . Şimdi ise 1 ay .. Tabi bulunduğunuz şehrin imkanlarına göre değişiklik gösteriyor.

Benim eşim 4 kardeşler ve eşim 3 numara ..
Kardeşinin 10 senedir çocuğu olmuyor ,bundan 2 sene öncesinde Allah'tan genetik bölümüne sevk etmiş aklıselim bi hoca da öğrenmişler ... Onca yıl boşa geçmiş düşünün...
Diğer kardeşlerinin çocukları var , bende 1 yılı aşkındır evliyim ve korunmadığım halde oluşmayınca açıksası şüphelendim ve eşimle teste gittik .
Sonuç ne yazık ki 13. ve 14. kromozomun kopması ve yapışması ,üst üste gelmiş ..
Haliyle normal yolla gebelik oluşma şansı %20 lerin altında ..
Üstelik oluşsa bile düşükle sonuçlanan çok örnek varmış araştırmalarıma göre ..
-ki bizde hiç gebelik olmadı ,çünkü sperm kalitesi yerlerde ...
Yani seninle aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim 😢

Back
X