Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar merhaba. Yeni dahil oluyorum konuya. Eşimde de dengeli translokasyon var. 1 ve 11.kromozomlar arasi resiprokal translokasyon. Memorial dan genetikci murat hoca ile gorustuk. Bu durumlarda ngs yapildigini soyledi. Ama bizim şanssizligimiz 1.kromozomun cok kucuk parcasi koptugu icin, ngs kucuk kiriklari saptayamiyormus. 2 secenek sundu bize. Ya embriyodan 2 hucre alinip ngs ve fish birlikte yapilacak. Ya da once hasarli kromozomlara fish ile bakilacak bunlar temizse ngs yapmayip transfer yapilirsa amniyosentezden takip yapilacak dedi. Sizde de ngs ve fish onerdiler mi . Bizim durumlar cok karisik..

Kizlar merhaba. Yeni dahil oluyorum konuya. Eşimde de dengeli translokasyon var. 1 ve 11.kromozomlar arasi resiprokal translokasyon. Memorial dan genetikci murat hoca ile gorustuk. Bu durumlarda ngs yapildigini soyledi. Ama bizim şanssizligimiz 1.kromozomun cok kucuk parcasi koptugu icin, ngs kucuk kiriklari saptayamiyormus. 2 secenek sundu bize. Ya embriyodan 2 hucre alinip ngs ve fish birlikte yapilacak. Ya da once hasarli kromozomlara fish ile bakilacak bunlar temizse ngs yapmayip transfer yapilirsa amniyosentezden takip yapilacak dedi. Sizde de ngs ve fish onerdiler mi . Bizim durumlar cok karisik

memorial hem çalışma düzeni olarak hem de doktorların ortak çalışmasından dolayı çok düzenli doktorun işi çıksa bıle ortak karar verdikleri için sizi mağdur etmıyorlar

Kizlar Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacaktım Ağustos da tatile gideceğim için ve yarın normalde adet olmam lazım ovulasyona göre ve ağustos ayını biz degerlendirdik bugün değişik bir his oldu rahmimde bende şüphelenip test yaptım ve pembe çizgi çıktı hala inanamıyorum 3 buçuk yıldır uğraşıyorum asla silik bir çizgi bile göremedim şuan şoktayım gebeyimdir değil mi elim ayağıma dolandı:cry:

mesela bizim bır tanıdıgımız seneler tedavı gordu olmadı en sonunda evlatlık aldı hemen pesıne kendılıgınden hamıle kaldı
kafa rahatlığı ve teslımıyet çok onemlı
Gerçekten öyle sanırım hala şoktayım geçen ay aşılama oldum tutmadı yıkıldım ve cumartesiye randevu aldım tüp bebek için rabbimin mucizesi ol derse oluyor çok şükür 🤲

Back
X