Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok zormuş kızlar.. Eşimin azosperm olduğunu öğreneli 1 sene olacak. 1 kez bile of demedik, hayatımızı etkilememesi için çabaladık. Ama son bir aydır yaşadıklarım, çevremden gördüklerim beni yıpratmaya başladı. En zoru da beni anlayan kimsenin olmayışı. İçimi dökememek.. Eşimden gizli gizli ağlıyorum.. Bu sabah bebeğimi emzirdiğim rüyayla uyandım... 1 tane bile sperm hücresi yok.. Duanızı eksik etmeyin olur mu? Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin 🙏

Merhaba, kan pıhtılaşması olan ya da bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi. Transferden önce Gonal f kullanırken ayak bileklerimde ve boyun damarlarımda ağrı oldu. Daha önce klomen kullanmıştım bir kez o zaman da olmuştu. Yücel bey pıhtılaşma ile ilgisi olabilir, yan etkidir dedi. Test istemediysek bir bakmakta fayda var demişti. Ama hiç üzerinde durmadı. Transfere kadar sonuç çıkmayacağı için de devlette yaptırdım. 2 ay oldu hala da çıkmadı sonuç. Transferden sonra da hiç hap iğne mevzusu olmadı. Kolay kolay vermiyorlar sanırım.

Babamın derin ven trombozu problemi var. Zaten bana da ailede olduğu için test yaptılar. Şimdi 11 hafta bitti. Bacaklarımdaki ağrı tekrar başladı. Ağrıyı nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama kas ya da eklem ağrısı gibi değil. Daha çok gerilme, damar acısı gibi bir ağrı. Gebelik başlangıcında kan testlerinde doktor fibrinojen de bakmış, değerim 423. Şu an takibimi yapan doktor da bunda bir sıkıntı yok gebelikte artar dedi. Pıhtılaşma için de bir yorum yapmadı. Biraz endişeliyim. Özelde sordum trombofili o da öyle 2 güne çıkan bir şey değilmiş. Zeynep Kamil de sonucunuz bayram sonrası çıkar diyor. Sizce en hızlı yapacak olan özeli bulup yaptırmalı mıyım. Asıl sorum pıhtılaşması olanların böyle damar acısı gibi bir ağrısı oluyor mu?
Ben daha transfer olmadım ama son yumurta toplamamda gonal f kullandım seninle aynı durumdayım diz altı baldirlarim o kadar ağrı cekiyorumki size anlatamam bir buçuk aydır gitmedigim doktor kalmadı emarlar ultrasonlar ortopedi nöroloji kardiyoloji dahiliye daha bir sürü doktor .Evlat sahibi olmayı heves ederken kendimle uğraşıyorum herşeyin hayırlısı.Derin ven trombozu iki kere bakıldı akciğer anjiyografi oldum pıhtı için çünkü bu ilaçlar yapabiliyirmus .Vücudumu geri istiyorum bir an önce.

Bizede aynisi dendi spermde sorun yok en iyisini buluyrz ama demekki bulunamamis bende umarim sizinki çok guzel olur hayirli olsun ben tedavi sirasinda da çok saskindim surekli benle ilgilendiler esime soru bile sorulmadi 10 yumurta gitti bnm
Olsun valla ben paso kendim gittim geldim hemde İzmir'den. Eşim sadece toplama zamanı geldi düşün olan kadınlara oluyor. 😅 Yani malesef böyle böyle güzel sonuç gelecek ben inandım sizde inanın 👌🙏

Çok zormuş kızlar.. Eşimin azosperm olduğunu öğreneli 1 sene olacak. 1 kez bile of demedik, hayatımızı etkilememesi için çabaladık. Ama son bir aydır yaşadıklarım, çevremden gördüklerim beni yıpratmaya başladı. En zoru da beni anlayan kimsenin olmayışı. İçimi dökememek.. Eşimden gizli gizli ağlıyorum.. Bu sabah bebeğimi emzirdiğim rüyayla uyandım... 1 tane bile sperm hücresi yok.. Duanızı eksik etmeyin olur mu? Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin 🙏
Benim arkadaşımın eşi azospermken inanmazsın kendiliğinden hamile kaldı. Doğurdu bile. Bence bu sürecin başı psikoloji. Bu dediğim arkadaşlarım boşandılar uzun süre uğraşlardan sonra. Tekrar bir görüşmede yakınlaşmislar hopp çocuk. Adam benim çocuğum olmaz başkasından dedi düşün. Onun için ben bunuda gördükten sonra imkansız bir şey olduğuna inanmıyorum.sizinde olacak yeterki psikolojik olarak kendinizi rahatlatin🙏🙏

Benim arkadaşımın eşi azospermken inanmazsın kendiliğinden hamile kaldı. Doğurdu bile. Bence bu sürecin başı psikoloji. Bu dediğim arkadaşlarım boşandılar uzun süre uğraşlardan sonra. Tekrar bir görüşmede yakınlaşmislar hopp çocuk. Adam benim çocuğum olmaz başkasından dedi düşün. Onun için ben bunuda gördükten sonra imkansız bir şey olduğuna inanmıyorum.sizinde olacak yeterki psikolojik olarak kendinizi rahatlatin🙏🙏
Rabbim ol dedikten sonra oluyor.. Bizlere de nasip olur inşallah 🙏 Şu son 1 aya kadar çok çok rahattım. Ama yaşadıklarım beni alt üst etmeye başladı. Bi arkadaşımla aram bozuldu, bu süreçte hamile kaldı. Kızım olursa adını Duru koyacaktım. Bunu bile bile kendi çocuğuna koyuyor. Sırf nispetinden, durumumu bildiğinden. İster istemez etkiliyor işte, içim sıkışıyor.. Her şey çocuk değil derdim geçerdim. Artık diyemiyorum

Rabbim ol dedikten sonra oluyor.. Bizlere de nasip olur inşallah 🙏 Şu son 1 aya kadar çok çok rahattım. Ama yaşadıklarım beni alt üst etmeye başladı. Bi arkadaşımla aram bozuldu, bu süreçte hamile kaldı. Kızım olursa adını Duru koyacaktım. Bunu bile bile kendi çocuğuna koyuyor. Sırf nispetinden, durumumu bildiğinden. İster istemez etkiliyor işte, içim sıkışıyor.. Her şey çocuk değil derdim geçerdim. Artık diyemiyorum
Rabbim sana da nasip edecek inşallah canım.yeter ki pes etme bir gün mutlaka olacak allah izin verirse🙏🏻.bende çok acılar çektim. insanlar çok merhametsiz maalesef.bile bile gözüne sokuyorlar dile getiriyorlar.bu sabrının karşılığını rabbim bir gün verecek inşallah🙏🏻🙏🏻

Evet dediğin gibi düşüncesiz insanlar çok. Boşver valla ben baska seylere de yöneldim. Yani olursa olur olmazsa da olmaz. Bu düşünceden sapmiyorum artık 😊

Rabbim sana da nasip edecek inşallah canım.yeter ki pes etme bir gün mutlaka olacak allah izin verirse🙏🏻.bende çok acılar çektim. insanlar çok merhametsiz maalesef.bile bile gözüne sokuyorlar dile getiriyorlar.bu sabrının karşılığını rabbim bir gün verecek inşallah🙏🏻🙏🏻
Aminn inşallah canım 🙏 🌸

Evet dediğin gibi düşüncesiz insanlar çok. Boşver valla ben baska seylere de yöneldim. Yani olursa olur olmazsa da olmaz. Bu düşünceden sapmiyorum artık 😊
Doğru söylüyorsun canım. Kafamı dağıtacak başka şeylere yönelmek gerek 🌺☺️

Selam kızlar, omega-3 vitaminini devamlı kullanıyor musunuz? Gebelik öncesi başlayıp gebeliktede devam edilmesi gereken bir vitaminmiş sanırım. Hangi markaları kullanıyorsunuz

Bugün embriologla görüştüm 11 taneden 5.gune giden 2 tanesi 3ba ve 2aa deymis ne diosunuz bu sekilde olup olumlu olanlar yazabilir mi

Bugün embriologla görüştüm 11 taneden 5.gune giden 2 tanesi 3ba ve 2aa deymis ne diosunuz bu sekilde olup olumlu olanlar yazabilir mi
Birkaç sene önce burada yazan bir arkadaş vardı ismini hatırlayamadım.onun embriyosu da 3ba kalitedeydi.transfer olacağı gün çözüldükten sonra 3aa kalitesinde olmuş Ve pozitif olmuştu

Daha şahsım adına tedavi görmedim ama biraz için rahatlatmaya çalış , Rabbim gönlünden geçeni nasip eder inş.
2. tedavin miydi bu , yaşın vs bilmiyorum ama ?

Ben daha transfer olmadım ama son yumurta toplamamda gonal f kullandım seninle aynı durumdayım diz altı baldirlarim o kadar ağrı cekiyorumki size anlatamam bir buçuk aydır gitmedigim doktor kalmadı emarlar ultrasonlar ortopedi nöroloji kardiyoloji dahiliye daha bir sürü doktor .Evlat sahibi olmayı heves ederken kendimle uğraşıyorum herşeyin hayırlısı.Derin ven trombozu iki kere bakıldı akciğer anjiyografi oldum pıhtı için çünkü bu ilaçlar yapabiliyirmus .Vücudumu geri istiyorum bir an önce.
Çok geçmiş olsun. Bu geliştirici ilaçların yan etkisiymiş. Bu arada hormon ilaçlarının bir çoğu, progesteron ve doğum kontrol hapı da dahil böyle yan etkilere sahip. Tabi kullanmadan önce sorgulanmıyor bile. Ben gonal f sırasında ayakkabılarımı giyip bağcıklarını bağlayamıyordum bileklerimin ve ayak üstündeki damarların acısından. İşin diğer boyutu insan çok tedirgin oluyor. Ağrısı acısı neyse de damar bu yani, tıkanıklık vs. çok ciddi sonuçlar doğurabilir. Şimdi de hala pıhtılaşma sonucum olmadığı için bu sefer de bebeğe bir şey olur mu tedirginliğini yaşıyorum. Maalesef bayram öncesi de özelde yaptıramadım 20 gün sürer dediler. Artık bundan sonrası nasip dedim mecburen. Umarım siz de en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. Transferden önce çözülürse de iyi olur tabii.

Ilk tedavi yas 30 tüm değerlerim çok iyiydi esimin morfoloji 0
Tüp Bebek işi herşeyden önce nasip meselesi …
Buna ek olarak da tıbbın şansı kalıyor ..
Bana kalırsa şansınız yüksek , aynı yaştayız benim eşiminde spermi çok sıkıntılı fakat genetik problemi var en büyük sorun o ..
Yani diyeceğim o ki ; inan Rabbim daha kötüsünü göstermesin 😔

Back
X