- 9 Temmuz 2008
- 1.861
- 2.532
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım benimkızlar yarın saat 5 de transferim var dua edin inşallah güzel olur sonucuda
Gözün aydın canım yarın yavruna kavuş ve bir daha hiç ayrılmayın inşallahkızlar yarın saat 5 de transferim var dua edin inşallah güzel olur sonucuda
Gözün aydın canım yarın yavruna kavuş ve bir daha hiç ayrılmayın inşallahdualarım seninle Allah gönlüne göre versin
![]()
Evet canım benimle benzer yollardan geçecek arkadaşlarıma duacı olabilmek için hala buralardayımamin canım.sızde mı şişli memorıal da tedavi oldunuz.
Gerçekten öyle sanırım hala şoktayım geçen ay aşılama oldum tutmadı yıkıldım ve cumartesiye randevu aldım tüp bebek için rabbimin mucizesi ol derse oluyor çok şükürmesela bizim bır tanıdıgımız seneler tedavı gordu olmadı en sonunda evlatlık aldı hemen pesıne kendılıgınden hamıle kaldı
kafa rahatlığı ve teslımıyet çok onemlı
Amin canım sağol kan testinide göreyim öyle inanicam inşallahallahın izniyle kuagına almanı dilerim