Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen sağolun kızlar ben Semra Hanımdan randevu alayım olmadı bu ay transferi askıya alayım elimde ki son embriyoyu riske edip başa sarmak istemiyorum ahh keşke geçen ay transfer yerine histeroskopi yaptırsaydım . Aslında aklımı hep kurcalıyordu rahimde bir sıkıntı var mıdır diye ama hep bana rahimde sıkıntı yok dediler güvendim ama gerçekten araştırdım rahim filmi her şeyi net göstermiyormuş maalesef 😔
Bence keske deme lütfen hersey de vardır bir hayır.🌺🤗 Rahmi komple kontrol.ettirip transfer yaptırmak çok daha mantıklı.. 1 yada max 2 ay geç transfer olunca,koskoca hayatta ve tedavi sürecinde çok bir zaman dilimi değil açıkçası.. bir arkadaşımın ablası, tup bebek tedavisinda tam transfer aşamasında kalp ritmi bozulmuş, dr lar bu şekilde transfer edemeyiz diyip süreci sonlandırmak durumunda kalmış.. 2-3 ay kalp icin tedavi gördükten sonra sonra transfer yapılmış ve şuan ikizleri 8-10 yaşlarında.. demekki o esnada transfer olsa belki bebekleri tutmayacakti..o sebep ile bir öteleme var ise akla gelmeyen bunda vardır bir hayır.. Bende en son 3 sene önce tedavi oldum..Bu 3 sene zarfında ne yaptım neden tedavi olmadım diye kızıyor idim kendime..ama demekki bu süreçte bebeğim olmayacakmış Allah benim yok yere hormon almamı engelledi.. aklıma getirmedi yada tedavi için sürece girmeme set vurdu..Suan icin 3 sene gec kaldım ama en iyi şekilde en azından gözden kaçırmadan ne yapabilirim mantığındayim..😘

Memorial istedi testleri. Randevu bulmak o kadar zorki devlette
Evet malesef zor ama tüm devlet hastanelerini sorgulayın bence tabi istanbuldaysaniz..illa yapan bir yer çıkacaktır.zeynep kamil biraz sıkıntılı o kendisinde tedavi olunmuyor ise testleri yapmıyor..Marmara eğitim araştırma olabilir orada yapılıyor ise yada kartal lutfi kridar olabilir.

Evet malesef zor ama tüm devlet hastanelerini sorgulayın bence tabi istanbuldaysaniz..illa yapan bir yer çıkacaktır.zeynep kamil biraz sıkıntılı o kendisinde tedavi olunmuyor ise testleri yapmıyor..Marmara eğitim araştırma olabilir orada yapılıyor ise yada kartal lutfi kridar olabilir.
Samsundayım buldum şimdi randevu üniversite hastanesinde çok şükür

Memorial istedi testleri. Randevu bulmak o kadar zorki devlette
Araştırma üniversite hastanesi genetik bölümüne gittim rahat randevu buldum bunları istiyor doktorum dedim yaptılar 2 ay sürdü sonuç çıkması SGK karşılıyor ücreti

Araştırma üniversite hastanesi genetik bölümüne gittim rahat randevu buldum bunları istiyor doktorum dedim yaptılar 2 ay sürdü sonuç çıkması SGK karşılıyor ücreti
Genetik bölümünde ben de yaptırdım testleri onlar çıktı. Ancak bunlar farklı sanırım genetik bölümündeki doktor bunları biz yapmıyoruz demişti

Eki Görüntüle 2911739
Bu testleri nerede yaptırdınız? Özel bir hastaneye sorduk 2000 tl istediler. Devlette yaptırabilir miyim bunları ya da memorial ne kadar istiyor bunlar için. Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Arastirma hastanesinde yaptirmistim bunlari, bir hafta on gune cikiyor, trombofili gibi uzun surmuyor. Bi kismini Dahiliyeye bi kismini kadin doguma yazirmistim, bazilari dahiliyenin ekraninda cikmamisti. Hepsini kadin dogum yazar 👍

Arastirma hastanesinde yaptirmistim bunlari, bir hafta on gune cikiyor, trombofili gibi uzun surmuyor. Bi kismini Dahiliyeye bi kismini kadin doguma yazirmistim, bazilari dahiliyenin ekraninda cikmamisti. Hepsini kadin dogum yazar 👍
Çok teşekkürler. Trombofili sonuçlarımı aldım ama anlayamadım birşey. Bi bakabilir misiniz acaba

Eklentiler

• BC882212-A46D-4520-9E99-F01F3FD77AA3.webp
    BC882212-A46D-4520-9E99-F01F3FD77AA3.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 56
Back
X