Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bu iş nasip isi hic kendini yeme benim donemimde bi arkadaş vardı 42 yasinda tek pgtli embriyo ben 23 yasinda pgtli embriyo gencim rahim genç neyse ikimizde transfer olduk benim 2.transferimdi sonuç ben test gününe bile gelemedim adet oldum 5.gun o arkadaşın tuttu gayette güzel dpgurdu sorunsuz sıkıntısız hersey nasip kısmet benim en umut vermedikleri embriyom su an şükürler olsun karşımda en kalitelileri cop oldu bu iş nasip isi yok kaliteli yok kalitesiz yok gencim yok yasliyima asla bakmıyorGelde anlat ben gibisine![]()
Doğru söylüyorsun vesvese ile kalıyoruz işte. Hersey bir şekilde olacağına varıyorValla bu iş nasip isi hic kendini yeme benim donemimde bi arkadaş vardı 42 yasinda tek pgtli embriyo ben 23 yasinda pgtli embriyo gencim rahim genç neyse ikimizde transfer olduk benim 2.transferimdi sonuç ben test gününe bile gelemedim adet oldum 5.gun o arkadaşın tuttu gayette güzel dpgurdu sorunsuz sıkıntısız hersey nasip kısmet benim en umut vermedikleri embriyom su an şükürler olsun karşımda en kalitelileri cop oldu bu iş nasip isi yok kaliteli yok kalitesiz yok gencim yok yasliyima asla bakmıyor
+1merhaba ;
Kızlar şişli memorial 'da tedavi görüp hamile kalan kaş kişiyiz.Güzel tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Benim pgtsiz 4aa embriyom karnımdaAy ne diyorsun benimde zaten bir tane sağlıklı var. 5AB bakalım transfer hazırlığında olsamda bu tip süreçler geriyor iste beni. Hayırlısı diyelim artık![]()
Yaa ne güzel bir bilgi dahaBenim pgtsiz 4aa embriyom karnımdaGüzel düşün güzel olsun hiç gerilme
![]()
Vereceksin inşallah canım kalpten inanıyorumYaa ne güzel bir bilgi daha![]()
harika inşallah bende güzel haberler verebilirim
![]()
Ayy üzüldüm ya hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlı vakitte hayırlı bir evlat nasip eder inşallahCanim maalesef negatif oldu arkadaşımın transferi zaten cozunurken kalitesi bozulmuş son embriyosu idi şimdi baştan baslicaklar![]()
Pgt'li tek embriyo bozulmuş gerçekten üzücü her şeyin hayırlısı böyleymiş nasipse sen ne zaman gideceksin canimPgtli dondurulmuş embriyoydi
Uzun bir süre düşünmüyorum cnm biraz cekincelerim var :)Pgt'li tek embriyo bozulmuş gerçekten üzücü her şeyin hayırlısı böyleymiş nasipse sen ne zaman gideceksin canim
Kac yasinda oğlunuz:)Merhabalar.benim 2.denemem,Memorial’da ilk denememde oğlumu kucağıma aldım.nasipse kardeş için dondurulmuş embriyo deneyeceğiz ekim ayında.burada ki bütün arkadaşlara kalpten dua ediyorum rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallahBu arada bizim de problemimiz eşimde sperm sayısı, hareket ve morfolojinin düşük olması.
Maşallah inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız. Endometriozis kist olarak mı vardı öncesinde ameliyat olmuş muydunuz? Ben ameliyat olmuştum o yüzden sordum.Ben de Memorial da ilk denemede pozitif sonuç aldım çok şükürbende pco ve endometriozis varmış. Şuan 20. haftadayim ve bir kızım olacağını öğrenmiş bulunuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Çok teşekkür ederimMaşallah inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız. Endometriozis kist olarak mı vardı öncesinde ameliyat olmuş muydunuz? Ben ameliyat olmuştum o yüzden sordum.
İnsallah hayirlısıyla sağlıkla biz de evlat sahibi oluruz. Ben ameliyat oldum 10 sene oldu haziran da denedik dış gebelik olustu.Çok teşekkür ederimAmeliyat olmadım kist yoktu ama sanırım tüplerin pozisyonunu etkilemişti. Normalde olması gerekenden daha yukarıda duruyor demişlerdi bana. İnşallah en kısa sürede siz de hayırlı haberler alırsınız.
Neden başlamayabilir ki anlamadım . Neden öyle söyledi ? Benim ilk muayenede 10 mm bir yumurta vardı ikinci muayenede 17 mm oldu ve ben çatlatma iğnesi oldum o gün .S SayloveKumrusumru kızlar bugün muayene oldum bulunduğum ilde bir de 12 mm yumurta var dedi başlamayabilirler tedaviye ama naturel olduğu için başlayabilir de dedi
hemşire Hattı cevap vermedi daha sizce başlar mıyız bu ay
Yaa bilemedim ki canım. Hemşire hattı e2 ve Lh a bakılsın dedi. Ama burada ki hastanede haftasonu bu değerlere bakılmıyormuşNeden başlamayabilir ki anlamadım . Neden öyle söyledi ? Benim ilk muayenede 10 mm bir yumurta vardı ikinci muayenede 17 mm oldu ve ben çatlatma iğnesi oldum o gün .
Yok ya Memorial Hastanesi'nde başka yorumu bosver. Benim muayene olduğumda doktora süreci anlatana kadar göbeğim çatladıYaa bilemedim ki canım. Hemşire hattı e2 ve Lh a bakılsın dedi. Ama burada ki hastanede haftasonu bu değerlere bakılmıyormuşDoktor banada eğer 10 mm olsaydı sıkıntı olmazdı ama 12 olunca ben olsam başlamazdım dedi. Bakalım ne diyecekler bilmiyorum. Biraz moralim bozuldu