Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaa bilemedim ki canım. Hemşire hattı e2 ve Lh a bakılsın dedi. Ama burada ki hastanede haftasonu bu değerlere bakılmıyormuş🤦🏻‍♀️ Doktor banada eğer 10 mm olsaydı sıkıntı olmazdı ama 12 olunca ben olsam başlamazdım dedi. Bakalım ne diyecekler bilmiyorum. Biraz moralim bozuldu
Sen hiç bakma o doktora bence de memoriel ne derse o. Ayrıca e2 ve lh bakmadan bir şey diyemezler . Memoriel döndümü sana canım ?

Yaa bilemedim ki canım. Hemşire hattı e2 ve Lh a bakılsın dedi. Ama burada ki hastanede haftasonu bu değerlere bakılmıyormuş🤦🏻‍♀️ Doktor banada eğer 10 mm olsaydı sıkıntı olmazdı ama 12 olunca ben olsam başlamazdım dedi. Bakalım ne diyecekler bilmiyorum. Biraz moralim bozuldu
Doktorun kimdi senin?

Canim kizlar bir sey sormak istiyorum biliyorum belki bosyere gene evham yaptim...
Tedaviye çarşamba basladik bugun 2. Kontrol vardı Beril hocadayjm gayet iyi gidiyor bir sıkıntı varlığından bahsetmedi , ilac dozuda değişmedi bugun sadece catlama onleyici igne eklendi önden giden yumurtam oldugu icin 2 gun sonra tekrar kontrol ayarlandı Semra Hoca ve Beril hocaya yazılmış mesaj geldi acaba bir sorun mu vardı Semra hoca giriyor diye evham yaptim size de girmismiydi?

Canim kizlar bir sey sormak istiyorum biliyorum belki bosyere gene evham yaptim...
Tedaviye çarşamba basladik bugun 2. Kontrol vardı Beril hocadayjm gayet iyi gidiyor bir sıkıntı varlığından bahsetmedi , ilac dozuda değişmedi bugun sadece catlama onleyici igne eklendi önden giden yumurtam oldugu icin 2 gun sonra tekrar kontrol ayarlandı Semra Hoca ve Beril hocaya yazılmış mesaj geldi acaba bir sorun mu vardı Semra hoca giriyor diye evham yaptim size de girmismiydi?
Benim doktorum gönül hanımdı.2.kontrolümde Semra hanım muayene etti.bir problem yoktur içinizi rahat tutun.

KIZLAR BİRŞEY SORUCAM PERŞMEBE GÜNÜ TRANSFER OLDUM MEMORAİL GENE KAN SULANDIRICIYA GEREK YOK DEDİ DAHA ÖNCEKŞ MERKEZ KULLANDIRMIŞTI NE YAPSAM BİLEMEDİM BİR TÜRLÜ

KIZLAR BİRŞEY SORUCAM PERŞMEBE GÜNÜ TRANSFER OLDUM MEMORAİL GENE KAN SULANDIRICIYA GEREK YOK DEDİ DAHA ÖNCEKŞ MERKEZ KULLANDIRMIŞTI NE YAPSAM BİLEMEDİM BİR TÜRLÜ
var mıydı trombofili test sonucun? diğer merkezler pıhtılaşma olsun olmasın 12. haftaya kadar kan sulandırıcı veriyor ama Memorial sadece ciddi pıhtılaşması olan hastalara veriyor. eğer trombofili testin varsa, sonucu bi perinatologa gösterebilirsin kan sulandırıcı kullanmak istiyorsan..

var mıydı trombofili test sonucun? diğer merkezler pıhtılaşma olsun olmasın 12. haftaya kadar kan sulandırıcı veriyor ama Memorial sadece ciddi pıhtılaşması olan hastalara veriyor. eğer trombofili testin varsa, sonucu bi perinatologa gösterebilirsin kan sulandırıcı kullanmak istiyorsan..
Bu canım varmı anlayan

Eklentiler

• F31089F6-16CE-491A-B426-2D28C6F4C06F.webp
    F31089F6-16CE-491A-B426-2D28C6F4C06F.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 82
3 gende pıhtılaşma var canım. perinatolog ile görüşmende fayda var. Muhtemelen gebeliğin boyunca iğne kullanacaksın . Çünkü ben de kullanıyorum 😊
Fatma'ya katiliyorum. İkimizde sendeki iki gendeki mutasyondan igne kullaniyoruz. Memorial onemsemiyor ama tedbir olsun bir perinatologa danis 🙏
Evde oksaparım var canım kullanayım o zaman Memorial gerek yok deyip duruyor siz ne zaman başladınız kullanmaya peki

Ben de 7. Günü başladım canım. 6000 lik iğne ve coraspin kullanıyorum. Memorial anlamadığım şekilde pıhtılaşma konusuna önem vermiyor. Ama önemli bir konu.
Evet ben pihtilasmaya hakim olduklarini asla düşünmüyorum çünkü ilk transferimde perinatolog ile inatlaştilar bana igne aspirin bir verdiler kanamadan mahvoldum sonunda da pgtli bebek düştü 2.de sadece perinatologu dinledim

Evet ben pihtilasmaya hakim olduklarini asla düşünmüyorum çünkü ilk transferimde perinatolog ile inatlaştilar bana igne aspirin bir verdiler kanamadan mahvoldum sonunda da pgtli bebek düştü 2.de sadece perinatologu dinledim
Çok geçmiş olsun🙏 Böyle ihmal yüzünden insanlar acı tecrübeler yaşıyor. Ben de sizin gibi sadece doktorumu dinledim. Bana da gerek olmadığını,folbiolun yeterli olacağını söylemişlerdi. İyi ki dinlemedim.

Çok geçmiş olsun🙏 Böyle ihmal yüzünden insanlar acı tecrübeler yaşıyor. Ben de sizin gibi dinlemedim. Bana da gerek olmadığını,folbiolun yeterli olacağını söylemişlerdi. İyi ki dinlemedim.
Siz çok iyi yapmışsınız ben merkezi dinleyerek gercrkten cok kotu seyler yaşadım sonraki transferlerimde vitaminleri ve kan sulandiricilari sadece perinatologa ayarlatmistim ve kabil ettirdim merkeze birde 2.transferimfe dogal sıklus diye tutturmuşlardi transferin 5.gunu regl oldum en son canıma tak etti zorla Yücel beye progestan yazdırmistim 3.transferde yani simdi düşünüyorum bu kadar beni hirpaladiklari kader mi ihmalkarlik mi he merkezi mi kötülüyorum diye sorguluyorum kendimi başka yere de gitmek gelmiyor içimden cinku her yer aynı en azından burda cok para ön planda olmuyor o yüzden yine burxa kalacağız

Back
X