Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy canım çoook sağol sen söylemesen ben asla aramazdım . Bana 20 günde ancak gelir dediler . Evet en azından elimizde sağlıklı var ama kaç tane bakalım öğreneceğiz . İkimizde güzel sonucu alıp kutlayalımmmmm😍😍😍🥳🥳🥳
Ağızın bal yesin,🥰🥰 valla tedavilerden git gel yapa yapa süreçleri öğrendim 🤣 inşallah birbirimize yoldaş oluruz🙏🤲

17 tane yumurtam toplandı. Bunlardan 11 tanesi olgundu. 8 tane döllendi. Elimde 2 tane kaldı. Ben hiçbir şey anlamadım. Başta acaba kaç tanesini pgt ye göndeririz, bütçemiz ne kadarına yeter diye düşünürken pgt ye gidecek embriyo sayımız ortada. Büyük bir hayal kırıklığı. Bari elimiz boş dönmesek :KK43:
Sakın üzülmeyin,en azından 2 tane de olsa gidecek bir embryonuz var..Ben olsam gonderirdim, 5 yada 6.gun olanları..sağlıklı gelme ihtimali de yüksek..Bende şöyle bir durum yaşamıştım farklı bir merkezde 3 sene önce,21 yumurta toplandi, min 5 tane göndeririz pgt ye derken,4.gune dahi embriyo gelmedi..onun bir şokunu yaşamıştık ama demekki o dönem nasip olmayacakmış.. o sebep ile şükür ki 2 embriyonuz var🧿 ,insallah Allah in izniyle onlar sağlıklı gelecek 🤲

Kızlar şimdi aradım genetiği sonuç çıkmış ama doktorunuz size bilgi verecek dedi ama şunu söyleyeyim transfer olacak dedi gerisini doktor söylesin dedi. Bakalım 5 tane gitmişti pgtye ,doktor arayacakmış bugün 🙏🙏🙏 S Saylove hadi sen de ara senin de çıkmıştır inşallah 🙏🙏🙏
Yaaa muhtesem bir haber....1 tane bile olsa cepte bir sağlıklı embriyo var🧿 suan transfer için rahim hazırlıkları başlasın... 🌺🌺

Kızlar doktor aradı 5 taneden 2 sağlıklı gelmiş. 6,13,15 kromozomlarda sıkıntı varmış diğerlerinde. Biz de eşimle bildiğimiz bir sıkıntı yoktu . Demek ki biZde kromozom sıkıntısı varmış. İnşallah tutunur bakalım .
Cok sukur cok sukur 🧿🧿🧿 ne guzel haber 🍓🍓🍓 iki kardes olarak hayat bulsunlar insallah ☺️
Bizim de kromozomlarimizda problem yoktu esimle ama bir embriyomuzda trizomi 6 cikmisti. Bizim kromozomlarla embriyolarin kromozomlari ayri, anomali denk gelebilir her saglikli ciftin embriyosuna da 🙌 o yuzden ngs yi yaptirmakta fayda goruyorum ben de 🌞🌞🌞

Kızlar doktor aradı 5 taneden 2 sağlıklı gelmiş. 6,13,15 kromozomlarda sıkıntı varmış diğerlerinde. Biz de eşimle bildiğimiz bir sıkıntı yoktu . Demek ki biZde kromozom sıkıntısı varmış. İnşallah tutunur bakalım .
Cok sevindim,çok şükür 🙏kromozom sıkıntısı olmasa da ciftlerde embriyo formunda çıkabiliyormus..bizde translokasyondan dolayı 13 14 birde ilave 20 yada 21 demişlerdi sıkıntılı kromozomlara, biz ilave neden oldu dediğimizde olabiliyor böyle demişlerdi.. bakalım hayırlısı.. inşallah daha guzel haberler alarak devam edelim grubumuza🤲🧿🌺💕

Ay hadi şükür 🙏🤲 oof oof bak yine korku geldi bana😅 1 tane olsun benim olsun bari 😅🤲🙏

Arkadaşlar merhaba bugün transferimin 5. Günü erken gebelik testi yaptım bi bakar mısınız böyle silik görüp de pozitif çıkan var mı
93459683-09EC-4142-AC66-5AFD9037827B.webp

Arkadaşlar merhaba bugün transferimin 5. Günü erken gebelik testi yaptım bi bakar mısınız böyle silik görüp de pozitif çıkan var mı Eki Görüntüle 2886628
merhabaa hayirli olsum😊bende oyle silik bir sey cikmisti.pozitivi gordum ama daha kese falan gozukmedi yarin gidicez.cox fazla agrim falan var men dish gebeliktden korkuyorum🥴

merhabaa hayirli olsum😊bende oyle silik bir sey cikmisti.pozitivi gordum ama daha kese falan gozukmedi yarin gidicez.cox fazla agrim falan var men dish gebeliktden korkuyorum🥴
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla keseyi kalp atışını görür kucağınıza alırsınız 😊 net atamamışım ama bu daha net 5. Gün için çok silik geldi korktum açıkçası ngs den sağlıklı dönen tek embriyom inşallah yarın koyulaşır teşekkür ederim bu arada

Eklentiler

• E2EEBB50-1200-47A7-859F-36372E879231.webp
    E2EEBB50-1200-47A7-859F-36372E879231.webp
    32 KB · Görüntüleme: 39
Cok sukur cok sukur 🧿🧿🧿 ne guzel haber 🍓🍓🍓 iki kardes olarak hayat bulsunlar insallah ☺️
Bizim de kromozomlarimizda problem yoktu esimle ama bir embriyomuzda trizomi 6 cikmisti. Bizim kromozomlarla embriyolarin kromozomlari ayri, anomali denk gelebilir her saglikli ciftin embriyosuna da 🙌 o yuzden ngs yi yaptirmakta fayda goruyorum ben de 🌞🌞🌞
Sağol canım amin inşallah . Umarım tutunur da emekler boşa çıkmaz . Yaa ben de çok üzüldüm demek biz de kromozom bozukluğu varmış diye . Demek ki oluyormuş . 5 taneden 2 az gibi geldi canım sıkıldı . Tutunur inşallah Allahım 🙏🙏🙏

Cok sevindim,çok şükür 🙏kromozom sıkıntısı olmasa da ciftlerde embriyo formunda çıkabiliyormus..bizde translokasyondan dolayı 13 14 birde ilave 20 yada 21 demişlerdi sıkıntılı kromozomlara, biz ilave neden oldu dediğimizde olabiliyor böyle demişlerdi.. bakalım hayırlısı.. inşallah daha guzel haberler alarak devam edelim grubumuza🤲🧿🌺💕
Canımm çok sağol🙏🙏 Allah güzel kalbine mükafatını en kısa zamanda verecektir inanıyorum 🙏🙏🙏 Dualarımdasın ❤️❤️❤️

Sakın üzülmeyin,en azından 2 tane de olsa gidecek bir embryonuz var..Ben olsam gonderirdim, 5 yada 6.gun olanları..sağlıklı gelme ihtimali de yüksek..Bende şöyle bir durum yaşamıştım farklı bir merkezde 3 sene önce,21 yumurta toplandi, min 5 tane göndeririz pgt ye derken,4.gune dahi embriyo gelmedi..onun bir şokunu yaşamıştık ama demekki o dönem nasip olmayacakmış.. o sebep ile şükür ki 2 embriyonuz var🧿 ,insallah Allah in izniyle onlar sağlıklı gelecek 🤲
Çok teşekkür ederim. Dün akşam laboratuvardan aradılar. 2 tane orta kalite embriyo vardı. Onları 6. gün için bekleteceklerdi ama dün akşam blastokist evresine gelmişler. O yüzden onları da dondurmuşlar. 2 tane de iyi kalitede varmış. Umarım sorun çıkmadan tutar biri. 🙏

Çok teşekkür ederim. Dün akşam laboratuvardan aradılar. 2 tane orta kalite embriyo vardı. Onları 6. gün için bekleteceklerdi ama dün akşam blastokist evresine gelmişler. O yüzden onları da dondurmuşlar. 2 tane de iyi kalitede varmış. Umarım sorun çıkmadan tutar biri. 🙏
Pgt ye gitmeyecek değil mi ? Transfer ne zaman olacak ?

Pgt ye gitmeyecek değil mi ? Transfer ne zaman olacak ?
Yok zaten kalitesiz olanlardan ümitleri yoktu. Kaliteli olanlara da pgt önermediler. 6aa,6ab kalite iyi, gerek yok demişlerdi.

2 tane 3ac kalitede embriyo vardı. Onları 6. güne bekletelim demişlerdi. Dün akşam aradılar. 3ac kalitedeki yumurtalar blastokist evresine ulaşmışlar. O yüzden direkt donduracağız dediler. Biz de tamam dedik. Bu durumda hiç birine pgt yapılmamış oldu.

Back
X