Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Önceki gibi olmasa da devam ediyor. Önceden inanılmaz çoktu. Günde 3 kere çamaşır değiştirdiğimi hatırlıyorum.
Benim de aynı şekildeydik. Transferimin 8. Günüdeyim. Son iki gündür neredeyse yok denecek kadar az. Sadece fitil koyduğum zamanlar geliyor. Akıntıya da hamilelik belirtisi dedikleri için endişe ettim

Benim de aynı şekildeydik. Transferimin 8. Günüdeyim. Son iki gündür neredeyse yok denecek kadar az. Sadece fitil koyduğum zamanlar geliyor. Akıntıya da hamilelik belirtisi dedikleri için endişe ettim
8. Günse Erken gebelik testinde çıkar. Ben 5. Gün öğrenmiştim

S Saylove canım heyecanlı bekleyiş başladı mı ☺️ Güzel haberleri alalım verelim inşallah hep birlikte 🥰
İnşallah canım valla bende güzel haberler vermek istiyorum. Vazgeçmedim denemelere doymadım başardım diyip diğer arkadaşlarıma umut olmak istiyorum. Bana umut olan bir çok arkadaşım oldu burada. Sende durumlar nasıldı?

Merhaba arkadaşlar hatilayanlariniz olabilir ilk tup bebek denemem ve memorial de yapıldı degerlerim 26 104 339 800 derken yükseldi gün araliklerina göre duzenliydi kese görmek için dün gittik malesef sol tup de dış gebelik oluşmuş o kadar zor ki doktor bakıyor uzun bir sessizlik ben kanamalarimdan dolayi suphelenmistim insan yine de değerleri görünce umutlaniyor hastanede ameliyat dediler tupunuz alınsın ne yapacağımızı bilemedik 17 bin ameliyat ücreti çıkardılar bu süreçte 25 bin harcadık zaten istanbul da da yasamadigimiz için yakın olan bir ilde yaşıyoruz dönelim tedavimiz burda olsun dedik araştırma hastanesine geldik onlar iğne ile sonlardiralim dediler sonra dedim bize ameliyat önerdiler kararı bize bıraktılar tam bayram günü hastanede asistanlar var telefonla hocaya tanisiyorlar çok zor bir süreç zaten tup bebek kendisi stresli dış gebelik ayrı ilaca karar verdik bilmiyorum bundan sonra neler olacak bilmiyorum atilabilecek mi tekrar ameliyata gerek olcak mi yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Birde burda dış gebelik olan biri daha vardı kendisinin süreci nasıl ilerledi mesajimi görürse yazmasini isterim bir de kuretaj yapalim dediler istemedim. Hep hayırlısıni istedim inşallah bu zor günlerde geçer. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşimle dünden beri perişan olduk.
Çok üzüldüm canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah

İnşallah canım valla bende güzel haberler vermek istiyorum. Vazgeçmedim denemelere doymadım başardım diyip diğer arkadaşlarıma umut olmak istiyorum. Bana umut olan bir çok arkadaşım oldu burada. Sende durumlar nasıldı?
İnşallah o günler de gelecek ☺️ Bende Ağustos ayı adetimi bekliyorum transfer için. Embriyolar son anda atak yaptılar şaşırdık kaldık. 5.gün sabah lab aradı bir tane 4aa diğerleri 2-3 seviyelerinde dediler. Pgt için şu an bir tanesine yapabiliriz öğleden sonraya kadar bekleyelim siz de düşünün dediler. Sonra öğleden sonra aradık. 4aa olan 5aa olmuş diğeri de 4ab ve 3aa idi galiba onları dondurdular. Geri kalan 3 tanesini takip edelim onlardan da bir güzel kalite bekliyoruz dediler. Ertesi gün iki tane 6ab embriyonuz var dediler. Onlarda donduruldu. Yani 5.gün sabahtan tablo kötümser gibi gidiyordu biz de pgt ye göndermeyelim bu kadar azsa dedik. Ama kalitesi güzel 5 tane var şimdi şükür. Sadece pgt ye göndermemiş olduk 🤷🏻‍♀️4ab ve 3aa olanı Birlikte dondurlar diğerleri tekli. Hakkımızda hayırlısı olur 🙏🏻İnşallah Ağustos ortası gibi adetimi bekliyorum şimdi 😇

İnşallah o günler de gelecek ☺️ Bende Ağustos ayı adetimi bekliyorum transfer için. Embriyolar son anda atak yaptılar şaşırdık kaldık. 5.gün sabah lab aradı bir tane 4aa diğerleri 2-3 seviyelerinde dediler. Pgt için şu an bir tanesine yapabiliriz öğleden sonraya kadar bekleyelim siz de düşünün dediler. Sonra öğleden sonra aradık. 4aa olan 5aa olmuş diğeri de 4ab ve 3aa idi galiba onları dondurdular. Geri kalan 3 tanesini takip edelim onlardan da bir güzel kalite bekliyoruz dediler. Ertesi gün iki tane 6ab embriyonuz var dediler. Onlarda donduruldu. Yani 5.gün sabahtan tablo kötümser gibi gidiyordu biz de pgt ye göndermeyelim bu kadar azsa dedik. Ama kalitesi güzel 5 tane var şimdi şükür. Sadece pgt ye göndermemiş olduk 🤷🏻‍♀️4ab ve 3aa olanı Birlikte dondurlar diğerleri tekli. Hakkımızda hayırlısı olur 🙏🏻İnşallah Ağustos ortası gibi adetimi bekliyorum şimdi 😇
Ooo süper hadi bakalım Ağustos planlaması için sende varsın 🥰 heyecan katlanarak artıyor 🎉

Merhabalar arkadaşlarım farklı bir klinikte üç başarısız denemem var şimdi memorial şişlide denemek istiyorum polikistik overe bağlı yumurta kalitesinde sorun var ve eşimde morfoloji sorunu var bu şartlarda deneyip başarılı olan var mı yumurta kalitesi için bir şey önerdiler mi hastaneden tedavi öncesi sizlere

Merhabalar arkadaşlarım farklı bir klinikte üç başarısız denemem var şimdi memorial şişlide denemek istiyorum polikistik overe bağlı yumurta kalitesinde sorun var ve eşimde morfoloji sorunu var bu şartlarda deneyip başarılı olan var mı yumurta kalitesi için bir şey önerdiler mi hastaneden tedavi öncesi sizlere
Bana önermediler ancak burada okuduklarıma arı sütü polen bal karışımı önermişler

Merhabalar
Sürecin hayirli olsun..
Memorial da tedavi öncesi ve sırasında genel itibariyle herhangi bir takviye tavsiye etmiyorlar.takviyelerin, stres vs durumların etkisi olduğuna bence inanmıyorlar gibi geldi..Ben çünkü takviye vs var mi tavsiye edeceğiniz demiştim, hayir gerek yok demişti beril hanim..ama ben yine de kullandım tedavi aşamasında..tedirgin olmadım değil ama kullanmasaydim keşke kullansaydim diyecektim..

Merhabalar
Semra kahraman'a tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum kendisine giden memnun kalan var mı birde fiyat ne kadar bilgisi olanlar yazabilir mi rica etsem?

Back
X