- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Tşk edermInsallah güzel sonuçlar alacaksınız.
Dualarımız sizinle olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk edermInsallah güzel sonuçlar alacaksınız.
Dualarımız sizinle olsun![]()
İnşallahHayırlı olsun canım insallah pozitifi göreceksin![]()
Hadi bakalım tazecik yeni bi anne daha yolda geliyorYarın transferimvar dualarınızı bekliyorum![]()
Eşinizin translokasyon problemi hangi kromozomlar arasında ? Keza bunun dışında farklı bi sorun var mı ?Insallah inşallah
Ben daha önce baska merkezlerde tedavi oldum 2-3 kere..
Fakat sonra translokasyon çıktı eşimde.. o yuzden pgt li yapacagiz. Memorial da ki ilk tedavim.. inşallah bana tutunacak sağlıklı bir embriyo bulabilirsek anne olacağım hayırlısıyla![]()
Merhabalar ..Ben hiç su içmemiştim kızlar çünkü soğukta tuvalet ihtiyacım oluyor o yüzden hiç su içmedim yoksa tutamazdım
Sizin transfer sonucunuz çıktı mı peki ?Bizden ısrarla burada yaptırın diye istediler ama yaptırmadık sorun olmadı, öyle girdik transfere. Eşimin önceki hastaneden sonuçları iyiydi ve yakın tarihliydi açıkçası tekrar para vermek istemedik zaten her şey para.
Benim hic belirtim yok, Carsamba gunu test gunum. Bakalim neyle karsilacagim![]()
Sizin transfer sonucunuz çıktı mı peki ?
ahh ahh ..Benim Aralık'ta olmuştu transferim, kimyasal oldu maalesef.![]()
ahh ahh ..
Peki probleminiz neydi ?
Devam ediyo musunuz tedaviye ?
Robertsonian translokasyonu var, 13 14 diye hatırlıyorum.Eşinizin translokasyon problemi hangi kromozomlar arasında ? Keza bunun dışında farklı bi sorun var mı ?
Benim olumsuzdu maalesefMerhabalar ..
Sizin transferiniz oldu sanırım , mesajınıza istinaden yanlış anlamadıysam ?
Yaşınız kaç peki ?Benim yumurta rezervim düşük, Allah kısmet ederse yeni tedaviye Temmuz'da başlayacağım. İnşallah bebeğime kavuştuğum tedavim olur. Rabbim hepimize sağlıklı, salih ve hayırlı evlatlarla anne olmayı nasip etsin. ,
Sizin kromozom yapışıklığı sanırım sorun. Kromozom analizinde mi ortaya çıktı, bana analiz yapıldı ama eşime yapılmamıştı karyotip analiz o da bugün kan verdi. 3 hafta sonra alacağız sonucu.
Robertsonian translokasyonu var, 13 14 diye hatırlıyorum.
İnanın şu zamana kadar bunu dahi bilmiyorduk.
Bunu da öğreneli max 2 sene olmuştur. İlave bir sikinti var mi ona birsey diyemeyeceğim çünkü deneyimledikce bir şeyler çıkıyor
Bu arada yaşınız kaçtı ?Robertsonian translokasyonu var, 13 14 diye hatırlıyorum.
İnanın şu zamana kadar bunu dahi bilmiyorduk.
Bunu da öğreneli max 2 sene olmuştur. İlave bir sikinti var mi ona birsey diyemeyeceğim çünkü deneyimledikce bir şeyler çıkıyor
Bende çok merak ediyorum dualarımız sizinle
Yaşınız kaç peki ?
Karyotip te belli oluyor evet , bundan 2-3 sene öncesine kadar yaklaşık 3 ayda sonucu çıkıyormuş . Şimdi ise 1 ay .. Tabi bulunduğunuz şehrin imkanlarına göre değişiklik gösteriyor.
Benim eşim 4 kardeşler ve eşim 3 numara ..
Kardeşinin 10 senedir çocuğu olmuyor ,bundan 2 sene öncesinde Allah'tan genetik bölümüne sevk etmiş aklıselim bi hoca da öğrenmişler ... Onca yıl boşa geçmiş düşünün...
Diğer kardeşlerinin çocukları var , bende 1 yılı aşkındır evliyim ve korunmadığım halde oluşmayınca açıksası şüphelendim ve eşimle teste gittik .
Sonuç ne yazık ki 13. ve 14. kromozomun kopması ve yapışması ,üst üste gelmiş ..
Haliyle normal yolla gebelik oluşma şansı %20 lerin altında ..
Üstelik oluşsa bile düşükle sonuçlanan çok örnek varmış araştırmalarıma göre ..
-ki bizde hiç gebelik olmadı ,çünkü sperm kalitesi yerlerde ...
Yani seninle aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim![]()