Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 9 tane embriyo vardı . 7 tanesi 5. Güne gitmiş bugün . 2 tanesi orta kalite olduğu için 5 tanesi pgtye gidecekmiş . İlk başladığımda 6 yumurta toplanır demişlerdi . Şükür bugünleri gördüm 🙏🙏 Devamı da gelir inşallah 🙏
Ayy ben bunu şimdi görüyorum. Hadi senin gibi olsun keşke 6 tanem 5. Günü görse 🙏🙏🤲 3 temmuz 3. Gün bilgisi arayacaklar sonra 5 temmuz 5. Gün elimizde ne var bakacağız 🙏🤲

cgdm5525 cgdm5525 canım iyi ki yaptırmışsın testlerini senin adına sevindim gerçekten de en önemli değer sende mutantlı çıkmış. Siz Temmuz da mı başlıyorsunuz nasipse
Geçtiğimiz hafta Yücel Hocayla Whatsapp üzerinden 20 dk görüntülü görüştük. Hatta video olarak da telefonuma kaydettim eşime izletmek için 🙈
Hatta hoca şöyle bi cümle kurdu,”ınstagramda canlı yayın yapıyor gibi hissettim sizinle olan görüşmemizi, nokta atışında sorular soruyorsunuz” diyerek biraz tebessüm ettik 😃

Pazartesi günü Samsun’dan İstanbul’a gidiyoruz fakat bu başlamak için değilde hocanın bizden istediği , özellikle eşimi Ürolojiden Mehmet Hocanın görmesi gerektiğini ve Sperm Fısh testi istedi..
Sonucu 15 günü bulabileceği için , erkenden 1 günlük için gidiyoruz.

Eğer spermde DNA hasar %40 üzerinde gelirse tüp bebek bile hayal olucak…

Memorial ‘da sadece şu konuda biraz tezatlık buluyorum ..
Tüp Bebek sürecinde muayene madem ücretsiz , mübarekler Üroloji bu işin kilit noktası … Niye Tüp bebek ekibinden sayılmıyor da 790₺ cik isteniyor☹️

Aynen aynen yeni başlıcam .
Kadın da tek bi hareketlilik olsa herşey allak bullak olabiliyor desene ..
Hakkımızda hayırlısı inş .

Bende emin olamadım çünkü düşük mü bu , yüksek mi diye ? Değer aralığı da nette farklı yazıyor çünkü , net bilgi alamamıştım .
Peki ortama kaç olmalı yanı bu hormonla ilgili bilgi paylaşabilir misin ?
Hangi seviyede yüksek deniliyor veya hangi seviye düşük oluyor
Progesteron yumurtalık tarafından üretilen bir hormondur. Progesteron, adet döngüsünün ortasında bir yumurta bırakıldığında, yani yumurtlama döneminde salgılanır. Progesteron, döllenmiş bir yumurtanın (embriyonun) rahim duvarına yapışmasını veya tutunmasını sağlamak için endometriumu (rahim duvarını) hazırlar.

Yüksek olunca hamilesin gibi düşünülüyor tam sökülme olmamış gibi.

Menopoz sonrası ve adet döngüsünün başlangıcındaki kadınlarda: 1 ng/mL veya altında
Adet döngüsünün ortasındaki kadınlarda: 5 ila 20 ng/mL
Hamileliğinin ilk trimesterinde olan kadınlarda: 11.2 – 90 ng/mL
Hamileliğinin ikinci trimesterinde olan kadınlarda: 25.6 – 89.4 ng/mL
Hamileliğinin üçüncü trimesterinde olan kadınlarda: 48.4 – 42.5 ng/mL

Geçtiğimiz hafta Yücel Hocayla Whatsapp üzerinden 20 dk görüntülü görüştük. Hatta video olarak da telefonuma kaydettim eşime izletmek için 🙈
Hatta hoca şöyle bi cümle kurdu,”ınstagramda canlı yayın yapıyor gibi hissettim sizinle olan görüşmemizi, nokta atışında sorular soruyorsunuz” diyerek biraz tebessüm ettik 😃

Pazartesi günü Samsun’dan İstanbul’a gidiyoruz fakat bu başlamak için değilde hocanın bizden istediği , özellikle eşimi Ürolojiden Mehmet Hocanın görmesi gerektiğini ve Sperm Fısh testi istedi..
Sonucu 15 günü bulabileceği için , erkenden 1 günlük için gidiyoruz.

Eğer spermde DNA hasar %40 üzerinde gelirse tüp bebek bile hayal olucak…

Memorial ‘da sadece şu konuda biraz tezatlık buluyorum ..
Tüp Bebek sürecinde muayene madem ücretsiz , mübarekler Üroloji bu işin kilit noktası … Niye Tüp bebek ekibinden sayılmıyor da 790₺ cik isteniyor☹️
Evet maalesef bazı testlerin ücretleri fazla oluyor. Şimdiden hayırlı yolculuk size. Rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün hayırlısıyla 🙏🏻 Bir sürü insan gelip gidiyor oraya yıl içerisinde, bazısının kucağı hemen doluyor, bazısı negatifler hayal kırıklıkları derken imtihanları devam ediyor. Allah’ım evlat hasreti ile yanan gönüllere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Çocuk imtihanımızı kolaylaştırsın 🙏🏻🙏🏻

Herkese merhabalar,
Benide biraz önce aradılar. 7 tane yumurta toplanmıştı. 6 tanesi olgun gelmiş 6 sı da döllenmiş. Ctesi 3 temmuzda tekrar arayacaklarmış 🙏🤲 beklemeye devam🥰
Cenab-ı Allah gönlünün muradını versin bir tanem benim . Dualarım buradaki tüm arkadaşlara 😊

Kızlar dün transfetim oldu kolanya 90 olarak katilmıstim ismimi düzelttim 😁 embriyonun kalitesi 6ab dediler kabuğundan çıkmış dediler soramadım bu iyi birşey mi anlamadım aklıma takıldı bu sekilde transfer olan var mı aramizda ?
Kolonyacim hayirli ugurlu olsun, insallah bu sefer olacak 🙌
Embriyon hatched embriyoymus demekki, bu cok iyi bir sey ☺️ tutunmaya daha elverisli oluyorlar 🎉🎉🎉

Kolonyacim hayirli ugurlu olsun, insallah bu sefer olacak 🙌
Embriyon hatched embriyoymus demekki, bu cok iyi bir sey ☺️ tutunmaya daha elverisli oluyorlar 🎉🎉🎉
Aynen oyle hatched dediler ilk defa duydum bende peki neden iki tane pgt ye gonderebilmisken daha iyise onu gondermemisler. Giden iki tane 6aa , 6ba ydi

@cig
@Civcivle01 transferinden hala güzel haber almayı bekliyoruz ,inş mutluluktan unutmuşsundur haber vermeyi .. 😌

Kumrusumru Kumrusumru Yarın sabah 3,5 yaşındaki hanım kıza kardeş için dualarımda olucaksın , Rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin . Sağlıklı yumurtacıklar olsun . 🐣🤲🏻

eluard eluard @Rosang @dengtev taze hamişler, kaçıncı haftadasınız ? 🤰🏻

@Esra00034 Sürece başladın mı ? 🩺

@pucky06 11 taneden 4 tane sağlıklı gelmesi az ama buna çoook şükür diyelim , transfere haber edersin zaten de şunu sormak istiyorum , tedaviye başlamadan önce eşinde ve sende herhangi bi kromozom sıkıntısı yoktu değil mi ? 🤡

N Nesliist 2 tane dondurulmuşun mu vardı ? Tekrar deneme yapıcaktın ,gelişme var mı ? 🧸

B beyhude58 Histereskopi oldun mu ?

S Saylove Madem 6. tedavin ,tecrüben büyük .. O halde 6. tedavin nokta atışın olsun inşAllah 🤲🏻🤗 OPU tarihin belli mi ?

@Nameless Warrior Rabbim bu sefer ki tedavinde yüzünü güldürsün inşAllah . 🤲🏻
12 tane kalan embriyo vardı ,dondurdun mu ?

@rededa 2. transferin ne zaman ? İlki negatifti demi ?

@Papatya_14 Senin 1 tanemiydi pgt li ... Sanki ara vermek istiyordun sanırım , dondurulmuşların da vardı ...Yanlış hatırlıyo olabilirim ksr bakma 🙄

@Guney_ 29 Haziran test gününüz değil mi ? Allahım inşAllah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın , bu son tedavin olsun .. Rabbimden her kadın için dileğim bu .. Herşey bizler için , inşAllah olacak ...

@Nurnur1010 Yani elinizde pgt li 1 embriyo mu mevcut ?

@Nhlky Aslında tekrar yumurta toplanması havuzlama işlemi falan olması sizin için ideal , dr ne diyor peki ? Şuan 1 embriyo varsa ..

@brcmmm Kaderdaşım 🤗
Kalbini ferah tut, Allahın izniyle o tertemiz gelecek , hep böyle düşün , inan senin için çok dua ediyorum . Eşimle bile paylaştığımda "İnşAllah olur , bize de umut olur" demişti. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin .. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Herbirinizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ..
Opu günlerinizde veya transferlerinizde evimde okuyabildiğim sureleri okuyorum .
Kalpten inanıyor ve Rabbime her darda kalan için sığınıyorum ...

Sevgiler 😘
Bazı sağlık sorunlarım oldu cnm bu yüzden inşallah ağustosa erteledim

Aynen oyle hatched dediler ilk defa duydum bende peki neden iki tane pgt ye gonderebilmisken daha iyise onu gondermemisler. Giden iki tane 6aa , 6ba ydi
Aa,ab,ba,bb iyi kabul ediliyor, rakamdan sonra c geliyorsa birinci ve ikinci satırda Bunlar düşük kalite kabul ediliyor, artı seninkiler güzel büyümüşler 5-6 en iyi kalitelerden , birde hücre yapıları da güzel sadece tutunması geriye kalmış güzel haberler aşırsın inşallah

Back
X