Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba acaba bu 2040 tl sadece kan trombofılı ucretı mı genetık test ucretı de ayrı mı ıcınde mı ?ben de hastane arastırıyorum koc unıye sormustum .
Zaten Kan Trombofili Genetik Test oluyor. Kaç panel diye sormuştum , paket olarak 12 li demişti .Fakat ben Araştırma Hastanesinde Genetik Bölüme aynı testi yaptırdığımda 6lı bakıyoruz demişti hoca . Önemli olan Faktör zaten . Gereksiz yere para vermeyin

Arkadaslar bugün test günümdü degerim 18 cikmis kimyasal oluyor değil mi soner beye yazdım ama henüz cevap vermedi
Belli olmaz ki canim, degeri dusuk baslayip katlayan cok oluyor. İnsallah iki gun sonra katlanmis olarak cikar degerin 🙌 tek degerle kimyasal demek zor ☺️

Arkadaslar bugün test günümdü degerim 18 cikmis kimyasal oluyor değil mi soner beye yazdım ama henüz cevap vermedi
Bugün kaçıncı günündü acaba. 5. Gün embriyosu ise biraz düşük gibi oluyor ama yine de hoca 2 gün sonra tekrar ister

Ya mucizeler oluyor ama seni umutlandirmak istemem😥 zaten hemen kendimi kim sonuç paylasirsa sonuç alırsa yerine koyuyorum. Bu süreçte sanırım kucağa almadan hiçbir sey net değil. İnşallah mucize olur 🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲

Ya mucizeler oluyor ama seni umutlandirmak istemem😥 zaten hemen kendimi kim sonuç paylasirsa sonuç alırsa yerine koyuyorum. Bu süreçte sanırım kucağa almadan hiçbir sey net değil. İnşallah mucize olur 🙏🙏🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲
Biz kabullendik artık canım çok zor bir sınav ama yolumuza devam Allah büyük yardımcımız olsun

Bu hafta N Nesliist ve kaderdaşımın M Meshk07 can sıkıcı haberleriyle geçti ..
Keza sayfada çok rastlamadım ama T Ty355859 da keza yine ...
İnanın ben ve burada birçok kadın sizler adına çok üzüldü. Ağladım desem yeri .
Asla ama asla aynı duyguyu paylaşamam belki ama Allah'ım dayanma gücü versin .
Daha fazla sınamasın , mükafatı bu dünyada yaşatsın bizlere .. 🤲🏻💜

R rededa hadi senden bi hayırlı haber duyalım ...
S Saylove Bayramda hayırlı haberler duyarsın , Rabbim 3 nazar boncuğunu da nasip eylesin🧬🐣

Kızlar şimdilik sizdeyiz , güzel haberlerinizi vermeyi ihmal etmeyin

Herkese selamlar 19 nisanda bende ön görüşmemi yaptım gönül ve semra hocayla 2 başarısız tüp bebek denemem oldu bizim sorunumuz yumurta kalitesizliği 28 nisan da test verdim sonucu bekliyoruz ona göre bizdd başlayacağiz o zamandan beri hepinizi takip ediyorum burada hep zor vakalar var ama çoğunun sonucu güzel oluyor inşallah bizler de bigün güzel haberler verebiliriz buradaki desteği ve dayanışmayı çok seviyorum..

Bu hafta N Nesliist ve kaderdaşımın M Meshk07 can sıkıcı haberleriyle geçti ..
Keza sayfada çok rastlamadım ama T Ty355859 da keza yine ...
İnanın ben ve burada birçok kadın sizler adına çok üzüldü. Ağladım desem yeri .
Asla ama asla aynı duyguyu paylaşamam belki ama Allah'ım dayanma gücü versin .
Daha fazla sınamasın , mükafatı bu dünyada yaşatsın bizlere .. 🤲🏻💜

R rededa hadi senden bi hayırlı haber duyalım ...
S Saylove Bayramda hayırlı haberler duyarsın , Rabbim 3 nazar boncuğunu da nasip eylesin🧬🐣

Kızlar şimdilik sizdeyiz , güzel haberlerinizi vermeyi ihmal etmeyin
Hayırlı haberlerle birbirimize umut olmayı çok isterim inşallah güzel haberler gelir🙏 gelmesede hazırlıklıyim🙏🥰

Kızlar lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var. 17 yumurtanın geldiği son durum çok üzdü beni.

Bugün embriyoların 5. günü. 4 tane embriyo 5. güne gelebilmiş. Bunların kaliteleri 6aa, 6ab, 3ac, 3ac. Murat bey pgt önermiyorum dedi.

Zaten iki tanesi çok kötü duruyor. Bu diğer iki tanesinin tutunma ihtimali nedir? Siz olsanız ne yaparsınız?

Kızlar lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var. 17 yumurtanın geldiği son durum çok üzdü beni.

Bugün embriyoların 5. günü. 4 tane embriyo 5. güne gelebilmiş. Bunların kaliteleri 6aa, 6ab, 3ac, 3ac. Murat bey pgt önermiyorum dedi.

Zaten iki tanesi çok kötü duruyor. Bu diğer iki tanesinin tutunma ihtimali nedir? Siz olsanız ne yaparsınız?
Canim benim aslinda uzulecek bir tablo degil. Sadece sayi 17den 4e dustugu icin insan bir tuhafsiyor durumu ama malesef oluyor boyle. 6aa ve 6ab cok guzel 🙌 yas kacti ve genetik problem var miydi? Muray bey neden onermedi acaba? Bir sorununuz yoksa onermemis olabilir sadece 2 embriyo icin. Ama translokasyon gibi bir durumunuz yoksa ve 35 yas altiysaniz Ngs'den 2/3 oraninda saglikli donme ihtimali var, bu bir genelleme tabiiki 🌻 Ben pgt yanlisiyim, bu olanagin degerlendirilmesi gerektigini dusunenlerdenim, o yuzden 6aa ve 6ab yi yollamayi tercih ederdim ama bir sorununuz yoksa ve 35 yas altiysaniz gercekten elzem degil tabiiki 🙌 Bugun karar vermen gerekecek tabii, hizlica en dogru karari verirsin insallah ❤️

Back
X