Cok tesekürler canim. Zaten insallah Hamile kalir ve Hamileligim saglicakla ilerlrse ben yorulmaktann korkmuyorum. Tek aklima takilan, transferden sonraki o 2 3 Hafta Ogluma nasil bakacagim nasil kucagima kaldirip alacagim onu dert edindim kendime. Tutunmaya engel olurmu acaba diye.Canım benim de tek sıkıntım acaba kızımın bakımında ya da sevgisinde yetmeyebilir miyim ama bu duygularda gayet normal sonuçta bizlerde insanız bazen bazı konularda eksik olabiliriz önceden her dakika kucagimdaydi şimdi biraz azalttık önceden daha çok oynuyorduk şimdi birazcık onuda azalttik ama sevgi konusunda Allah'ın izniyle inşallah ikisinide çok seveceğim şimdiden bunları düşünüp zorlanacagini düşünme oglunda büyüyor maşallah erkek çocukları biraz daha hareketli oluyor bunuda biliyorum bizde tek zor olacak durum yardımcı olacak yakinimiz yok ama ben kimseyi de istemiyorumbizler bu çocuklara kavuşmak için ne zorluklarla mücadele ettik bu zorluklar vız gelir valla Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Ama Rabbim Ol derse olur biliyorum. Cogu Kadin daha 4 5 aylik Bebegi varken Hamile kaliyor bilmeden ve hersey yolunda gidiyor.
Bana yazdigin icin cok tesekürler.