Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten Kan Trombofili Genetik Test oluyor. Kaç panel diye sormuştum , paket olarak 12 li demişti .Fakat ben Araştırma Hastanesinde Genetik Bölüme aynı testi yaptırdığımda 6lı bakıyoruz demişti hoca . Önemli olan Faktör zaten . Gereksiz yere para vermeyinmerhaba acaba bu 2040 tl sadece kan trombofılı ucretı mı genetık test ucretı de ayrı mı ıcınde mı ?ben de hastane arastırıyorum koc unıye sormustum .
Belli olmaz ki canim, degeri dusuk baslayip katlayan cok oluyor. İnsallah iki gun sonra katlanmis olarak cikar degerinArkadaslar bugün test günümdü degerim 18 cikmis kimyasal oluyor değil mi soner beye yazdım ama henüz cevap vermedi
Bugün kaçıncı günündü acaba. 5. Gün embriyosu ise biraz düşük gibi oluyor ama yine de hoca 2 gün sonra tekrar isterArkadaslar bugün test günümdü degerim 18 cikmis kimyasal oluyor değil mi soner beye yazdım ama henüz cevap vermedi
Çok düşük bir olasılık ama hayırlısıBelli olmaz ki canim, degeri dusuk baslayip katlayan cok oluyor. İnsallah iki gun sonra katlanmis olarak cikar degerintek degerle kimyasal demek zor
![]()
Evet 5.gün embriyosu 9.günüm deger düşük kimyasal sanırımBugün kaçıncı günündü acaba. 5. Gün embriyosu ise biraz düşük gibi oluyor ama yine de hoca 2 gün sonra tekrar ister
Ya mucizeler oluyor ama seni umutlandirmak istememArkadaslar bugün test günümdü degerim 18 cikmis kimyasal oluyor değil mi soner beye yazdım ama henüz cevap vermedi
Biz kabullendik artık canım çok zor bir sınav ama yolumuza devam Allah büyük yardımcımız olsunYa mucizeler oluyor ama seni umutlandirmak istememzaten hemen kendimi kim sonuç paylasirsa sonuç alırsa yerine koyuyorum. Bu süreçte sanırım kucağa almadan hiçbir sey net değil. İnşallah mucize olur
![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah..Rabbım gönlüne göre hayirla sağlıkla tez vakitte nasip etsin inşallahÇok düşük bir olasılık ama hayırlısı
Amin canım dün sizi de okudum çok üzüldüm yazacak bisey bulamadım . Dualarım sizinle Allah bu yolda bu kadar emek veren herkese sağlıkla nasip etsinHakkında hayırlısı olsun inşallah..Rabbım gönlüne göre hayirla sağlıkla tez vakitte nasip etsin inşallah![]()
En güzeli bende öyle yapıyorum artık. Valla ne yapalım arkadaşım bizde böyle sinaniyoruzBiz kabullendik artık canım çok zor bir sınav ama yolumuza devam Allah büyük yardımcımız olsun
Hayırlı haberlerle birbirimize umut olmayı çok isterim inşallah güzel haberler gelirBu hafta N Nesliist ve kaderdaşımın M Meshk07 can sıkıcı haberleriyle geçti ..
Keza sayfada çok rastlamadım ama T Ty355859 da keza yine ...
İnanın ben ve burada birçok kadın sizler adına çok üzüldü. Ağladım desem yeri .
Asla ama asla aynı duyguyu paylaşamam belki ama Allah'ım dayanma gücü versin .
Daha fazla sınamasın , mükafatı bu dünyada yaşatsın bizlere ..
R rededa hadi senden bi hayırlı haber duyalım ...
S Saylove Bayramda hayırlı haberler duyarsın , Rabbim 3 nazar boncuğunu da nasip eylesin
Kızlar şimdilik sizdeyiz , güzel haberlerinizi vermeyi ihmal etmeyin
Ayy genetikten haber mi geldi
Ya canım beni aramadılar . Seni aradılar mı ?
Canim benim aslinda uzulecek bir tablo degil. Sadece sayi 17den 4e dustugu icin insan bir tuhafsiyor durumu ama malesef oluyor boyle. 6aa ve 6ab cok guzelKızlar lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var. 17 yumurtanın geldiği son durum çok üzdü beni.
Bugün embriyoların 5. günü. 4 tane embriyo 5. güne gelebilmiş. Bunların kaliteleri 6aa, 6ab, 3ac, 3ac. Murat bey pgt önermiyorum dedi.
Zaten iki tanesi çok kötü duruyor. Bu diğer iki tanesinin tutunma ihtimali nedir? Siz olsanız ne yaparsınız?
Heyecan doruktaysa sen de arayabilirsin generik lab.iYa canım beni aramadılar . Seni aradılar mı ?