Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar şimdi aradım genetiği sonuç çıkmış ama doktorunuz size bilgi verecek dedi ama şunu söyleyeyim transfer olacak dedi gerisini doktor söylesin dedi. Bakalım 5 tane gitmişti pgtye ,doktor arayacakmış bugün 🙏🙏🙏 S Saylove hadi sen de ara senin de çıkmıştır inşallah 🙏🙏🙏
Gözünüz Aydın 🥰🌸

Yaa ben sana dedim ama çıkmıştır diye🥰 benim bu kitte çalışılmamıstir ya. Sen 25 inde verdin ve bir arkadaşın çıktığını gördüm de ondan sana dedim. Benim 5 temmuzda iki tane 6 temmuzda 1 tane gitti. 4-5 gün oldu o kadarda erken çıkmaz🤣 demi ama. Senin adına çok sevindim🙏🙏🙏 harika haber ama🥰🥰🥰
Canımm benim 26 da yumurta toplandı 2 temmuzda gitti pgtye . Ben de beklemiyordum bana 20 gün demişlerdi ama çıkmış sonuç 🙏🙏 bakalım kaç tane sağlıklı var 🙏🙏 Senin güzel haber de gelir az kaldı inşalllah😍😍😍🙏🙏🙏

Derken bak Kumrusumru Kumrusumru bize guzel haber getirdi. Zor zamanlar ve cok hassaslasiyoruz, biliyorum.. ama sen her zamanki umudunu koru, biz seni oyle tanidik ☺️
Bir de hala vakit varken, kullanmiyorsan ari sutu gibi takviyeler kullansan, eminim faydasi olur kaliteye 🍓
Evet ya hakikaten , hemen bi gülümseme geliyor insana . Umudumu hiö kaynetmek istemiyorum . Mucizelere inanıyorum ben ..
İnşallah hayırlısıyla burdaki herkes güzel haberler alır . Yatıp kalkıp dua ediyorum valla . Allah’ım daha ağır başka bişeyle sınamasın 🤲🏻
Arısütü 😉

Canımm benim 26 da yumurta toplandı 2 temmuzda gitti pgtye . Ben de beklemiyordum bana 20 gün demişlerdi ama çıkmış sonuç 🙏🙏 bakalım kaç tane sağlıklı var 🙏🙏 Senin güzel haber de gelir az kaldı inşalllah😍😍😍🙏🙏🙏
Canım bende şuan elim ayağım titreyerek aradım. Şuan analizde dediler pztesi sunucunuz çıkacak dediler. Öğleden sonra arayabilirsiniz dediler. Allahim bak şimdi uyku yok bana 🥵

Canım bende şuan elim ayağım titreyerek aradım. Şuan analizde dediler pztesi sunucunuz çıkacak dediler. Öğleden sonra arayabilirsiniz dediler. Allahim bak şimdi uyku yok bana 🥵
Ayyy deme dur sakin ol evrene pozitif enerji yollayalım bolca dua edelim pazartesi güzel haberler alacağız inşallah 🙏🏻🙏🏻

Oooff oof valla zor bekleyiş ikidir olumsuzu duydum şuan da farklı bir sey duyacağıma inancım yok oof ooff 😥 ama yine kalbim hop hop ediyor 🥵
Ayy öyle deme evrene pozitif msj gönder . Bu sefer olacak olacak olacak inşallah . Valla kendim kadar sana da heyecan yaptım . Benim de elimde tel bekliyorum doktoru 🙏

İnsanın umudu kırılıyor biliyorum ama olumlu düşünüp iyiyi istemekten başka yol yok. İyi düşüneceğiz iyi olacak bu sefer 🙏🏻🙏🏻
Tamam suan pozitif düşünce yüklüyorum kendime 🙏🙏🙏 sağlıklı sağlıklı sağlıklı enaz iki sağlıklı gelsin insalllllaaahhhh 🤲🤲🤲🤲🙏🤲🤲

Bak Allah'tan sonucu biliyorsun iyiki gaza getirdim seni 🤣🥰🙏
Ayy canım çoook sağol sen söylemesen ben asla aramazdım . Bana 20 günde ancak gelir dediler . Evet en azından elimizde sağlıklı var ama kaç tane bakalım öğreneceğiz . İkimizde güzel sonucu alıp kutlayalımmmmm😍😍😍🥳🥳🥳

Back
X