Sadece doktor onayi kaldiysa bayramdan sonra sonucu alirsiniz diye dusunuyorum o zamanTrombofiliyi yaptıralı 2 ay 10 gün olmuş. Bugün konuştum çıkmış ama doktor onaylamamış bilgi veremem dedi. Takip doktorum da perinatolog değil. Kan tahlilinde fibronijen ve aptt bakılmış onlar da normal dedi. Endişelenmeyin filan dedi ben de üsteleyemedim. Bu pıhtılaşmanın düşüğe neden olduğu kanıtlanmamış bir şey mi acaba? Çünkü doktorlar da hem fikir değil. Ya da düşük olmasını mı bekliyorlar anlamıyorum.
Ben en iyisi yarın lab.lara sorayım en kısa sürede çıkabilecek varsa yaptırayım. Sonra da bir perinatologla görüşmeliyim sanırım. Çok teşekkür ederim detaylı açıklamanız için.

Doktorlar kesinlikle hemfikir degil, tekrarlayan dusukleri olmayan hastalara belli genlerdeki mutasyonlar disinda igne ve hap yazmiyor pek cogu zaten.. En onemli olan Faktor 5 ve Faktor 2de mutasyon cikarsa cogu doktor yazar ama...(bu genlere yazmayani da duydum gerci

Ama kimi doktor icin de cok onemli... Acikcasi hasta icin de psikolojik bir rahatlama bazen. Benim icin oyle en azindan. Cok cok elzem degildi kullanmam ama bu kadar zor eldd edilmis bir gebelikte her turlu onlemi alip elimden geleni yapmak istedim

İgne yazanlar genelde perinatologlar oluyo, siz de bu konuda hassas olan bi tane bulup giderseniz bu sorun cozulur insallah