Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar dün transfetim oldu kolanya 90 olarak katilmıstim ismimi düzelttim 😁 embriyonun kalitesi 6ab dediler kabuğundan çıkmış dediler soramadım bu iyi birşey mi anlamadım aklıma takıldı bu sekilde transfer olan var mı aramizda ?
Masallah masallah 🧿 darısı başımıza🙏🤲

Amin canım insallah tutarda çok umutsuz transfer oldum bakalım ne olacak . Seni de yakindan takip ediyorum bana çok benziyor tedavi gidişatın insallah çok sayıda sağlıklı gelir 🤲

Amin canım insallah tutarda çok umutsuz transfer oldum bakalım ne olacak . Seni de yakindan takip ediyorum bana çok benziyor tedavi gidişatın insallah çok sayıda sağlıklı gelir 🤲
Valla inşallah bende bu tedavide çok umut besleyemiyorum😬 bakalım inşallah güzel şeyler olur🙏🎈🤲

İyiki yaptirmissin Cigdemcim Faktor 5 en onemli pihtilasma geni, mutant cikmis sende. İgne kullanman gerekecek Allah kismet ederse gebelik oldugunda ☺️ Bunu bilmeden gebe kalip kayip yasamak cok talihsizce oluyor, cok kadinin basina geliyor malesef. Sanslisin 🍓
Bende buraya sonucumu eklesem yorum yapabilir misiniz ,ben hiç anlamıyorum çünkü?

Aa,ab,ba,bb iyi kabul ediliyor, rakamdan sonra c geliyorsa birinci ve ikinci satırda Bunlar düşük kalite kabul ediliyor, artı seninkiler güzel büyümüşler 5-6 en iyi kalitelerden , birde hücre yapıları da güzel sadece tutunması geriye kalmış güzel haberler aşırsın inşallah
Maşallah kolonyacım çok güzel bir embriyoyu transfer etmişler sağlıkla ilerlesin 🙏🏻

Bende buraya sonucumu eklesem yorum yapabilir misiniz ,ben hiç anlamıyorum çünkü?
Bakariz tabii, ama Faktor 5 ve Faktor 2 disindaki mutasyonlarda doktorlarin bile bir fikir birligi yok malesef. Sadece bu iki genin dusuge sebep olabilecegini soyleyen doktorlar cogunlukta. Memorial de bunlara dahil.
Ama mesela Pai'nin de onemli oldugunu, zor elde edilmis kiymetli gebeliklerde gozardi edilmemesi gerektigini savunan doktorlar da var. Ben o yuzden igne kullanmayi tercih ettim 🙌 tabii perinatolog tavsiyesiyle.

Bakariz tabii, ama Faktor 5 ve Faktor 2 disindaki mutasyonlarda doktorlarin bile bir fikir birligi yok malesef. Sadece bu iki genin dusuge sebep olabilecegini soyleyen doktorlar cogunlukta. Memorial de bunlara dahil.
Ama mesela Pai'nin de onemli oldugunu, zor elde edilmis kiymetli gebeliklerde gozardi edilmemesi gerektigini savunan doktorlar da var. Ben o yuzden igne kullanmayi tercih ettim 🙌 tabii perinatolog tavsiyesiyle.
Cok tesekkur ederim..
Ben bir kere Bülent Kars diye bir dr a muayne olmuştum, o dr bu raporu gördüğünde direkt pıhtılaşma var hamile kaldığında kan sulandırici kullanman gerek dedi.ama memeorial da beril hoca pıhtılaşma yok dedi. Ama yine de inşallah gebelik oluştuğunda Ben kullanırım diye düşünüyorum..
Raporum da bu şekilde,değerli yorumlarınızı bekliyorum 🌺
20210702_110532.webp

Cok tesekkur ederim..
Ben bir kere Bülent Kars diye bir dr a muayne olmuştum, o dr bu raporu gördüğünde direkt pıhtılaşma var hamile kaldığında kan sulandırici kullanman gerek dedi.ama memeorial da beril hoca pıhtılaşma yok dedi. Ama yine de inşallah gebelik oluştuğunda Ben kullanırım diye düşünüyorum..
Raporum da bu şekilde,değerli yorumlarınızı bekliyorum 🌺
Eki Görüntüle 2881159
Ben de Bulent Kars a gittim, pihtilasma icin ☺️ Evet, Pai homozigotmus, Bulent bey icin yeterli bunu gormek zaten. Benim de Mthfr c677 ve pai heterozigot, Bulent bey igne ve coraspin yazdi. İcim rahat etsin diye kullaniyorum, aksi halde aklim cok takilacakti 🌻🌻🌻

Ben de Bulent Kars a gittim, pihtilasma icin ☺️ Evet, Pai homozigotmus, Bulent bey icin yeterli bunu gormek zaten. Benim de Mthfr c677 ve pai heterozigot, Bulent bey igne ve coraspin yazdi. İcim rahat etsin diye kullaniyorum, aksi halde aklim cok takilacakti 🌻🌻🌻
Tesekkur ederim 🙏bende inşallah hamile kaldığımda kullanacağım o zaman.genetik ile alakalı hep sınırlı bilgi var nedense
Hem dr larda hemde genel kaynaklarda..bakalım o sürece hayirla sağlıkla gelelim 🤗

Tesekkur ederim 🙏bende inşallah hamile kaldığımda kullanacağım o zaman.genetik ile alakalı hep sınırlı bilgi var nedense
Hem dr larda hemde genel kaynaklarda..bakalım o sürece hayirla sağlıkla gelelim 🤗
İnsallah, bebek olsun da igneyi tum aylarda kullaniriz tabiiki 🙌 Bulent hoca transferin 7. gunu baslatiyor, aklinda olsun ☺️ ona gore planlarsin kontrollerini. Ben kendisinden cok memnun kaldim ama evime cok uzak, takiplerde malesef kendisine gidemiyorum. Yine de bikac ayda bir gitmeyi dusunuyorum, gebelik saglikla ilerlerse 🍓🍓🍓

Benim de 2.kontrolüm Semra hanıma denk geldi yüzü düştü yumurtaların hiç büyümemiş diye.dozu arttırdılar.11 tane olgun yumurta oldu.10 tanesi döllenip,4 tanesi 5.güne geldi şükür.inşallah seninkiler de büyüyecektir merak etme
Kaç mm de opu oluyo? Benm 8. Gün 11mmde tam büyümemiş dediler

Arkadaşlar ben Semra hocaya gideceğim ama kimyasal gebeliklerim oldu hep bi tane de dış gebeliğim kimyasala şişli de bi çözüm bulunabilir mi acaba

Arkadaşlar ben Semra hocaya gideceğim ama kimyasal gebeliklerim oldu hep bi tane de dış gebeliğim kimyasala şişli de bi çözüm bulunabilir mi acaba
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla tekrarlayan düşükler yada kimyasal gebeliklerde bir takım genetik testler ve pıhtılaşma testi isteyip sonuçlarına göre hareket ediyorlar.

Back
X