Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canımm benim 1 eylül yazmışlar test için 😍😍😍.Bakalım valla dün embriyolog ile görüştürdüler benim 5AB imiş embriyo kalitesi. Kalitesi iyi dedi puan olarak 7-8 veririm bu kaliteye dedi . Tutma şansı %50-60 bekliyoruz genelde dedi . Bana bu yüzde düşük geldi biraz canım sıkıldı . Bana pgtden geldiğinde gayet iyi falan demişlerdi kalitesi için . Yücel bey transferimi yaptı o da transferden önce gayet kaliteli bir embriyo transfer edeceğiz size dedi . Bakalım hayırlısı artık . Ben umutla bekliyorum🙏🙏😍😍😍

Canımm benim 1 eylül yazmışlar test için 😍😍😍.Bakalım valla dün embriyolog ile görüştürdüler benim 5AB imiş embriyo kalitesi. Kalitesi iyi dedi puan olarak 7-8 veririm bu kaliteye dedi . Tutma şansı %50-60 bekliyoruz genelde dedi . Bana bu yüzde düşük geldi biraz canım sıkıldı . Bana pgtden geldiğinde gayet iyi falan demişlerdi kalitesi için . Yücel bey transferimi yaptı o da transferden önce gayet kaliteli bir embriyo transfer edeceğiz size dedi . Bakalım hayırlısı artık . Ben umutla bekliyorum🙏🙏😍😍😍
yaş kaçtı canım senin var mı şuan bir belirtin hissettiğin

yaş kaçtı canım senin var mı şuan bir belirtin hissettiğin
Canım ben 36 yaşındayım sen ? Benim trasfer etkisi olabilir adet ağrısı gibi hafif hafif arada yokluyor. Kasıklarımda da minik batmalar oluyor ara ara . Tabi bunlar olabilirmiş verdikleri kağıtta öyle yazıyordu . Sende belirti var mı canım ??

Maşallah maşallah güzel olur her sey inşallah 🙏 benimde iste 5AB transfer edilecek olan inşallah çözüldükten sonra gelişimi devam eder 🙏🙏🙏🤲🤲🤲 değişik telaşlar bunlarda🧿🧿 1 Eylül için geri sayım 🤲🤲🙏🙏🎉🎉🎉🎉

Kızlar eylülde transferim olacak Allah nasip kısmet ederse yalnız biraz kilo aldım şu an olmam gereken kilodan 5 kilo fazlayım diyetde yapamıyorum süreci olumsuz etkilemesin diye fazla kilo tutunmayı etkiler mi sizce

Maşallah maşallah güzel olur her sey inşallah 🙏 benimde iste 5AB transfer edilecek olan inşallah çözüldükten sonra gelişimi devam eder 🙏🙏🙏🤲🤲🤲 değişik telaşlar bunlarda🧿🧿 1 Eylül için geri sayım 🤲🤲🙏🙏🎉🎉🎉🎉
Eder canım içini ferah tut 😍😍😍Olacağına varacak artık ama inşallah güzel haberler alırız canım hep beraber 🤲🤲 emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah 🙏🙏🙏

Kızlar eylülde transferim olacak Allah nasip kısmet ederse yalnız biraz kilo aldım şu an olmam gereken kilodan 5 kilo fazlayım diyetde yapamıyorum süreci olumsuz etkilemesin diye fazla kilo tutunmayı etkiler mi sizce
Bence sorun olmaz. 2-3 kg mi hafta alip veriyorum. Bazen çok yiyorum 😅 ama yine de dikkat edebilirsin vakit varken sonra hamiş olurken aşeriyorum diyip diyip yemek daha mantıklı 👌😅🤗🙏🤲

Bence sorun olmaz. 2-3 kg mi hafta alip veriyorum. Bazen çok yiyorum 😅 ama yine de dikkat edebilirsin vakit varken sonra hamiş olurken aşeriyorum diyip diyip yemek daha mantıklı 👌😅🤗🙏🤲
Ya olumsuz düşünmek istemiyorum ama benim 3. Gün embriyosu tutunma ihtimali daha düşük o nedenle diğer faktörlerde olumsuz etkilerse diye korkuyorum

Ya olumsuz düşünmek istemiyorum ama benim 3. Gün embriyosu tutunma ihtimali daha düşük o nedenle diğer faktörlerde olumsuz etkilerse diye korkuyorum
Ya ben kendim için vesvese yaparken bazı arkadaşlar senin gibi 3. Gün embriyosu olumlu örneklerle olumlu düşünmeni sağladı. O saatten sonra bende durumumu çok kurcalamadan ufak endiselerle geçiştiriyorum. İnşallah güzel haberler duyarız 🙏🙏🙏🙏

Merhaba kızlar
yumurta toplama işlemim p tesı yapıldı.14 yumurta toplandı.11 döllenme olmus .bugun ıkıncı gunum.3-4-5 gun tekarar bılgı alıcagım.ve benım emprıyolar pgt den gecıcek.sıze sormak ıstegım sey şu sızce toplanan yumurta sayısı ıyımı.ve dollenme olan sayı kacı sızce saglıklı kalma ıhtımalı olabılır.

Merhaba kızlar ,

Transfer olan arkadaşlar inşallah yavrularınızla hasretinizin bittiği bir sonuca ulaşacaksınız 🌺 buna kalpten inanıyorum ve dua ediyorum 💓

S Saylove kuzu seni 6 gözle takip ediyorum🤭biliyorum ki sen de mucizene kavuşacaksın 🌺

Tedavi aşamasında olan , tedavi olmayı düşünen tüm arkadaşlara da bu zorlu yolda kolayca evlatlarına kavuşmalarını diliyorum 🤲

Ve biz hamişler de inşallah yavrularımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız diyorum 🌺

Konuşmamı burada sonlandırırken hiçbirinizi görmesem de kaderdaş olarak bir bağımız olduğuna inanarak sizlere sevgilerimi iletiyorum 💕💕

Back
X