Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba canım hayırlısı olsun 🙏 bende yarın itibariyle başlıyorum. Ben izmirdeyim. Benimde natural transfer olacak. Gelmene gerek dedikleri için ben benden istedikleri bilgileri İzmir'den söyleyeceğim. Transfere gideceğim sadece.
Bende ilk randevuya gidip diğer randevuları Antalya’dan yapmak istiyorum

Canim naptin
Nasılsın, nasil gecti?
Senden güzel haberlerini beklıyoruz 😘
Güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla 🙏🤲
Canım çok geçmiş olsun 💐 en heyecanlı süreç başlıyor artık 🤩 Güzel güzel yumurtalar sağlıklı embriyolara dönüşsün inşallah 🙏🏻
Ayy nasıl geçti inşallah çok güzel haberlerle gelirsin 😍😍😍
Gecmis olsun canim, cikmissindir bile 🌻
İnsallah guzel sonuclarini duyacagiz 🙏 kac yumuş toplanmis 🤩

Canımlar ;
Dün epey stresliydi benim için …
Daha evvelden de bahsettiğim gibi tüm muayene kontrollerimi Yücel Hoca yaptı.
OPU işlemi ise Gönül Hoca sağolsun o gerçekleştirdi.

Toplam : 30 Yumurta Toplanmış.
1. Gün Bilgisi
30 yumurtadan,27 adet olgun çıkmış.
Döllenen 21 taneymiş ..

Bakalım 5. güne ne kadar ne oluşur? ,
PGT den ne gelir ? , Kaybım olur mu ?,
Sorular sorular ….
Rabbim herkesin gönlündekiyle buluştursun inş .. 🤲🏻

Canımlar ;

1. Gün Bilgisi
Döllenen 21 taneymiş ..

Sorular sorular ….
Maşaallah çok güzel rakam. Benim de aynıydı. İnşaallah çok güzel sonuçlar alacaksınız 🤲🏻🥰

Kızlar merhaba sizlere bişey danışacaktım ben de kısmetse tedaviye başlıyorum. Doktorum kan pıhtılaşması için Faktor 2 ve Faktor 5 leiden i istemiş, ancak PAI veya mthfr ler yazmıyor. Trombifili paneli genelde 6 lı şekilde yapılıyor diye okuyorum çoğu yerde, sizce diğerlerini de yaptırmalı mıyım? İnşallah hepimiz bu yolda mutlu sona ulaşırız en kısa zamanda :KK68:

Canımlar ;

1. Gün Bilgisi
Döllenen 21 taneymiş ..

Sorular sorular ….
Geçmiş olsun 💐 Yumurta sayısı maşallah çok iyi canım sayı yüksek olduğu için olurda 5. Güne kayıpla ilerleyecek olursan sakın üzülme unutma altın yumurtan seni bulacak 🙏🏻 Tüm kalbimle inanıyorum 💜🥳

Canımlar ;

1. Gün Bilgisi
Döllenen 21 taneymiş ..

Sorular sorular ….
Yaaaaa maşallah 🧿🧿🧿
Inanilmaz guzel gelmiş rakam.🥳🌺..inşallah pgt ye bol embriyo gonderirisiniz Allah in izniyle dualarım.seninle 🤲
Canim sen kaç yasindaydin 😊ne yedin ne içtin, onu yapayım bende bir sonraki tedavi için ☺🥰

Çok iyi maşallah pco mu vardı sizde ? insallah çokça sayıda ve cok iyi kalitede ilerler 😇
İnşallah …
PCO ile ilgili şöyle ki ;
AMH: 5,43 çıkmıştı ,muayende Yücel Hoca’da şöyle dedi “PCO olarak değerlendiremeyiz, çünkü hormonlar ve adet döngünüz normal. Yumurtaların çok olması sadece PCO olarak değil de rezervi iyi olan kadın diyebiliriz.” demişti.

Metalwoman Metalwoman R Rosang
Çok teşekkür ederim ,
Genetik problemden dolayı kalbim yüreğimde inanın ki …
Allah razı olsun güzel temennileriniz için . İnşAllah bizlerde sizler gibi mucizemize kavuşuruz .

Canımlar ;

1. Gün Bilgisi
Döllenen 21 taneymiş ..

Sorular sorular ….
Maşallah sayı çok güzel, benim de sayılarım çok yakındı, kesinlikle çok güzel bir başlangıç oldu 5 günlük bekleyiş için. Bence derin bir nefes çekme zamanı :) 5. güne de çok güzel embriyolar gelecektir.:nazar::nazar::nazar:

Yaaaaa maşallah 🧿🧿🧿
Inanilmaz guzel gelmiş rakam.🥳🌺..inşallah pgt ye bol embriyo gonderirisiniz Allah in izniyle dualarım.seninle 🤲
Canim sen kaç yasindaydin 😊ne yedin ne içtin, onu yapayım bende bir sonraki tedavi için ☺🥰
Bizde ki bu translokasyonla elde kaç tane kalır hiç bilemiyorum . Malum sıkıntı büyük.
😔

32 olucam Allah nasip ederse .
Damak tadından mıdır bilemiyorum ama yeşillik ve süt ürünleri çok tüketen biriyim.
Hani meşhur avakado olayı var , doğurganlığı arttırıyo diye .
Allah’ın gücüne gitmesin ,zor yemiştim evlendiğim ilk aylar gebe kalayım diye ..
O da taş çatlasın 2 tanecik.

Herhangi bi vitamin ,takviye ürün ,özellikle tükettiğim bişey yoktu.
Kırmızı etle aram limoni biraz, hele ki kırmızı ette bulunan kolestrolün, akrozon bozukluğuna sebebiyet verdiğini yumurta ve spermde ki büyük etkisini öğrendiğimden beri azınlık tüketirim . Kırmızı ettense tavuk eti daha güçlendirici formda .
Hoşşş almaya da güç gerek bu ekonomi de.

Velhasıl ne yediğinden ne içtiğinden ziyade , bi bardak su içerken bile “şifa olsun” demek gerek aslında.
Rabbim kimseyi, düşmanı bi böyle sınamasın

Kızlar merhaba sizlere bişey danışacaktım ben de kısmetse tedaviye başlıyorum. Doktorum kan pıhtılaşması için Faktor 2 ve Faktor 5 leiden i istemiş, ancak PAI veya mthfr ler yazmıyor. Trombifili paneli genelde 6 lı şekilde yapılıyor diye okuyorum çoğu yerde, sizce diğerlerini de yaptırmalı mıyım? İnşallah hepimiz bu yolda mutlu sona ulaşırız en kısa zamanda :KK68:
Bende üniversite hastanesine pıhtılaşma için baktırmistim. Yücel Bey madem baktirdin bu yeterli değil bunlarla birlikte bakılması lazım demişti ve ekteki listeyi bana vermişti. Elimle kapattığım "ANA" diye bir testti bilgin olsun başkasına atarken yaptırmıştım diye kapatmışım. Bu listeyi de Ege üniversitesinde yaptırdım.15-20 günde çıkıyor. Bence akılda kalmasın yaptır. Ben İzmir'den gelip giden olduğum için İzmir'de üniversitede hastanesinde yapılıyor sadece.ucretsiz.

Eklentiler

• IMG_20210812_132304.webp
    IMG_20210812_132304.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 60
Canımlar ;

1. Gün Bilgisi
Döllenen 21 taneymiş ..

Sorular sorular ….
Maşallahin var 🙏🙏🧿🧿
Sonuda güzel olsun güzel insan🎉🎉🎉👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲🤲

Memorialde Faktor 5 ve 2 disindakileri onemli bulmuyorlar ama bu doktordan doktora degisiyor. Bence vakit varsa 6li panel yaptirmakta fayda var ☺️ benim pai ve mthfr mutasyonum var, perinatolog onerisiyle igne kullaniyorum. Zaten normal kadin dogumculaf degil de perinatologlar 5 ve 2 disindakileri de onemli bulup tedbir almaktan yana oluyorlar.

cgdm5525 cgdm5525 maşallah çok iyi sonuçlar hayırla devam etsin 🙏🏻
bu arada S Saylove bende adetimi bekliyorum bir kaç güne gelecek. Ama 3. Doz aşımı yaptırsam mi Transfer öncesi diye düşünüyorum. Nasıl olur ne gider acaba

merhaba çatlatma iğnenizi yumurtanız kaç mm ken ve rahim kalınlığı ne kadarken vuruldunuz acaba öğrenebilir miyim birde lh ve e2 bakılıyor onlar kaçtı bende hergün kan veriyorum ve muayene oluyorum
Dünki muayene de 17 mm idi yumurtam rahim kalınlığıda 8.5 tu yanlış hatırlamıyosam eğer bu şekildeydi.. sizin doktorunuzda gönül hanım mı

Bende üniversite hastanesine pıhtılaşma için baktırmistim. Yücel Bey madem baktirdin bu yeterli değil bunlarla birlikte bakılması lazım demişti ve ekteki listeyi bana vermişti. Elimle kapattığım "ANA" diye bir testti bilgin olsun başkasına atarken yaptırmıştım diye kapatmışım. Bu listeyi de Ege üniversitesinde yaptırdım.15-20 günde çıkıyor. Bence akılda kalmasın yaptır. Ben İzmir'den gelip giden olduğum için İzmir'de üniversitede hastanesinde yapılıyor sadece.ucretsiz.
Canım
Canım aynen benden de bu testler istendi paylaşayım hatta🤗 Trombofili genetik panelinde sadece 2 test var PAİ, mthfr 1298, mthfr 677 bu testler yok onların da yapılmasını istesem mi acaba? Yoksa sadece bunlara bakarak kan pıhtılaşması var ya da yok demek için yeterli olur mu😊çok teşekkür ederim canım şimdiden🙏🏼

Eklentiler

• B9835AA7-EB80-476D-907B-5A1FEFF4A922.webp
    B9835AA7-EB80-476D-907B-5A1FEFF4A922.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 56
Memorialde Faktor 5 ve 2 disindakileri onemli bulmuyorlar ama bu doktordan doktora degisiyor. Bence vakit varsa 6li panel yaptirmakta fayda var ☺️ benim pai ve mthfr mutasyonum var, perinatolog onerisiyle igne kullaniyorum. Zaten normal kadin dogumculaf degil de perinatologlar 5 ve 2 disindakileri de onemli bulup tedbir almaktan yana oluyorlar.
Evet ben de öyle düşünüyorum canım pai ve mthfr ye de bakılmasını rica edeceğim, çok teşekkür ederim gerçekten bilgiler için🙏🏼😊

Sizinle daha önce konuşmuştuk. İğnenizin dozu kaçlık acaba? Benim de sonucum yeni çıktı. Bir gen hariç hepsinde faktör 2 ve 5 de dahil heterozigot. Perinatolog 4000lik iğne ve aspirin verdi. Aslında sonucum ciddi bir pıhtılaşmayı işaret ediyormuş ama ilaçsız 16 haftayı bitirdim. Bu arada çok farklı görüşler var. 2 farklı doktorla görüştüm. Bebeği değil sizi korumak için iğne veririz dediler. Hiç kullanmak istemedim ama sanırım mecburum.

Back
X